לבנות
לבנים

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
לבנות../images/Emo68.gifלבנים ../images/Emo98.gif

מי מהדמיות היה יכול להיות חבר שלכן?/בן זוג שלכן? במציאות הכוונה, אם יש דמות כזו בכלל ומה הסיבות לכך שכן או לא? ולכן הבנים- מי היתה יכולה להיות החברה שלכן?/בת הזוג? במציאות הכוונה, אם יש כזו בכלל ומה הסיבות לכך שכן או לא? לא נבחר בשווים ולא ננסה לשנות את האופי שלהם , ככה כמו שהם , מבולבלים מאפירים, מקריחים, מזייפים . שאלת דנה מודן את רועי לוי
GO 4 IT

zoeid

New member
../images/Emo13.gifאיזו שאלה

ובכן, בתור אינסיקט ראשון כנראה שהייתי כותבת רפי, היפיפה המקסים המיוחד והמתוק באדישתו (האיכשהו כובשת), ואולי זה חלק מההערצה הקטנה והאישית שלי אל השחקן, אבל לאחר חשיבה הגעתי להבנה שבחיים לא הייתי שורדת עם אחד כמו רפי, כל כך אדיש ושונה ממני. וכשאני ממשיכה לחשוב על זה, אף דמות שהיתה בסידרה הזו לא הייתה ממש יכולה להתאים לי. אולי קצת יואל, הוא שקט וחרישי, חמוד, לא אדיש מדי, לא נלהב מדי, ומיוחד. אבל בעצם, קצת משעמם, לא? אני חוזרת בי, אף דמות.

Gods Wave

New member
לא חושבת

שיש שם מישהו/י שמתאימ/ה לי.... אבל אינלי שמץ. מה איתך קיוטי? : )

qt1

New member
../images/Emo3.gif חליק איזה שעמום...

תכתבו דמות דמות... למה לא , למה כן בינתיים אין כן , אז למה לא... אני בסוף? יש לי דווקא מישהו על הכוונת, זואי יודעת אבל אני מקווה שהיא לא זוכרת ולא תגלה

Gods Wave

New member
זה די מחושב

למה כן למה לא. מאוד רציונאלי.... אז השאלה אם את שואלת במי היינו יכולים/ות להתאהב, או למי אנחנו מתאימים/ות מבחינת זה שנוכל להחזיק מערכת יחסים יציבה עם הבנאדם... שזה שני דברים נפרדים, אני חושבת.

qt1

New member
גם וגם אפשר?../images/Emo9.gif

בנות: במי הייתן יכולות להתאהב? בנות? למי אתן מתאימות במובן של "הייתי מחזיקה איתו מ.יחסים יציבה לדעתי.
בנים:איפה אתם?
: במי הייתם יכולים להתאהב? למי אתם מתאימים במובן של "הייתי מחזיק איתה מ.יחסים יציבה לדעתי. (כמה זמן מחזיקה היום מ.יחסים יציבה? טוב זה לדיון אחר
)

Gods Wave

New member
מממ טוב רק בשבילך

אנסה למצוא תשובה : ) להתאהב... הייתי יכולה ברפי, אני חושבת... יש בו מן קסם אישי, משהו שובה לגמרי... ממ באלה של התחלת הסידרה גם, אני חושבת. אולי פשוט כי משהו בה, ביופי שלה מזכיר לי מישהי מיוחדת במינה. לגבי לשמור על מערכת יחסים יציבה... רפי בטח שלא. לגבי יואל, לא סגורה על עצמי, בכל מערכת יחסים שהיתה לו הוא היה אחר, ככה שקשה לדמיין אותו במערכת יחסים אחרת. עם מישהי כמו אלה, במובנים מסוימים הייתי יכולה להסתדר אולי כי במובנים מסוימים אנחנו צריכות את אותם הדברים... את החופש שלנו, שיתנו לנו את השקט שלנו, שלא ינדנדו. לא יודעת, מאוד מבולגנת יצאה התשובה שלי. אבל לפחות ניסיתי

qt1

New member
נכון, קצת מבולגנת

אבל את מותק אז מה זה חשוב? הדמויות של הבנות הן? רפי אלון איתן יואל מרק(הנגר
) תומר(ציליאק) דורון(הדייג) אבי(החוזר בתשובה) אדי(
) וואלה לא זוכרת עוד. בטח הבנים יזכרו את כולן, או שלא... שכחתי מישהו?

Gods Wave

New member
חחח אממ היה גם את ג'ורדן

אבל ממש לא אהבתי אותו... היה את עדי החבר של דורון, שלדניאלה היה קטע איתו...

just me2

New member
הבנות

עדיה, אלה, שירה, דניאלה, איה, מילי אביטל ששכחתי את שמה בסדרה, דנה ברגר כנ"ל, שכחתי מישהו?

Gods Wave

New member
מילי אביטל - נעה (לא?)

