לגבי ימי אוריינטציה...

flutter girl

New member
לגבי ימי אוריינטציה...

מאיזשהיא סיבה ממש מרגיזה, החליטה האוניברסיטה שאני צריכה (נו, אני ובטח עוד הרבה...) להגיע לשני ימי אוריינטציה. האחד ביום ראשון הקרוב, וכתוב עליו שהוא קשור לספרייה, והשני ביום רביעי, והוא יום כללי של הפקולטה (משפטים). ליום הכללי אני בטוח אגיע, השאלה כמה קריטי היום של הספרייה, והאם לא מסבירים את זה גם ביום הכללי? כי זה בהפרש של שלושה ימים, ולמרות שכבר יש לי דירה בחיפה, עדיין לא עברתי לגור בה, וזאת נסיעה של שעה +- לאונ'. אשמח לתשובה ממי שיודע.

tutiris

New member
אני חוזרת על ההמלצה שלי

פשוט ללמוד את כל מה שצריך על הלומדה של הספרייה באתר הספרייה- מאוד ממצה. לא שונה ממה שמסבירים ביום האוריינטציה של הספרייה. http://libsecnt.haifa.ac.il/lomda/ ניתן להיכנס כאורח וניתן להקיש תעודת זהות. אם מקישים עם תעודת זהות זה פשוט עושה גם מבחנים (תירגול למה שהתוכנה מלמדת)- אין ממש משמעות למבחנים האלו כי התוכנה לא מרפה עד שמצליחים ב 100%. כלומר גם אם קיבלת 60, תמשיכי עד שתקבלי 100...

flutter girl

New member
אחלה, תודה, השאלה אמנם הייתה

שהם רושמים שהאוריינטציה הזאת היא "חובה", מה שנראה לי מגוחך... האם זה נכון?

flutter girl

New member
ואגב, ויטלי,

אתה כל הזמן חושב שאנחנו לומדים באותה פקולטה, אבל אנחנו לא... אני הולכת ללימודי משפטים בשילוב עם כלכלה, לא לכלכלה נטו.
(זאת אומרת שאני אלמד בדיוק מקצוע אחד של כלכלה השנה).

stkachov

New member
../images/Emo3.gif

אבל מה הקשר בין הפקולטה להדרכה לספריה... הרי זה בטח משהו שכל הסטודנטים מחויבים לעשות. בקיצור, לי לא שלחו כלום

flutter girl

New member
אבל יש מצב

שכל פקולטה עושה את זה בזמן אחר... פשוט תתקשר ביום ראשון

flutter girl

New member
ואגב

בדף הזמנה רשום לי משהו בנוגע לפקולטה למשפטים, אז יכול להיות באמת שזה רק למשפטים? בכל מקרה מעניין אם עוד מישהו קיבל את זה... 9:00 בבוקר בחיפה זה אומר שאני צריכה לקום בסביבות 6:30 בבוקר - יאוש!

n e t a 8 6

New member
גם אני קיבלתי הזמנה

להדרכה וסיור בספרייה.. כתוב שצריך לאשר השתתפות...זה חובה לכל החוגים? כי הבנתי שבכלכלה כמעט ולא צריכים לראות את הספרייה מבפנים..וזה גם לא ממש מסתדר לי מבחינת היום..

flutter girl

New member
לי היה רשום בהזמנה שזה חובה

ככה שאם לא היה לך רשום אולי זה לא? בכ"מ בע. נראה לי שאני אלך בכל זאת, רק כי יש לי סידורים לעשות בעיר.

ofir50

New member
נטע את טועה

בכלכלה לא צריכים לראות את הספריה נקודה. לא היה מצב שלא יכולתי להסתדר בלי ספריה בינתיים.. אני פשוט הולך לשם כדי לשים את הראש בשעות חופשיות.. יש רק את האפשרות הקלושה שאיזה מרצה רשע לב ישלח אותנו לחפש איזה פסק דין במיסים אבל חוץ מזה ושינה מזדמנת אין בה צורך מבחינתי

n e t a 8 6

New member
אז זה באמת מיותר

וגם לא כתוב לי שזה חובה.. ומקומות לישון אפשר למצוא גם בלי הדרכה..

n e t a 8 6

New member
עכשיו דיברתי איתם

והם אמרו שזה חובה לכל התלמידים החדשים, לא משנה באיזה חוג..לא מבינה מה ההגיון לחייב חוגים שבכלל לא משתמשים בספריה..

flutter girl

New member
אגב, נטע

לאן בדיוק התקשרת? אני סקרנית לדעת מתי תהיה ההשלמה, אני אנסה להתקשר מחר.

n e t a 8 6

New member
בהזמנה

שהם שלחו לי יש טלפון לשאלות או פרטים נוספים: 04-8288255 שם אמרו לי שזה חובה לכולם, ואז התקשרתי למזכירות החוג ושם אמרו לי שזה לא חובה בחוג לכלכלה.. הידע שלהם הוא דיי כללי, אז כדי להיות בטוחה ספציפית לגבי הפקולטה שלך כדאי שתתקשרי גם למזכירות החוג..

אני ענת

New member
תבורכי - תודה חסכת גם לי נסיעה ../images/Emo140.gif

נראה לי שאלמד באמצעות הלומדה ולא אסע לאוניברסיטה

למעלה