לגבי הסינגלים של נינט

היא מדברת את השיר שלה

ומעצבנת, אבל זו רק דעתי האישית השירים שלה מעוררים בי... דיכאון עמוק מה נסגר איתה! תעודדי קרו, המצב יכול להיות תמיד הרבה יותר גרוע, ויצא לך מזה שיר.

גלעד2211

New member
לא הבנתי מה הקשר בין זה לבין

השיטחיות של גלגל"צ? כל תחנה כמעט שהאזנתי לה השמיעה את השיר הזה אז מה מיוחד כאן? ואכן שיר מרגש ויפה.

chen010189

New member
הקודמים היו יותר טובים

יצא לי לשמוע אותו בפעם הראשונה רק אתמול, במצעד אישית עשיתי השוואה בינו לבין הקודמים שלה, הבדל ענק לטעמי. אני אוהבת את מה שהיא עושה והיא יכולה לעשות דברים יותר טובים מזה. היא ברשימת המועדפים שלי כשמדובר באמנים ישראלים...

ori239

New member
כל האלבום שלה הוא כזה

היא מלחינה היטב, כותבת טוב.. אבל היא לא יודעת לשיר.. כולנו שמענו אותה אצל דידי בלייב, איך היא נחנקה שם ונזקקה לבלון חמצן בשביל להוציא משהו.. כל האלבום הזה נפילה, נמאס כבר מאיתי, שמעון, אביתר, מהאהוב שהלך, מהבית עם עצי הזית.. הכל סטייל 'אותה גברת'.. לא מפסיקה למחזר את עצמה.. קרן, תמשיכי למכור שירים למסיקה, היא הרבה יותר חזקה..

tkuihehr

New member
למה רק זה? הכל היה ../images/Emo6.gif

האמת, אני אוהב את השטות הזאת של המשחקי מילים, וכל השירים שמגיעים ככה, אני נורא אוהב את הרעיון, והביצוע פה היה טוב, תודה, היה דווקא מצחיק...

tkuihehr

New member
אבל זאת נינט

היא היתה יכולה לתפוס את הספר טלפונים, לקרוא אותו ולהצליח להביא זהב ופלטינה בקלות... לגבי זה שהיא יכלה יותר, ברור, אבל עם הצלחה אי אפשר להתווכח היה יכול להיות גם הרבה יותר גרוע, אני לא יודע מה כל השירים שנכנסו לדיסק, סביר להניח שיהיו בו כמה שאני כן אתחבר אליהם, אבל ה2 שהיא הוציאה לא נוראים בכלל, הבעיה היחידה איתם זה שהם חרושים משהו פחד, ואת זה הם היו עושים בכל מקרה, עם השיר טוב או רע... אני לא שונא את השיר עצמו, אני שונא את החרישה עליו, ועל זה אפשר להתווכח...

RJlake

New member
דווקא אני להפך...

ממש אהבתי את שני השירים שלה- אהבתי את הקו שלהם ושמחתי שהיא לא יצאה בכמה שירי פופ מתקתקים סטייל רוני(וייסלחו לי המעריצים). וואלה היא הפתיעה אותי ולטובה.

ori239

New member
אין מה להיות מאוכזב

התקשורת ניסתה לדחוף אותה בכל הכוח, מכונת יחסי הציבור שלה עבדה במשרה מלאה והביאה תוצאות מרשימות.. איכות השירים לא מעניינת אף אחד שם למעלה, העסקה נחתמה והחוזה סגור.. כל עוד המאמי הלאומית מוכרת את עצמה, למי אכפת? שיקיאו כולם, המנהל של הבנק עדיין מחייך אליה.. כבר מזמן כתבתי פה שאין לנינט לדעתי שום ייחוד ושום איכות, ובאיחור קל אחרים אומרים את אותם דברים.. הפלוץ הבא, הוא אביב גפן (תקראו את הראיון איתו ב'ידיעות' של סופשבוע).. כמה שטויות, חשב שהוא רחל בלובשטיין או איזה יהודה עמיחי.. תזכרו מי אמר לכם..

RJlake

New member
קראתי את הכתבה ומניסיון העבר-

כל מה שאתה קורא בכתבות הללו של ידיעות תיקח בעירבון מוגבל... אבל בכל אופן - הפלוץ הבא? לא נסחפת?

tkuihehr

New member
כן, נשמע לי מוגזם

אביב כבר מטייל פה בתרבות המוזיקה הישראלית כבר כמעט 15 שנה, עכשיו אתה נזכר להגיד שהוא הפלוץ הבא? אף פעם הוא לא נראה לי בנאדם כזה נחמד, תמיד הוא היה מוזר בשבילי כבנאדם, ובהופעות שלו הוא מחזיק מעצמו מלא, הרבה יותר מהגובה שלו. ההבדל הוא שאביב [שגם אצלו בעיה דומה כמו קרן פלס, אם כבר מדברים, יודע לכתוב טוב, עוד יותר להלחין, לשיר הוא פחות חזק], אביב באמת טוב, הוא יודע להלחין ולכתוב כמו אמן מהשורה הראשונה, אז נכון שהוא מחזיק מעצמו המון, אבל יש לו הרבה במה להתגאות, לא מסכים שהוא מגיע לרמה של נינט...

גלעד2211

New member
אתה משווה בין נינט לאביב גפן?

טוב אני חושב שאתה סתם היית ציני כי אתה אדם חכם מאוד אני מחזיק ממך ולא חושב שאתה התכוונת לזה ברצינות.

למעלה