אני אנסה להסביר למה התכוונתי.
לשאלתך מה משך אותו אליי, אם יש לי כזה דימוי עצמי נמוך: יש הרבה מאוד אנשים שמצטיירים בקלות כשנונים וקוליים באינטרנט. אני יכולה להיות כזו. זה כנראה מה שמשך אותו מלכתחילה, פלוס אולי איזשהו רצון לנצל אותי פיזית. במציאות אני הרבה פחות מעניינת. ללא הרשת, לאנשים כמוני כמעט ואין זכות קיום. אני יכולה לומר שהיחסים איתו באמת היו איזושהי הפתעה, גם נסיבות ההיכרות היו כאלו. זה בא בשלב בחיים שלא תיכננתי. "באת כלילה הבא אל האוח, להראות לו בחושך את כל הדברים", כתבה לאה גולדברג. זה לא סוד שגברים יכולים לזיין כל מה שזז, כולל כמה חפצים דוממים נאים למראה. זה מה שהוא רצה ממני באמת לדעתי. הוא הצליח להסוות את הכוונות האלו במשך כחודש, וכשהוצאתי ממנו וידוי שהוא לא רוצה זה כבר היה מאוחר מדי. וגם הוידוי הזה לא היה מפורש: "אני במצב קשה בחיים כרגע, אני לא יכול להבטיח בלעדיות." המשכתי להיכנס איתו למיטה. את כל היחס האיום שלו אליי הדחקתי, וזכרתי רק את הלילה הבודד והמדהים ההוא שישנו מחובקים כל הלילה, בלי להוריד מחוט ועד שרוך נעל. רק לפני כחודש סחטתי ממנו וידוי מפורש שהוא לא אוהב אותי והפסקנו סופית לשכב, למרות שהמשכנו להתראות פה ושם ולדבר בטלפון. יש לי סיבות קונקרטיות להאמין שהדפיקות פה שלי. הייתה לו מערכת יחסים ארוכה של שנה בעבר, כולל מגורים משותפים, ולי לא. מערכת היחסים הזו הסתיימה יפה והם נשארו קרובים כמו בני משפחה. הכל עובדות, בלי פרספקטיבה אישית שלי.