לגבי חיי פיי

trilliane

Well-known member
מנהל
הייתי קונה מהדורה משולבת רק אם ההפרש קטן

(בינה לבין המהדורה הרגילה) או כמובן אם זו המהדורה שיש בלאו הכי. אני לא רואה טעם להשקיע מראש כסף בטכנולוגיה שאני לא יודעת מתי ואם תהיה לי, ואם יום אחד תהיה לי סביר להניח שהמחירים ירדו (כפי שקרה גם עם DVD וכרגע מתחיל לקרות גם עם בלו ריי) ואז לא אצא מופסדת עם קנייה נוספת של הסרט במהדורת 3D.

angelwings1

New member
צודקת

אני כרגע בכלל לא חושבת על לקנות סרטים ב3D, בעיקר שעוד לא עברתי אפילו לבלו ריי. כרגע אני עוד ממשיכה לקנות סרטי DVD, אבל בגלל שאני יודעת שאני רוצה בהמשך לקנות נגן בלו ריי- אז במקרה שהאפקטים נראים לי חלק מהותי בסרט אני חושבת פעמיים האם שווה לי לא לקנות את הDVD ולחכות עם קניית הסרט עד שיהיה לי את הנגן המתאים

אם אין לך נגן עדין למה לקנות עכשיו BD ?

חכי שיהיה לך נגן ואז סביר שמחיר הכותר הזה יעלה פחות מאשר הוא עכשיו. סתם להחזיק סרט BD בלבד כאשר לא ברור לך מתי תוכלי לצפות בו נראת לי לא כדאית גם לאור העובדה שציית שכבר ראית אותו בדרכים אחרות בעבר. האפקטים יראו טוב גם בDVD וגם ב BD באותה המידה כל עוד לא מדובר ב 3D שעליו כתבת כך הבנתי בכל מקרה לא על הפרק.

angelwings1

New member
לא כתבתי שאני מתכוונת לקנות עכשיו את הסרט בBD

רשמתי שאני כנראה מתכוונת לא לקנות כרגע את הסרט בDVD ולחכות שיהיה לי נגן בלו ריי ורק אז להחליט מה לעשות
מקווה מאוד שעד אז באמת מחיר הכותר יירד כי עכשיו הוא עדיין ממש יקר...

liorb22

New member
אין שום בעיה עם קניית BD עכשיו

אצלי המעבר לבלורי היה הדרגתי - הרבה לפני שחלמתי שיהיה לי טלויזיית HD בסוף 2012. את הבלורי הראשון שלי קניתי באמצע 2009 מתוך ידיעה שאצפה בו בשלב כלשהו בHD. אומנם באותה שנה קניתי רק 2 כותרי BD והתמקדתי בDVD עד סוף 2010. ב2011 כבר הפוקוס היה על בלורי וDVD נקנה רק כאשר לא היתה לכותר מקבילה בלוראית.

אומנם לא לזה התכוונה angelwings1 אבל עדיין, אין שום בעיה במעבר לבלורי, כל עוד אתה מסתכל קדימה מתוך כוונה עתידית לרכוש את הציוד המתאים.

trilliane

Well-known member
מנהל
בעיה אולי לא, אבל מה אתה מרוויח בעצם?

אם מדובר במהדורה מיוחדת שיש חשש שמכירתה תיפסק או שיש איזשהו מבצע מיוחד, אני מבינה; אבל המחירים במגמת ירידה בגדול, אז מה בוער?

liorb22

New member
פשוט מאוד

הסרטים שנקנו בבלורי היו סרטים שמראש ידעתי שארצה לצפות בהם בHD ולא בער לי לקנות אותם כרגע בDVD רק להתאכזב ממנו בשלב מאוחר יותר. אני מדבר על שוברי קופות גדולים שחלקם הגיע במהוצאות קומבו של DVD+BD אז נהנתי משני העולמות.

