לבקנים/לבקניות.
או

• פותח הנושא Lanni
  • פורסם בתאריך

ScorpioID

New member
טחחחחח... מה יש לכם?...

אז את לא נמשכת.... ביג דיל... זה כמו שלא תימשכי לשמנים... השטחיות חוגגת פה..

HyPeR SoNiC

New member
זה ממש לא קשור לשטחיות...

כמה שתכחיש ותגיד "האופי יותר חשוב", זה לא ישתנה! מראה חיצוני ומשיכה פיזית בין בני הזוג הם דברים הכרחיים להצחלה של קשר. תחשוב על זה... להיות עם מישהי שלדעתך לא נראית טוב... מישהי שלא מושכת אותך... איך בדיוק הקשר שלכם יראה? הדס לא מסוגלת להימשך ללבקנים וזו זכותה. כל הקטע הזה של השיער הלבן ממש מגעיל אותה ודוחה אותה, וזו זכותה. זה הטעם האישי שלה. ובגלל זה היא לא תהיה מסוגלת להיות עם מישהו כזה. ועם שמנים זה אותו סיפור בדיוק. אם לטעמה שמן = לא יפה, היא לא תימשך לשמנים ולפיכך היא לא תהיה מסוגלת להיות עם מישהו שמן! הכל עניין של טעם אישי. טעם אישי וחוסר משיכה ע"פ פגמים במראה החיצוני הם לא שטחיות. אבל להגיד למישהו "בעעעעעע אתה מגעיל" בגלל דבר כזה - לדעתי זוהי שטחיות!

בשלולית

New member
טוב אז אני חוזרת בי...

זה לא מגעיל אותי... זה פשוט מאוד מאוד לא מושך אותי אוקיי? רדו מזה לא שמתי לב שכזה דיון ענק התפתח ממה שאמרתי.... כולה לא נמשכת ללבקנים.. מי ישמע... עשיתם אותי גזענית....

Lanni

New member
../images/Emo6.gif

זכותך! ושמתי לב גם שמישהו פה אמר (נראה לי) שהוא לא נמשך לאתיופיות. מעניין שעל זה לא אמרו לו כלום.. וההבדל בין אתיופים ללבקנים הוא עצום, כי בעצם לבקנות היא פגם תורשתי, בדיוק כמו הרבה מחלות אחרות. אמנם זה לא נחשב כמחלה, אבל לדעתי אין מה להשוות בין לבקן לאתיופי, כי זה לבקנות זה פגם כלשהו בקוד הגנטי בסופו של דבר. אתיופיות (עם שורוק
) זה לא פגם. וכמו שסיכמו פה כבר, כל אחד והנטיות וההעדפות שלו לגבי מה הוא אוהב ומה לא בצד השני

Piren

New member
ואתה חסר טקט וידע

אין שום קשר בין גזענות לבין העדפה לגבי מראה של מישהו אם אני מעדיף שחורות מאשר לבנות זה עושה אותי גזען? (בהנחה שאני לבן) שמנות מאשר רזות? (בהנחה שאני רזה) אסיאתיות מאשר אירופאיות? (בהנחה שאני אירופאי) לבקניות מאשר אנשים בעלי כמות פגמנטים נורמלית? (
בהנחה שאני נורמלי) האם אני עדיין נחשב גזען? (ואל תזיין תשכל שאני גזען נגד האנשים שלי.. כי אז זה בכלל מצחיק) או שרק הראש שלך חושב שהעדפה מינית של מישהו תמיד קשורה לגזענות? היא יכולה להיות.. אבל השאלה היא מה הסיבה ... אם מישהו פשוט לא מתחרמן מרזות (או שמנות .. או בעלי משקל פרופורציונלי) אז זה לא עושה אותו גזען אם מישהו פשוט לא מתחרמן משחורות.. אז הוא לא גזען... אתה פשוט לא מבין את זה .. מותר לכולם שיהיו להם העדפות מיניות.. ואני בטוח שגם לך יש.. אתה פשוט מזיין את השכל גם האדם הכי פחות שיטחי בעולם.. בסופו של דבר ישים חשיבות למראה מסוים.. כי יהיה משהו מסוים שהוא אוהב.. אני מבטיח לך שאתה לא פשוט תקבל כל מה שיבוא לך.. ותהיה לך סלקציה לפי העדפות האישיות שלך אז במקום לעשות פוזות לפורום בתור "נאור" .. פשוט תספר לנו מה אתה מעדיף.. נמוכות? גבוהות? שחורות? לבנות? שער ארוך? שער קצר?

