לגבי מטאליקה והסימפוניה...

RevitallicA

New member
לגבי מטאליקה והסימפוניה...../images/Emo168.gif

שמעתי לא מזמן מישהי שאמרה שבS&M פשוט נהרסו, במלא מובן המילה, השירים... ז"א, שהעיבוד הקלאסי הפך אותם למעודנים יותר וחלשים יותר... אני אישית חושבת שזה לא עשה אותם יותר עדינים, אבל זה שינה להם קצת את הסיגנון, ואני חושבת שההופעה יצאה מדהים, והעיבוד הזה של השירים אפילו עוד יותר... אז סתם...רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה...

Bodom-child

New member
זה יצא חביב

אבל לא יותר מזה ההפקה של הסאונד היא פשוט זוועתית בחלק מהשירים בקושי שומעים את הגיטרות. מישהו בבלאנס פישל בגדול. כששומעים את דיפ פרפל עם התזמורת שומעים איך באמת צריך לעבד להקת רוק עם תזמורת

Zed off

New member
S&M זאת נפילה רצינית...

אלבום מסריח,אין שם שיר אחד שאהבתי את הביצוע שלו,גם רוב השירים שם זה מהאלבומים הגרועים...

RevitallicA

New member
אתם צודקים...חלקית...

זה לא כזה מסריח...וזה גם לא כזה מגה-דיסק... ועצוב היה לראות ש*הרבה* שירים שרצוי שיהיו, לא היו... אבל זו גם התחלה של מסורת חדשה! וזה יצא ממש...וואו! אנשים ממש התלהבו...וזה היה חידוש שכזה... בקיצור, לא רע! ראיתם (שמעתם...) במקרה את ההופעה של מטאליקה בוודסטוק 99? ו-94?

the eye2001

New member
אה.

אני חשבתי שהסימפוניה היה סתמי...כאילו היה נחמד אבל לא יותר מדיי... הפורום הזה הוא אל ת´ראש או רק רק על מטאליקה??

a_duck

New member
איזה ת´ראש אתה אוהב?

ולדעתי הפורום יהיה יותר מעניין אם ידברו גם על ת´ראש...כי זה קשור למטאליקה וכל זה...

the eye2001

New member
אממ....

אממ... מטאליקה של פעם , מגאדת´ , טסטאמנט , סלייר , אנטאראקס...כל המוכרים... גם אקסודוס לא רעים... ובכלל כל מיני סוגים של רוק ....

Zed off

New member
אנחנו מקווים שהוא הייה גם פורום על

ת´ראש... תכתוב בשירשור שכתבתי איזה להקות ת´ראש אתה שומע...

a_duck

New member
לא ממש שמתי לב להפקה...

אבל לדעתי זה היה אלבום די מסריח... הרעיון נחמד...רק שנוצר לי רושם שהם עשו את זה יותר בשביל הקטע של מטאל ותזמורת ואז זה ימשוך אנשים לקנות את הדיסק וכל זה ולא ממש בשביל שזה יצא דיסק שיהיה אפשר לשמוע אותו... חוץ מזה, מה ההתלהבות? הם לא הראשונים שעושים את זה... ובאמת חבל שהם לא ניגנו משהו נורמלי מהתקופה הישנה...

אין לי מה לכתוב בכותרת...

האמת שאני ממש ממש ממש התלהבתי מאס אנד אם, באמת קצת פישלו שם בהפקה אבל לדעתי השורה התחתונה באמת טובה. אגב - אני חושב שאת טועה - לא היה וודסטוק 95´ או 98´, אלא רק 99´, שלושים שנה אחרי המקורי. ואם כבר וודסטוק - ההופעה של רייג´ שם הייתה מדהימה! נשרף להם באמצע קילינג אין דה ניים אוף המגבר והם פשוט המשיכו לנגן.

a_duck

New member
לא דיברתי על וודסטוק...

זה מישהו אחר שאל על זה... ונראה לי היא הייתה נקבה...

RevitallicA

New member
אם כבר

מדברים על הופעות של מטאליקה... למישהו יש את ה- live shit? (שאגב, אני ממליצה עליו בחום...!) ואגב, הפורום בעיקרון הוא פורום מטאליקה... אבל היי! מותר לדבר פה על כל נושא (במיוחד אם הוא קשור למטאליקה...) ולאט לאט זה הופך לפורום מטאליקה ות´ראש... : )

a_duck

New member
אמ....הופעות....

אם כבר הופעות... אז מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ההופעה של מטאליקה עם מגדאת´?

a_duck

New member
בקשר לתקווה...ודברים של מטאליקה

http://launch.yahoo.com/artist/discography.asp?artistID=1017874 אתר שאפשר לקנות שם כל מני דברים שלהם, כולל ההופעה LIVE SHIT אה...ובקשר לתקווה... מגדאת´ עשו את זה רק בהופעה בישראל...חיפשתי באודיוגלקסי...לא מצאתי...כנראה לא הקליטו את זה... אם למישהו יש...שיגיד מאיפה...

Zed off

New member
יש לי משם את Creeping Death

דווקא לא רע בכלל,הם נותנים גם לג´ייסון לשיר את הפזמון האחרון... יש לי גם את פייד תו בלאק משנת 85,זה ממש מצחיק,הם נראים שם כמו חבורת ילדים ביישנים במופע סיום של הבית ספר,בעיקר ג´יימס,מה שמפתיע אותי זה שכבר אז הייה להם מלא מעריצים,אפשר לראות בקליף יש שם ממש הרבה אנשים...

HelloweeN

New member
סתם חרא.

למרות שיש שם יציאה או שתיים נחמדות.. אבל בכלליות זה דיסק חרא.

לדעתי...

הביצוע של השירים מהאלבומים היותר אחרונים יצא בסדר, כי הם שירים שקטים יחסית ולא מהירים. אבל את השירים היותר כבדים מהירים הם הרסו לגמרי.

אנשים...

אתם קרועים או מה? ההופעה הזו ע-נ-ק-י-ת. להריץ אותה ב-DVD זה אחד הדברים הכי טובים שאפשר לעשות עם DVD... הסאונד חזק, העיבוד מדהים, העבודה פשוטה ונקיה, התזמון מושלם. הופעה מ-צ-ו-י-י-נ-ת!

למעלה