סתם לשם השאלה, המילה "סעמק", מה הקשר?
L Lillith Dirge New member 14/12/06 #35 לא יכולה לבוא. ב19 אני כבר בתל אביב. במפגש של ישרא בלוג. וגם יש לי ימי ריכוז ומתכונות. שמעו בגרות בלשון זה קקע.
לא יכולה לבוא. ב19 אני כבר בתל אביב. במפגש של ישרא בלוג. וגם יש לי ימי ריכוז ומתכונות. שמעו בגרות בלשון זה קקע.
L Lillith Dirge New member 14/12/06 #51 אני לא אתחרט :] יש לי שם משהו מאוד חשוב לעשות. ולפגוש המון אנשים. וזה כייף לצחוק על כל הפריקונים בני ה13 שמסתובבים שם :] חוץ מזה. אני הולכת לקנות אושנבורן :] סוף סוף. ואם ישאר כסף אז גם אובר דה הילס. ואז נראה לי שסיימתי לקנות הכל חוץ מהדיוידי שלהם.. לא החדש, הישן.
אני לא אתחרט :] יש לי שם משהו מאוד חשוב לעשות. ולפגוש המון אנשים. וזה כייף לצחוק על כל הפריקונים בני ה13 שמסתובבים שם :] חוץ מזה. אני הולכת לקנות אושנבורן :] סוף סוף. ואם ישאר כסף אז גם אובר דה הילס. ואז נראה לי שסיימתי לקנות הכל חוץ מהדיוידי שלהם.. לא החדש, הישן.
C Cold Heritage New member 14/12/06 #38 בגרות בלשון זה ממש קל לפחות זו שעשו שנה שעברה, חכי להיסטוריה ב' .
D danduuu New member 14/12/06 #46 גם אני סיימתי היסטוריה ../images/Emo3.gif עשינו ב-י' את היסטוריה א' וב-י"א את היסטוריה ב' עברתי את הבגרות בקושי שונאת היסטוריה! כאילו לפחות עם המורה המסריחה הזאת חחח שגם נתקעה איתנו באזרחות..היא הורסת לי הכל בחטיבה כ"כ אהבתי היסטוריה
גם אני סיימתי היסטוריה ../images/Emo3.gif עשינו ב-י' את היסטוריה א' וב-י"א את היסטוריה ב' עברתי את הבגרות בקושי שונאת היסטוריה! כאילו לפחות עם המורה המסריחה הזאת חחח שגם נתקעה איתנו באזרחות..היא הורסת לי הכל בחטיבה כ"כ אהבתי היסטוריה