Piren

New member
ScorpioID סורי שאני עושה את זה

אבל הייתי חייב
"מה "מכבה" (turn off) אותך? בנות עם דיספרופורציה משוועת" אני נותן לך שלוש ניחושים מי אמר את זה

Lanni

New member
../images/Emo45.gif אהבתי! סוף סוף מישהו עם דעה

אמיתית ולא סתם בלבולי ביצים

HyPeR SoNiC

New member
כל מילה זהב! ../images/Emo45.gif

בדיוק כתבתי תגובה כזאת בשרשור הזה.... בלי ששמתי לב אפילו לתגובה שלך...

ScorpioID

New member
ראשית. דיספרופורציה אינה קשורה

לדיספיגמנטציה. שהיא המחלה ממנה סובלים הלבקנים. שנית, אמנם גיבשת דעה מוצקה מאד שחוסר משיכה לסוג מסויים של בני אדם היא לגיטימית. אך שים לב לעניין הגזענות. זה כמו שלא תסכים לצאת עם מישהי שחורה שכביכול סובלת מעודף פיגמנטציה. להבדיל אלף ואחת הבדלות עם מישהי שאין לה פיגמנטים בגוף. אין זה אומר שעניין הגזענות עולה פה. אם כי עניין השטחיות ואני אסביר את עצמי כראוי. דיספיגמנטציה היא מחלה כוללנית. מה זה אומר? שזו מחלה שהיא נכללת גם במראה החיצוני וגם בגנום של אותו אדם. כמובן שאני לא מתייחס ללבקנים כאל הקבלה לשחורים. זה לא אותו דבר. כי דיספיגמנטציה היא מחלה ולא גזע או משהו. רק שמבחינתי הייתם פוסלים מישהי בבר רק בגלל שהיא לבקנית. עוד מבלי לדבר איתה. באותו עניין השמנים באותו עניין השחורים באותו עניין אסיאתיות כך זה מבחינתי. זה הכל זו דעה ולא עובדה והגיע הזמן שהפורום הזה יתבגר מעט ויבין שלא כל מה שנאמר כאן זה עובדות. יש גם דיעות אישיות.

בשלולית

New member
בדיוק בגלל מה שאמרת...

אין לך שום סיבה לתקוף אותי ולהגיד לי שאני גזענית ומגעילה... כי "הגיע הזמן שהפורום הזה יתבגר מעט ויבין שלא כל מה שנאמר כאן זה עובדות. יש גם דיעות אישיות ." (ציטוט שלך) זאת דעתי וזאת זכותי ולא אמרתי שהם אנשים שונים\נחותים\מגעילים\טיפשים... פשוט לא הטעם שלי ולא הבן זוג שיכול להיות לי... כי זה לא מושך אותי... זה הכל! מבין? זה קשור למראה חיצוני.... זה כמו שאתה לא תצא עם מישהי שיש לה משהו בחיצוניות שלא מוצא חן בעינייך... כמו פזילה, השמנה, גובה, או כל דבר אחר שלא ימצא חן בעינייך... כי זה לא נראה לך מתאים.. זה בדיוק אותו הדבר... ואגב...אם כבר העלת את זה... אני כן אצא עם מישהו שחור... מבין? לכל אחד יש טעם... אז עם לבן אני לא אצא אבל עם שחור כן... אז מה? אני עדיין נראית לך גזענית?.. זה משיכה... זה הכל..

ScorpioID

New member
שימי לב למודגש

הלבן הזה שיש להם בכל מקום... צבע עור.. צבע שיער.. צבע גבות (@!!!@@$!$) פשוט מגעיל אותי.. לא מושך אותי... ולא שהם לא יכולים להיות best friends שלי.. או משהו כזה.. פשוט לא בן זוג... זה ממש לא מושך אותי... האמת שגם לא ג'ינג'יים.. למרות שהאהבה הראשונה שלי זה ג'ינג'י (הייתי קטנה... עוד לא ממש הסתכלתי על מראה.. חח יותר פנימיות! חחח) ואני לא עיקבי?

