נניח שהייתי בחורה בת 20 כן?../images/Emo8.gif
רפי
-הייתי מלווה אותו למטפל נפשי טוב ויוצאת לטיול סביב העולם בתקווה שהוא ימצא את עצמו פעם (סתם בזבוז זמן). איתן
-כנ"ל. דורון
-לא יציב- לא הייתי מתעסקת איתו בכלל. תומר
-וואלה אם הייתי בת 20 ? הוא מה זה מותק? אהבתי את הדמות,ישיר,לא קלטתי הרבה מתוסבך בבחור,שווה מבחינה חיצונית לאללה,חכם חכם חכם, חכם כתבתי?
.הייתי משקיעה בו , חבל שהעלימו אותו. זואי איך שכחת?
יואל
-לא בטוחה,היחס שלו אז אל שירה הגעיל אותי, לקח לו יותר מדי זמן ללכת , ראיתי בזה סוג של התעללות , זוכרת את הסצינה של הברביקיו, של יום הנישואים, של אפרת רייטן,לא אהבתי אותו שם,לא אוהבת את ההתלהבות שלו עם נועה, לא את הקטע עם העוגה, לא את הפנאטיות בזכרון... הבחור קיצוני, לא אוהבת קיצוניות. לא
אלון
-בעיה רצינית!מצד אחד הוא בהחלט חכם, אני נמשכת אל אנשים מעניינים,מצד שני יש לו איזושהי בעיה בתקשורת בין אישית, רואים את זה הרבה אצל אנשים מאוד אינטליגנטים, אותי אלון לא מעצבן, בי אלון מעורר רצון לצאת מהבית, לברוח...זה לא בגלל שהוא מעצבן אותי, זה בגלל השקט שאני מרגישה שאני צריכה כשאני שומעת אותו. מה שאומר שאין מצב שיכולתי גם לו רציתי לחלוק ולו שבוע עם אלון.
לגבי הבנות: חגית מקסימה, אהבתי את הישירות שלה מאוד. שירה גם כן מותק חבל שהיא נותנת לאנשים קטנים לנדנד אותה. אני גם אוהבת את דניאלה מאוד. נראה לי שזהו, אולי שכחתי מישהו מישהי אבל אולי לא. מענין...