לבנות
לבנים

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

Gods Wave

New member
חח יאפ

היא גם ביימה את הקליפ של אבי גרייניק, גם קליפ חמוד.... ובאמת דרור (קרן) עושה את הקליפ הזה למקסים.... : )

just me2

New member
../images/Emo45.gifבכלל כל השיחות של דרור ואלון

יפות.. לפני שנתיים שלא ממש התעמקתי בסדרה זה היה הדבר היחיד שהייתי מצפה לו בסדרה..

qt1

New member
נכון, בזמנו כתבנו כאן משפטים../images/Emo26.gif

מהסדרה, אני זוכרת ששאלתי אם אנחנו משתמשים במשפטים מהסדרה גם בחיים , אני למשל אומרת את המשפט "בחור/ה בהפרעה" אתה זוכר את המשפט הזה? אני לא זוכרת איפה הוא נאמר, אבל ישנם משפטים כאלה שאני משתמשת בהם בחיים , גם לך יש כאלה? מוזר אה???

batia1

New member
אז ככה

אלון אבוטבול בלי שום ספק הגדול מכולם, לא יכולה לעמוד בקסם שלו ודווקא בגלל שהוא "מניאק" לא קטן הקסם עולה. יואל- אני מתה עליו בתור שחקן ולאו דווקא בשבתות וחגים, אבל בתור גבר שהיתי בוחרת?, ממש לא הטעם שלי. עדין מידי, רכרוכי מידי, וזאת על אף היחס שלו לשירה . דורון- מעצבן. איתן- בהתחלה מאוד לא אהבתי אותו, אבל לאחרונה התחבב עלי מאוד . צריך להמתין עד שיגדל קצת, כרגע צעיר לי מידי... הנגר של דניאלה מהעונה שעברה (שכחתי את שמו...)- שווה ביותר, למרות שהתפקיד שלו היה קטן . אדי- נקניק, אמריקאי מידי, וגם בכלל לא חתיך. אלון (ליאור אשכנזי)- קשה לי להחליט, יש בו קסם- הבלבול הזה, הצורה בה הוא מדבר , העיניים שלו, התיק עור החום הישן הזה שהוא סוחב תמיד... בקשר לבנות- אלה- יפה, והכי הכי של הסדרה. רפי, אלון,ליאור (מילר שהיה בעלה-שמתם לב שהשמות ליאור ואלון "משומשים" מאוד ...)כזה או אחר זה בעצם לא כל כך משנה היא לבדה האחת.ומשום מה לגבי אלה נראה לי שיעל אבקסיס ואלה הן ממש אותה אחת. שירה- אחלה בחורה, אבל מה קורה עם הקול שלה שהולך ומתדרדר? היא בקושי מדברת... מרים- מעצבנת מהתחלה ועד הסוף, מזל שנסעה לקנדה עם מתני שלה... יעל /דנה ברגר- חמודה ביותר- הלוואי שתחזור ותוציא את יואל מהשעמום. דניאלה- מלנכוליה מקסימה. עדיה- משחקת באופן מאוד לא טבעי, הדמות לא מתישבת לי עליה ובכלל לא הוכנסה לסדרה באופן אמין,לא מוצלח בכלל. חגית של רפי דווקא היתה נחמדה. ושכחתם עוד גבר אחד- החבר של חגית מהעונה הקודמת (במציאות בעלה).

qt1

New member
אני חשבתי לשאול את השאלה ../images/Emo103.gif

עד כמה אתם חושבים שהשחקנים באמת דומים לדמויות שהם משחקים בסדרה. והנה את בתיה, כתבת את זה: "לגבי אלה נראה לי שיעל אבקסיס ואלה הן ממש אותה אחת" מעניין כמה מהכותבים בפורום חושבים כך, לא רק בהקשר ליעל אבקסיס-אלה...

למעלה