לבנות בנינו

gaia20

New member
אני מניחה שזה היתרון בגלולה הזאת

הרי הפחד העיקרי בגלולות רגילות, הוא הווצרות של קרישי דם בגלל ששני ההורמונים מעורבים אם הבנתי נכון (תקראי על זה גם את ברשת יש על זה המון מידע) בגלל שהגלולה מורכבת רק מהורמון אחד- אז אין חשש לקרישיות.

ma pitom

New member
אני לא יודעת לגבי קרישת דם

אבל נראה לי הכי חכם להתייעץ עם גיניקולוג. בכל מקרה גם למי שיש דימומים קשים זה לא קשור כי המחזור משתבש בד"כ כשמתחילים לקחת פמולן לפעמים הוא לא מופיע מספר חודשים אבל ע זה מסתדרים. לי בהתחלה חצי שנה היו דימומים (הגינקולוג אמר שלוקח לגוף זמן להתרגל). אני כבר השתלמתי עם השיבושים במחזור זה נראה לי עדיף על קונדומים.

gaia20

New member
אני מקווה שלא התכוונת

לחצי שנה רצופה של דימומים??? אם לזה התכוונת, אז אצלי הגלולות יורדות מהפרק...רק חסר לי עכשיו עוד דימומים וכבר מנת דם נוספת בדרך אלי

ma pitom

New member
לא לא לא...

הכוונה היא חצי שנה של דימומים מדי פעם. לא כל יום . זה קצת מעצבן אבל אחרי חצי שנה זה הסתדר ועדין לדעתי עדיף קצת סבל של חצי שנה מאשר להשתמש בקונדומים מה גם שזה לא דימומים של מחזור אלא טיפטופים.

ma pitom

New member
עם כל הכבוד לרוקח

אני הייתי אצל 3 גיניקולים בכירים ורופאה שכולם שפה אחד המליצו לי על פמולן. יתרה מכך הגיניקולגים אמרו לי שהרבה פעמים נותנים אותה לנשים שלא הסתדרו עם גלולות אחרות (תופעות לוואי וכו') ולנשים אחרי הריון. לא נראה לי שהיו נותנים אותה כ"כ הרבה רופאים אם היא כה מזיקה. אני בכל מקרה מאוד מרוצה ממנה.

קאריני היי

אני גם חולת לופוס-אנטי קואגולנט ובנתיים קוראת סמויה בפורום
. אני שמתי את ההתקן, הרופאת נשים שלי קנתה לי התקן מיוחד שנועל לנשים שעוד לא ילדו!!!! ההחדרה עצמה היתה כואבת - עניין של שניות. ואח"כ זה חיים ללא דאגות (בקשר להריונות כמובן). פעם בחצי שנה עושים בדיקת אולטרסאונד לראות שהוא יושב במקום. בעקרון אם אין לך תסמינים של דלקת באגן (= כאבים) בזמן שיש לך את ההתקן אז אין בעיה. וגם אם יש דלקת, רק אם לא מטפלים אז יש סכנה לעקרות - don't worry. שלך בילבוש

gaia20

New member
בילבוש, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מקווה שתהפכי לקצת יותר פעילה בפורום מעכשיו
וכמובן- איך אני יכולה בלי, מספר שאלות על ההתקן
(כבר אמרתי שיש בי מידה של קרצייתיות?
) מאיפה הרופאה שלך הביאה את ההתקן הזה? איך מטפלים בדלקת במידה ונוצרת כזאת? (סטרואידים נוספים??) כמה זמן את משתמשת בהתקן? תודה על התשובות
שיהיה לך יום נפלא

תודה ../images/Emo24.gif

אין לי מושג מאיפה היא הביאה את ההתקן אבל יש לי את האחריות
שלו בבית, אני אסתכל מה שם החברה כשאני אחזור מהעבודה. מבחינת הטיפול בדלקת אותי זה לא הדאיג משום שאני לא לוקחת סטרואידים, אלא רק קומאדין. כדאי לשאול את רופא/ת הנשים. מתוקה, שיהייה גם לך יום נפלא. דרך אגב, התאריך שמצויין למטה זהו תאריך החתונה העתידי
והציטוט הוא מהשיר שלנו "are u ready for love" של אלטון ג'ון.

בילבוש תודה ../images/Emo24.gif

תודה על התשובה שלך
אני אתייעץ עם הגיניקולוג. כמובן שכרגע אין לי מה לדאוג כי אין לי מי יודע מה חיי מין
אז מה? חתונה? מזל טוב קולולולו
שיהיה המון במזל!!
מקווה לראותך עוד בפורום לא צריך מתביישת
רין

gaia20

New member
קארינוש, היציאות שלך הורגות אותי../images/Emo6.gif

"אין לי מה לדאוג........." חחחחחחחחח בילבוש, אומנם רק בעוד כמעט 5 חודשים...אבל... המון המון מזל טוב

היציאות שלי? ../images/Emo12.gif

מתי הספקת לראות אותם
את לא מדבר איתי במסנג'ר. גאיה סה פויה
נכון שרין עובד כל הזמן ואין לו הרבה זמן למסנג'ר אבל כשיש .... גאיה לא מדבר עם רין. רין עצוב. הולך לפינת עילוב

gaia20

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא שוב לפינת העילוב!!! בבקשה! לא לפינת העילוב!! גאיה מבטיח לדבר עם רין!! מבטיח! מבטיח!! בבקשה צא מפינת העילוב!!

אומנם באיחור קל ../images/Emo3.gif

שם החברה הוא: eurogine מספרד. והמידה
normal and mini - DE PLATA 200. סופ"ש נפלא לכולן/ם.

למעלה