לבקנים/לבקניות.
או

• פותח הנושא Lanni
  • פורסם בתאריך

Lanni

New member
לבקנים/לבקניות. ../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif ../images/Emo35.gif

הייתם שוללים מע' יחסים (ארוכת טווח) עם לבקן/לבקנית מראש בגלל היותם לבקנים?

TheWhiteTigris

New member
אם

לבקניות הן לבנות, ואנחנו מוגדרים כלבנים, למה שיהיה בעיה? אם כבר, אז השאלה צריכה להיות אתיופיות...

HyPeR SoNiC

New member
אני....

לא רואה לנכון לפסול מישהי רק בגלל שהיא לבקנית.... אז חסרים לה פיגמנטים.... אז מה? זה לא אומר עליה כלום בתור בן אדם... חוצמזה, מה אם היא בכל זאת נראית טוב? אפילו שהיא לבקנית? לך תדע.... לא פוסלים מראש בגלל דבר כזה... זה שלילה סתמית וחבל...

Lanni

New member
האמת לא יודע, נגיד והייתי מנסה לשדך

לך מישהי, והייתי אומר לך שהיא לבקנית. היית רוצה לצאת איתה בכלל לדייט או שישר היית שולל? ציינתי גם שזאת מערכת יחסים לטווח הארוך בכוונה, כי נגיד ובסופו של דבר תתחתנו אפילו, יש סיכוי של 50 אחוז שגם הילדים שלכם יהיו לבקנים
(תלוי גם בגנים שלך כמובן) תחשוב על זה.. זאת לא שאלה כ"כ מפגרת כמו שהיא נשמעת!

HyPeR SoNiC

New member
שמע...

דבר ראשון, הייתי מנסה... למה לשלול סתם?? דבר שני, יש סיכוי מאוד קטן שנתחתן, כי בגיל שלי אי אפשר עדיין לדעת כלום. דבר שלישי, אם נתחתן, זה יהיה מתוך אהבה. ואם נעשה ילדים, זה יהיה מתוך אהבה. ואנחנו נאהב את הילדים שלנו לא משנה אם הם יצאו לבקנים או לא...

Cobe1982

New member
השאלה היא אם תאהב את הילדים שלך

גם אם הם יהיו דומים באופן מחשיד לשכן?...

HyPeR SoNiC

New member
מה הקשר?

דיברנו בכלל על משהו אחר, אבל לא משנה......
בכל מקרה, בקשר לשאלה שלך, אני מניח שזה תלוי כמה אני אהיה דומה לשכן......

ScorpioID

New member
אתה גזען או משהו?

מבחינתי מה ששאלת בכלל שווה ערך לשאלה "אתיופיות כן או לא" "אשכנזיות כן או לא" "שמנות כן או לא" "עיראקיות עם פלולה על הלחי כן או לא" ראסמי שאלה מטומטמת ומגעילה.. ויש לבקניות מה זה כוסיות אגב..

TheWhiteTigris

New member
הלו הלו...

בלי להסחף עם כינויי גנאי. הוא מעלה שאלה תיאורתית, לא צריך לקפוץ עליו...

Lanni

New member
באמת שזאת שאלה תאורטית.. אני בכלל

לא מכיר שום לבקנים חוץ מאלי לוזון (וגם אותו אני לא מכיר אישית..)
יא אללה... אח"כ מתפלאים שלא שואלים פה שאלות.

Cobe1982

New member
אהממ... אהממ...

למה רק לעיראקיות שמת פלולה על הלחי? הא? קטע גזעני משהו, אולי?

sweetdreams

New member
למרות שאני מעדיפה אותם שזופים..

ושיער שחור. אבל המראה לא קובע. ואם הייתי מכירה בחור מקסים, שהיתה בנינו כימיה ומשיכה והכל, לא הייתי פוסלת אותו רק בגלל שהוא לבקן.

בשלולית

New member
בלי קשר לגזענות....

הלבן הזה שיש להם בכל מקום... צבע עור.. צבע שיער.. צבע גבות (@!!!@@$!$) פשוט מגעיל אותי.. לא מושך אותי... ולא שהם לא יכולים להיות best friends שלי.. או משהו כזה.. פשוט לא בן זוג... זה ממש לא מושך אותי... האמת שגם לא ג'ינג'יים.. למרות שהאהבה הראשונה שלי זה ג'ינג'י
(הייתי קטנה... עוד לא ממש הסתכלתי על מראה.. חח יותר פנימיות! חחח)

בשלולית

New member
מה הבעיה שלך.?

אני לא גזענית! תרגיע את עצמך! אין לי שום בעיה איתם! שיהיו אחלה של אנשים! אבל אני לא נמשכת אליהם ואני לא חושבת שיש מצב שאני בקשר עם מישהו לבקן זכותי לא<? מה אתה רוצה בדיוק?

למעלה