בשלולית

New member
שים לב כמה הודעות למעלה...

כתבתי שם "אוקיי אז אני חוזרת בי... זה לא מגעיל אותי... זה פשוט מאוד מאוד לא מושך אותי" וכן אתה לא עיקבי... עובדה שלא ראית שכתבתי את זה. אני לא מבינה למה אתה עושה ממה שאמרתי כזה סיפור... זה סך הכל עניין של טעם... של עיניין.. אתה בכוח מנסה להתווכח עם כולם הא?

Piren

New member
קודם תגבש דעה

כי אני באמת לא מבין אותך.. . אתה אומר שזה בסדר לפסול בן אדם בגלל שהוא שחור (לדוגמא) אבל לא בגלל שיש לו מחלה כל שהיא? מבחינתך.. בחורה שיש לה רגל אחת ארוכה ואחת קצרה.. לא מעניינת אותך וזה לא שיטחי לדעתך? (אגב.. דיספרופורציה כמעט תמיד נובעת ממחלות גנטיות) אתה אומר לך שאין שום דבר גזעני בלא לצאת עם שחורות אם הן לא מושכות אותך מינית.. אבל עם יש לה עודף פיגמנטים זה כן גיזעני? למה? למה חוסר פיגמנטים זה שונה? אם אני כן יוצא אם שחורות .. אבל יש גוון מסוים..נגיד אני מעדיף את הכהות.. ולא את הבהירות... זה גזעני? (אתה יכול להסתכל על לבנות מול שחומות.. האם לרצות להיות עם משהי בהירה מאשר אם שחומה זה גזעני? בלי להסתכל על עדות..) אמרת שתסביר את עצמך כראוי.. ונכשלת (לדעתי).. אני בספק עם יש פה מישהו שהצליח להבין מה הדעה שלך בכלל ... אגב - לפסול בן זוג בגלל מחלה גנטית.. זה הרבה יותר מתקבל מאשר לפסול בן זוג בגלל מראה חיצוני.. אתה בתור חיה תרצה להעביר את הגנים הכי טובים לילדים שלך.. ואם ידוע לך שהבת זוג בעלת מחלה גנטית.. אתה תכניס את זה לשיקול ...בין אם אתה יודע את זה או לא.. אחד השיקולים בבחירת בני זוג היא לפי המטען הגנטי שתרצה להעביר לילדים שלך.. והמראה.. הוא חלק מן המטען אגב דיעות אישיות.. שני דברים: אחד.. אתה זה שירד על אחרים וטען שהם שיטחיים וגזעניים.. אז תקשיב לעצות שלך.. באמת צריך להתבגר ולהבין שלא כל דבר כאן זה עובדות.. יש גם דעות אישיות ושתיים.. בזמן שאתה קורא לאחרים פה שיטחיים.. אתה פוסל בחורות בגלל חוסר פרופורציה בגוף (מעניין אותי לדעת אם אתה מתכוון למחלות גנטיות.. או גם לנכות ? ) אבל במקרה הגנטי.. אם תסכים לדעה שלי ממקודם (שחשוב גם המטען הגנטי לילדים שלך) .. אז בעצם ביטלת את כל הטענה שלך - אתה מסכים שאנשים יכולים לבחור את הבן זוג גם לפי גזע .. וגם לפי מחלות.. כי חשוב המטען... ואם אתה לא מסכים.. אתה בעצמך יוצא שיטחי ... קיצר.. נתקעת

Piren

New member
אהה.. טעויות ותיקונים

אני בשוק מעצמי
"אתה אומר לך שאין שום " - "אתה אומר שאין שום" "אם אני כן יוצא אם שחורות " - "אם אני כן יוצא עם שחורות" "מאשר אם שחומה " - "מאשר עם שחומה" (לא יאמן.. שנייה אחרי שכבר כתבתי "עם" .. מה יש לי?!) "אני בספק עם יש פה" - אני בספק אם יש פה ושתיים - ושניים סורי על הפדנטיות.. אבל כזו כמות.. משהו נדפק בי
טעויות של כיתה ב' ... פחחח

ScorpioID

New member
כמו שאמרת. טעויות של כיתה ב'

תקרא שוב את הדברים שלי ואולי אתה תבין. רק אולי.

למעלה