לבקש ממנו סליחה?

שלום קאלרז וברוכה הבאה לפורום....

אני קוראת אותך אומרת בעצם שאת לא אטרקטיבית למראה ואילו הוא מאוד כריזמטי. במאזן האקולוגי של החיים - כפי שאני קוראת את זה - את מרגישה מתחתיו. אז? מה הוא בעצם חיפש אצלך? היחסים בינכם היו מן הפתעה כזאת שהואצלה עלייך?? אל תתרשמי מהבוטות שלי , תנסי ללכת איתי לכיוון המחשבה הזה.

קאלרז

New member
אני אנסה להסביר למה התכוונתי.

לשאלתך מה משך אותו אליי, אם יש לי כזה דימוי עצמי נמוך: יש הרבה מאוד אנשים שמצטיירים בקלות כשנונים וקוליים באינטרנט. אני יכולה להיות כזו. זה כנראה מה שמשך אותו מלכתחילה, פלוס אולי איזשהו רצון לנצל אותי פיזית. במציאות אני הרבה פחות מעניינת. ללא הרשת, לאנשים כמוני כמעט ואין זכות קיום. אני יכולה לומר שהיחסים איתו באמת היו איזושהי הפתעה, גם נסיבות ההיכרות היו כאלו. זה בא בשלב בחיים שלא תיכננתי. "באת כלילה הבא אל האוח, להראות לו בחושך את כל הדברים", כתבה לאה גולדברג. זה לא סוד שגברים יכולים לזיין כל מה שזז, כולל כמה חפצים דוממים נאים למראה. זה מה שהוא רצה ממני באמת לדעתי. הוא הצליח להסוות את הכוונות האלו במשך כחודש, וכשהוצאתי ממנו וידוי שהוא לא רוצה זה כבר היה מאוחר מדי. וגם הוידוי הזה לא היה מפורש: "אני במצב קשה בחיים כרגע, אני לא יכול להבטיח בלעדיות." המשכתי להיכנס איתו למיטה. את כל היחס האיום שלו אליי הדחקתי, וזכרתי רק את הלילה הבודד והמדהים ההוא שישנו מחובקים כל הלילה, בלי להוריד מחוט ועד שרוך נעל. רק לפני כחודש סחטתי ממנו וידוי מפורש שהוא לא אוהב אותי והפסקנו סופית לשכב, למרות שהמשכנו להתראות פה ושם ולדבר בטלפון. יש לי סיבות קונקרטיות להאמין שהדפיקות פה שלי. הייתה לו מערכת יחסים ארוכה של שנה בעבר, כולל מגורים משותפים, ולי לא. מערכת היחסים הזו הסתיימה יפה והם נשארו קרובים כמו בני משפחה. הכל עובדות, בלי פרספקטיבה אישית שלי.

אני יכולה להבין מה את מרגישה

בעניין הטעות האופטית שהמדיה הזאת מאפשרת : כי שנים עשיתי רושם שאני נורא נורא צחקנית ושנונה ובאופן עקרוני קלילה ואוורירית כמו ענן נוצה. בפועל הייתי האדם הכבד ביותר עלי אדמות. ובשנים האחרונות זה גם התבטא פיזית.... רק לאחרונה, ממש לאחרונה (כמובן, עם ההימנעות) התחלתי להבין שזאת היתה טקטיקת כיבוש שלי. הגשתי פיצוי על המחיר שידעתי שתיכף עומדים לשלם על להיות איתי. רגע לפני שתיחשף התרמית אודות מי אני באמת. זאת היתה ההזדמנות שלי ללכוד את הטרף לפני שהוא יתפכח ויגלה איזה תהומות איומים יש בי.... כשקראתי איך את מתארת כמה קשה להיות איתך , ידעתי בדיוק על מה את מדברת. האמנם את כל כך מכבידה? אני יותר מבטוחה שהיו לו הרבה יותר רווחים מהקשר איתך מעבר לפורקן מיני. כן, את צודקת. גברים כנראה עשויים באופן שמאפשר להם לעשות עם האבר שלהם כמה דברים שלא מפעילים את מעמקי הנפש שלהם. מה זה אומר עכשיו עליך?

