לגבי ימי אוריינטציה...

נועית7

New member
היום של הספריה קריטי מאוד

בתור סטודנטית למשפטים שנה ד', אני יכולה להגיד לך שמי שאצלנו פיספס את היום ספריה, הכריחו אותו להשלים אותו ביום אחר לאחר תחילת הלימודים. זה היה יום שישי וזה סתם מבאס. וחוץ מזה זו הזדמנות טובה להכיר אחרים לפני תחילת השנה (למרות שהיום עצמו משעמם!)

flutter girl

New member
זה רק שעתיים, לא?

או ככה הבנתי לפחות... והיום הכללי של משפטים כולל את הנושא של מקורות המשפט הישראלי, נכון? ככה שאין מצב לפספס את זה...

נועית7

New member
לא זוכרת כמה זמן זה

אבל היום של משפטים הוא גם חובה, וגם אותו היה צורך להשלים אם נעדרת. בכל מקרה לי היה משהו בערב אז חתכתי באמצע, מה שהתברר כצעד חכם מאוד כי כבר קראו שמות, ניצלתי מהחלק המשעמם, ולא הייתי צריכה להשלים כלום.

flutter girl

New member
יעזור לי אם תוכלי להגיד

כמה קריטי החלק של הסוף? כי יש מצב שאני גם אצטרך לחתוך...
אני אסע מחר בסוף, אני ממילא צריכה ללכת לעשות סידורים בעירייה וכו', אז אני כבר אגיע גם לתדרוך הזה. אבל הם כל כך מרגיזים שהם מפצלים את זה!

niro piro

New member
תחתכי בלי פחד!!

שנה שעברה היתה גם הדרכה כזו. בהתחלה היתה הדרכה על המחשוב, כלומר חיפוש וירטואלי בספריה שבה קראו שמות, ולאחר מכן סיור פיזי בספריה שאותו כבר עשיתי בדרך הביתה...

niro piro

New member
ולגבי השאלה אם תפסידי משהו...

לא! בכל מקרה הולכים ליעץ שימצאו בשבילנו א כי לא היינו בהדרכה ב כי זה חוסך הרבה זמן..

stkachov

New member
חחח

אני כבר יודע שם(או שמא כינוי) של עו"ד אחת ש**לא** הולכת לייצג אותי בעתיד !!

flutter girl

New member
אין לי ברירה

אני תקועה עם איזה סידור שאין לי זמן אחר לעשות אותו. אני בודקת אפשרות לבטל, אני פשוט לא שמתי לב לשעות של האוריינטציה (הייתי בטוחה שזה מהבוקר, לא מהצהריים), וקבעתי משהו לסביבות השעה 16:00. ואני בטוחה שאתה חושב שאתה כזה מצחיק - אבל לא ממש... צר לי. ובתור מנהל פורום אתה צריך להיות יותר מודע לדברים שאתה אומר, כי זה מקבל חשיבות גבוהה בהרבה.

stkachov

New member
אוקיי

אני רואה שיש לנו חוש הומור שונה. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.

למעלה