לגבי חיי פיי

angelwings1

New member
לגבי חיי פיי

האם שווה בכלל לקנות את הDVD הרגיל או שסרט כזה עדיף לקנות רק אם זה בבלו ריי או 3D? כי הבנתי שהאפקטים הם חלק מאוד חשוב בסרט ואני מניחה שבDVD זה דיי מפוספס...

haifaboy

New member
רק בלו ריי

יש שם סצנות שמצולמות מדהים וDVDזה יהיה פספוס .

angelwings1

New member
אז לדעתך אם עדיין אין לי מכשיר בלו ריי...

עדיף לחכות עם קניית הסרט- כלומר בכל מקרה לא לקנות בDVD?

purpleman

New member
בלי התלת מימד הלך חצי מהסרט...

התלת מימד בסרט פשוט מדהים ביופיו. אני ממליץ לא רק על בלוריי, אלא אך ורק על גירסת ה-3D.

haifaboy

New member
בקשר ללחכות ..

זה תלוי בכוונות שלך. אם את מתכוונת ברצינות לקנות מכשיר בלו ריי אז תקני כבר עכשיו את הבלו ריי המתורגם ( כי בארץ הכל נזיל ובעוד חודש יאזל המלאי וכמו שאני מכיר אתה מפיצים הוא לא יתמלא כל כך מהר ) ואם זו רק הצהרת כוונות ואת לא יודעת מתי ואם בכלל תקני אז תקני את ה DVD - בכל מקרה תחליטי מהר כי כמו שאמרתי בארץ המלאים לא גדולים וכשהם נגמרים , לך , חפש אותם. ראי ערך אמיצה וראלף ההורס של דיסני ב DVD מתורגם או טרילוגית מדגסקר בבלו ריי...

Soak

New member
דעה קצת שונה

אני גם קניתי את גרסת הבלו ריי תלת מימד ואף הספקתי לצפות בה - ואין ספק שזו חוויה מהנה מאוד. אבל מה שהכי אהבתי בסרט היתה העלילה שלו, והפואנטה המתגלה בסופו. בשביל ליהנות מזה לא צריך תלת מימד או אפילו בלו ריי. זה סרט מקסים, בכל פורמט ובכל תנאי צפיה, ולכן אני אומר - אם כך את צופה כיום בסרטים, לכי על זה. בואו לא נשכח שצפיה ב-DVD אינה "מחורבנת" בשום צורה, ועד לפני מספר שנים כולנו מאוד נהננו מצפיה בסרטים בפורמט הזה ואף התפעלנו מהאיכויות שלו לא פעם.
אז כן, ברור שאקנה ואמליץ על הבלו ריי תלת מימד. אבל זה נכון אצלי לגבי כל סרט, ולא ספציפית לחיי פיי. זה מה שאני צופה וקונה כיום - ותמיד אעדיף זאת. אם אצלך זה לא ככה ואת קונה DVD - הסרט מאוד מומלץ.

liorb22

New member

angelwings1

New member
הבעיה היא...

שבעיקרון אני כן מתכננת לקנות נגן בלו ריי בעתיד ואני לא מאלה שקונים את אותו סרט פעמיים. בגלל שזה סרט שהאפקטים בו מאוד חשובים, אני מתלבטת מה כדאי לעשות ואם עדיף לא לקנות כרגע את גירסת הDVD (בנוסף לכך- גם העובדה שהDVD לא מושקע בכלל מבחינת תוספות מוסיפה לתחושה הזו). את הסרט עצמו כבר ראיתי בעבר כמה פעמים בבית- אך בגירסא רגילה- לא בלו ריי ולא תלת מימד.

angelwings1

New member
אני חושבת שאין כזו מתורגמת...

אבל כרגע השאלה שלי היא לא מה לקנות אלא אם שווה לי לקנות עכשיו את הDVD של הסרט הזה?

trilliane

Well-known member
מנהל
אה, לא ידעתי שאת מחפשת דווקא מתורגמת

האם יש בכלל מהדורת 3D מתורגמת?