angelwings1

New member
עוד לא יצא לי לקנות בלו ריי בעצמי

היחידים שיש לי הם מארז תיבת הנגינה המדהים של צלילי המוסיקה שקיבלתי ליום ההולדת, ובלו ריי של הסרט גברים בשחור שאני אמורה לקבל בקרוב מזכייה כלשהי באתר בריטי.
אני אישית מעדיפה שיהיו בידיי את המכשירים המתאימים לפני שאני קונה, אלא אם כן מדובר במקרה מיוחד כמובן

היום קיבלתי הזמנה של כותר קומבו BD+DVD

שביצעתי . כן, כן , אני ! זה הכותר הראשון שקיבלתי למעשה בפורמט BD אם לא מחשיבים כותר שהיזמנתי בשביל הבת שלי מארה"ב שהיה גם בקומבו - סרט עם מיילי סיירוס ( האנה מונטנה ) שאז בתי היתה מעריצה שלה עד שהפכה את עורה... . במקרה של היום פשוט לא עשו כותר DVD בנפרד אלא רק DVD+BD . דרך אגב, יש לי PS3 שמחובר לLCD ב FULL HD אבל נראה לי שאראה אותו בפורמט ה DVD הרגיל בגלל שמערכת הסאונד שלי תומכת רק בפורמט ה DVD ולא בחיבורי כבל HDMI.

angelwings1

New member
מגניב

תתחדש על הרכישה הראשונה של בלו ריי לעצמך

לי אין אפילו פלייסטיישן חחח... אז אני עוד מחכה למציאת מכשיר ראוי.

Soak

New member
אם כבר יש לך את הציוד, אני ממליץ לך לצפות

במיוחד לאור זה שאף פעם לא ראית בלו ריי אצלך בבית. גם אם מערכת הסאונד לא תוציא את הסאונד ב-HD (מה שיהיה גם אם תצפה ב-DVD)... לא מסקרן אותך לפחות לנסות? אולי תופתע לטובה מההבדלים

ברור שאסתכל אבל נראה לי שתוספת הרזולוציה

בין ה DVD ל BD לא ירגש אותי יותר מדי. ראיתי גם דרך סטרימר קטעים HD ב YOUTUBE בעבר של דברים אחרים ואין פה בשבילי הבדלים מהותיים בין שני הפורמטים חוץ מאשר לראות יותר פרטים בתמונה. לגבי הסאונד - יש לי מערכת טובה כך שאין לי בעיה בסאונד של ה DVD שאני מניח שהיא ב DTS. אבל למה לא, אני תמיד אוהב לחקור דברים חדשים

Colfax

New member
אני חשבתי שמדובר על סרט לא אמין ומגוחך.

גם סרט פנטזיה צריך להיות בו איזשהוא היגיון. גם בעשור השני של המאה ה- 21, כשהויזואליות מדהימה בתלת מימד ובשלל האפקטים הממוחשבים - התסריט הוא הדבר החשוב ביותר בסרט קולנוע. זה לפי דעתי.

Soak

New member

לא בטוח שהבנת את סוף הסרט. אני ממליץ על צפיה חוזרת (לא רושם פה במפורש כדי לא לגמרי להרוס למי שלא ראה)

Soak

New member
שהורס סרט בפנים, לא להכנס אם לא ראיתם

דיברת על אמינות והגיון. בסוף הסרט מתגלה שמה שראינו לכל אורכו לא באמת קרה, אלא הוא פרי דמיונו של המספר וזו הדרך שהוא בחר להסתכל ולחוות את הדברים על מנת לשרוד. ההקבלה לאלוהים ברורה. העובדות ה"אמיתיות" שקרו מתוארות באופן כואב וקצר בסוף הסרט, כשהוא מספר אותן לחוקרים של חברת הביטוח.

כיוון שמה שראית לאורך הסרט לא באמת התרחש ומדובר בסוג של אגדה, לא ברור לי איך אפשר לשפוט אותו בכלים של אמינות וחוסר הגיון. אם יש דברים אחרים שלא אהבת בסרט - כמובן שכן. אבל אמינות והגיון? זו אגדה. מסופרת כאגדה ומוצגת כאגדה. זה כמו לשפוט חלום בגלל שהוא לא הגיוני...

Colfax

New member
אז האגדה מגוחכת בעיניי.

וזה לא משהו שתלת מימד יכול לשנות.

למעלה