אממ מי היו עוד? היתה אסנת פישמן - טליה. היתה החברה ההיא של דניאלה... איך קראו לה? זאתי שדיגמנה לרפי... היתה ענת של דורון... היתה קים, החברה של רפי מממ... אני חושבת שזהו... אה, ומרים כמובן.

אוקי משעמם לי מילא אז למה לא

רפי - עם כל אהבתי לאלון אבוטבול ויש לי אהבה לאלון אבוטבול עם רפי אני בחיים לא הייתי מסתדרת ! רפי הוא איש קשה ! אני הייתי בורחת כל עוד נפשי בי ...
איתן - את איתן אני דווקא כן רואה בחיים שלי ! לא בתור בנזוג אלה בתור חבר טוב כזה . עם כל הבעיות וכל הנאחס אני בשורה התחתונה מאוד אוהבת אותו.
דורון - אממממ לא ! אני חוטפת קריזה מאנשים כמו דורון
תומר - טוב זה כנראה משו עם השם הזה
אבל תומר הוא מישהו שהייתי רואה את עצמי איתו בכיף
יואל - אין לי מילים רעות עליו , הוא מקסים ! אבל ממש !!
אלון -
אני חושבת שזה ממצא לא
אני לא הייתי שורדת יותר מחמש וחצי שניות איתו ! זה מתכון להתאבדות !
לגבי הבנות אם הייתי צריכה לבחור חברה יש רק אחת שהייתי לוקחת לי בלי שום היסוס וזאת שירה ! היא מדהימה לדעתי ! כל השאר פשוט לא !

qt1

New member
נניח שהייתי בחורה בת 20 כן?../images/Emo8.gif

רפי
-הייתי מלווה אותו למטפל נפשי טוב ויוצאת לטיול סביב העולם בתקווה שהוא ימצא את עצמו פעם (סתם בזבוז זמן). איתן
-כנ"ל. דורון
-לא יציב- לא הייתי מתעסקת איתו בכלל. תומר
-וואלה אם הייתי בת 20 ? הוא מה זה מותק? אהבתי את הדמות,ישיר,לא קלטתי הרבה מתוסבך בבחור,שווה מבחינה חיצונית לאללה,חכם חכם חכם, חכם כתבתי?
.הייתי משקיעה בו , חבל שהעלימו אותו. זואי איך שכחת?
יואל
-לא בטוחה,היחס שלו אז אל שירה הגעיל אותי, לקח לו יותר מדי זמן ללכת , ראיתי בזה סוג של התעללות , זוכרת את הסצינה של הברביקיו, של יום הנישואים, של אפרת רייטן,לא אהבתי אותו שם,לא אוהבת את ההתלהבות שלו עם נועה, לא את הקטע עם העוגה, לא את הפנאטיות בזכרון... הבחור קיצוני, לא אוהבת קיצוניות. לא
אלון
-בעיה רצינית!מצד אחד הוא בהחלט חכם, אני נמשכת אל אנשים מעניינים,מצד שני יש לו איזושהי בעיה בתקשורת בין אישית, רואים את זה הרבה אצל אנשים מאוד אינטליגנטים, אותי אלון לא מעצבן, בי אלון מעורר רצון לצאת מהבית, לברוח...זה לא בגלל שהוא מעצבן אותי, זה בגלל השקט שאני מרגישה שאני צריכה כשאני שומעת אותו. מה שאומר שאין מצב שיכולתי גם לו רציתי לחלוק ולו שבוע עם אלון.
לגבי הבנות: חגית מקסימה, אהבתי את הישירות שלה מאוד. שירה גם כן מותק חבל שהיא נותנת לאנשים קטנים לנדנד אותה. אני גם אוהבת את דניאלה מאוד. נראה לי שזהו, אולי שכחתי מישהו מישהי אבל אולי לא. מענין...

1Shir

New member
יואל מקסים, לא?!

הוא עדין וטוב לב כזה. רפי - לא. יותר מדי מרוכז בעצמו. איתן - אלים כאילו?! דורון - טיפש. אלון - גם כן מרוכז מדי בעצמו. מבחינת הבנות, שירה ואלה מעצבנות לדעתי, לא נחמדות. דניאלה אחלה.

תלתלית

New member
הקרב על יואל../images/Emo99.gif

למה יואל? כי הוא מקסים, כי תמיד יש על מה לדבר איתו, כי הוא עובד בתיאטרון, כי הוא כותב מחזה מה שאומר שיש לו מממ....מוח של משורר, כי הוא הוא. וגם כי הוא מושך בעיניי. ראיתם את הקליפ עם של "בואי נתחבק" של אלון אולארצ'יק. יואל יואל- בגלל הקליפ הזה. הא וגם נראה לי שהוא אבא טוב.

just me2

New member
קליפ ענק

שדרך אגב, ביימה מי אם לא - אישתו של אלון אבוטבול

למעלה