שאלת "שווה לקנות" היא שאלה סובייקטיבית. אם את רוצה מאוד לצפות בסרט כאן ועכשיו, כן. אם את מחפשת את המהדורה המיטבית שלו, כנראה לא.

תראי, אין ספק שתמונה ברזולוציה גבוהה יותר נראית טוב יותר (בהנחה שלא קלקלו משהו). לפעמים ההבדלים לא משמעותיים (למשל בסרטים מצוירים, לפחות בעיניי) לפעמים הם לא משנים (יש תכנים שקניתי ב-DVD אף שכבר היה בלו ריי כי זה לא כ"כ חשוב לי והפרש המחירים לא הצדיק זאת ולפעמים גם היה לי נוח יותר לקנות DVD).

בסרטים בעלי פן ויזואלי מובהק זה כמובן חשוב יותר ואז ללא ספק עדיף בלו ריי, בפרט אם את כבר מתכננת קנייה בקרוב. קניתי קצת בלו ריי עוד לפני שהיה לי ציוד מתאים, אבל בעיקר מהדורות משולבות. קניתי גם DVD עוד לפני שהיה לי מכשיר משלי כי היה ברור לי שאין טעם לקנות וידאו (אם כי כאן ההבדלים הרבה יותר גדולים ומשמעותיים).

לעומת זאת 3D לא הייתי קונה בשלב זה כי זו טכנולוגיה שאני לא צופה שתהיה לי בעתיד הנראה לעין ובלאו הכי אין כיום כ"כ הרבה סרטי 3D. אם יום אחד יהיה לי ציוד מתאים והיו כמה סרטים שבאמת שווים את הצפייה התלת-ממדית (ממש לא כולם כאלה) אז לכל היותר אקנה אותם שוב (אווטאר, למשל).

haifaboy

New member
אין כמו האיכות של בלו ריי . נקודה

מי שלא מבין את זה או שיש לו טלוויזה מהדור הישן ( השמן ) או שהוא צריך משקפיים. בסרט הזה אתה לא יכול שלא להבדיל באיכות . זה סרט ל HD ולא ל DVD .

trilliane

Well-known member
מנהל
אם אתה חושב שזה סותר את דבריי, לא הבנת אותי

haifaboy

New member
לא סתרתי אותך (-:

מה שכתבת זה נכון .סתרתי את מאור . לדעתי האישית זה סרט שבנוי ל HD בלי קשר לתלת מימד שגם לדעתי זו טכנולוגיה שהעתיד שלה לא ברור .

Soak

New member
סרט שבנוי ל-HD?

אולי זה סרט שבנוי ל-UHD? אולי ל4K? אולי לאולמות איימקס? אולי לאולמות 4DX?

אין כזה דבר "סרט שבנוי ל...". זה סרט. וכמו רבים וטובים, האיכות שלו נקבעת לפי המון פרמטרים. איכות התמונה היא רק אחת מהן. כן, הוא נראה נפלא ב-HD ואני לא הייתי מוותר על גרסת ה-HD בסרט הזה, כמו שאני לא מוותר עליה עם אף סרט אחר. אבל כל סרט הוא קודם כל הסיפור והעלילה שלו, ואם מישהו לא ראה את הסרט הזה בכלל ואין לו טכנולוגיית HD בבית, עדיין לדעתי עדיף לו לראות את הסרט ב-DVD והוא עדיין ייראה נהדר.

angelwings1

New member
תודה רבה על התשובה

עזרת לי מאוד. אולי באמת עדיף לחכות מאשר לקנות את מהדורת ה-DVD שבה כנראה ארגיש שאני מפספסת משהו...
נראה בהמשך הזמן מה אני אחליט אבל לפחות כרגע זה נראה לי עדיף.

וד"א אם שאלת- אז לפי דיוידי ישיר יש מהדורת קומבו 3D+2D מתורגמת- ראי בקישור. במקרה שלי זה במילא לא ממש רלבנטי כרגע

למעלה