לגבי זעפרן

ב ה י ר

New member
אז אתמול חיפשתי את הזעפרן

ומצאתי אותו במקרר...בעלי החליט שזה צריך להיות במקרר לפי מה שהבנתי מכם זעפרן שונא לחות, ופתחתי את הקופסא והרבה עלים היו צהובים ...האם ניתן להשתמש בו?? או ישר לפח???
 

terroir

New member
תלוי את מי ואיפה שואלים ../images/Emo11.gif

לפי מה שכתוב למעלה, זעפרן ישן אינו מקולקל אלא חלש יותר. אז אולי אפשר להשתמש בו אבל במינון יותר גבוה. אבל לפי הגדרת הפורום התשובה צריכה להיות "ישר לפח", כי באוכל גורמה לעולם לא תשתמשי בחומר גלם שהתיישן או התקלקל.
 
למעלה