היו להם משלהם

והם היו עסוקים איתם.... זה הקטע נכון? אנחנו כל כך רדופות עם החסרונות שלנו, שאנחנו לא משגיחות בעובדה שרוב בני האדם עסוקים בעצם בעצמם... דרך אגב, אין בי שום דבר חריג ...ויש לי כל סיבה בעולם להאמין שלאף אחת מאיתנו אין משהו חריג לרעה. הבעיה היא שאנחנו מתנהגות בקשר כאילו מישהו עושה לנו טובה שהוא איתנו. למרות שברור לי שכמה מאיתנו הן נשים משכמן ומעלה....ושאם נשווה אותן לאלילים שלהן יתברר שהן בנות אדם וחברות הרבה יותר ראויות מהם...

קאלרז

New member
וגם להם היו בעיות.

לבנזונה לשעבר היו אינסוף בעיות משלו - נפשיות, פיזיות, תפקודיות (אההמ אההמ). גם לו היה חוסר ביטחון לא מבוטל. אני הרמתי שוב ושוב את שארית הביטחון העצמי שלו מהקרשים ואספתי לחיכי, החמאתי, חיבקתי, ליטפתי, תמכתי ברגשים הכי קשים. אתן יודעות מה? אני אפילו כועסת עליו שהוא לא אהב אותי בחזרה. איך הוא העז? מילה אחת רעה לא אמרתי לו.

Betterfly

New member
די, תפסיקי לנכס לעצמך את מערכת

היחסים שלי!
נראה לי הם כולם או: א. שיבוטים, כמו בסרט על היטלר- "נערי ברזיל" (בקיצור, שיבוטים של היטלר!) ב. גדלו באותה משפחה. ג. למדו באותו בית ספר

Betterfly

New member
סליחה

חוץ מזה שרגע אחרי שהיה מרגיש חרא עם עצמו היה יורד עליי ואז אומר לי שמזל שאין לו את בעיות הביטחון העצמי שלי, כשהוא יורד על עצמו אז זה בסדר וזה טבעי כי הוא בעצם מושלם (מישהי הלכה לאיבוד ורוצה מפה?) מדובר בעצם בנרקיסיסט. טוב, שמתן לב שהפכנו לפורום "נשים מרירות"?!?!?!

כןןןןןןן

את רואה בטרפלי? נשים כועסות (בצדק ) נחשבות למרירות. וכולם יודעים שגברים לא אוהבים נשים מרירות . זה לא חינני ולא סקסי. בקיצור...תשקלו אם כדאי לכן להשאר כאן כי הכעס רק מתגבר כשתמחילים להבין את טיב הקשרים האלה... ואגב, אני הופכת מאישה מרירה לאישה מריירת ... זה בטוח לא סקסי...

Betterfly

New member
הממממ

יש בחורים שלא יסכימו אותך לגבי הקביעה הזו (מריירת ולא סקסית)
הממ בואי נגיד... קודם כל מותר לנו, בהיחבא?
שנית, כשאני כועסת (בצדק) אני כועסת ומי שלא מוצא חן בעיניו (בחורונצ'יק זה או אחר) שיחפש. מה, שוב להעמיד פנים שהכל בסדר? להדחיק רגשות? אז אם מישהו עבר במקרה בשכונה ולא אהב את שרשור הקיטורים... לא כל כך מפריע לי בואי נאמר. אני רוצה להישאר, דווקא כיף להתפרק וללכלך חופשי
אולי עם הכעס על עצמי כשאבין את טיב הקשר (כבר כועסת קצת...) הוא יהיה הקשה ביותר, דווקא בשביל זה טוב שיש פורום ותמיכה הדדית (ובמזל אולי מפגש, אם בכל זאת לא מדמיינים אותי עדיין כטרול רושף
).

גם אני וויתרתי על החיבורים...

בהתחלה זה קשה לאללה , אחר כך כבר שום דבר לא שווה את המחיר...

משחק מילים מטופש

תחביר, חיבור (במובן של זיון).... ומכאן תלהטטי עם המשמעויות כרצונך..או לא.

למעלה