לגבי מטאליקה והסימפוניה...

Nomaed Dominus

New member
לדעתי עשו את זה על הפנים!

ההפקה באמת גרועה... חוץ מהשירים האינסטרומנטליים שיצאו נחמד, כל השאר נהרס. מטאליקה ניגנו את השירים שלהם כרגיל, והסימפוניה היתה צריכה להיכנס אליהם... לדעתי, זה לא משה שצריך לעשות... הם היו צריכים לשנות טיפה את השירים כדי שיהיה יותר מתאים... לדעתי רוב האלבום גרוע!

ברנז

New member
אסאנאם

אם היו אומרים לי שיש לי הופעה אחת חיה לראות בחיים ואח"כ ללכת לאנשהו,ללא ספק הייתי בוחר בסימפונית של סאן פרנסיסקו יחד עם החברה השתויים,ואולי גם שלמה ארצי..,

ביחי

New member
הדיסק הכי הכי טוב

הכי גאוני !!!!!!!! שילוב בין מטאל למוזיקה קלאסית!!! זה הרי שילוב גאוני!!! זה יצא בן זונה מדהים לדעתי הרבה יותר מהדיסקים מטאליקה באמת היתעלו על עצמם בהופעה הזאת... ובכלל ההופעה היתה מדהימה. בין הדיסקים הכי טובים ששמעתי

Nomaed Dominus

New member
מה הקשר בין S&M למוזיקה קלאסית?

אם יש שם סימפוניה זה הופך את זה למוזיקה קלאסית?! אני מקווה שזה בגלל שלא הבנתי אותך נכון... הם עשו את זה כל כך גרוע! הרסו שירים! עדיף שהסימפוניה היתה שמה זין על מטאליקה והיתה הולכת להקליט בעצמה קצת באך, היה הרבה יותר טוב!

ביחי

New member
לא הבנת אותי

זה לא הופך את השיר למוזיקה קלאסית... אבל זה נותן רקע מדהים!!! למשל בווראבר איי מי רום.. עם הפתיחה.. היה רקע כינורות מצמרר מדהים!!!!! מטאל עם מוזיקה קלאסית זה כבר נאו קלאסי כמו אינגווי או סימפוני אקס וצ´ילדרן וכאלה.. זה מה שמטאליקה עשו.. הרקע לשירים באס אנד אם היה מדהים!!! שילבו את זה ממש טוב... היה פחות ריק כמו בדיסקים! ממש ממש אהבתי את הדיסק הזה לדעתי הוא הכי טוב מכל מה שהם עשו

HelloweeN

New member
אני לא

כ"כ מבין מה נאו קלאסי בצ´ילדרן, אבל חפיף. זה הדבר אולי הכי מושפל שהם עשו עד היום. פשוט הרסו עוד יותר קלאסיקות שלהם. גם השירים שם.. כולם כמעט מסריחים, וכולם כמעט לקוחים מהאלבומים האחרונים שלהם. איך אפשר לקחת שיר טוב כמו Battery למשל ולהוסיף לו תזמורת ?? זה פשוט הורס ת´שיר. בכלל "מטאל" של מטאליקה (פחחחחחחחחחחחחח), לא הולך יד ביד עם סימפוניה. חבל שהם לא התפרקו אחרי ג´סטיס והמשיכו פשוט לעשות מעצמם צחוק.... והכי עצוב שיש הומואים שאוהבים את זה! כל מיני פריקים מטומטמים אוהבי קורן, ביזקיט ולינקין פארק.. אתה נכנס לאיזה צ´ט אמריקאי, ורואה איזה מישהו בכינוי "Metallica_Boy", אתה חושב לעצמך.. "הא הנה מעריץ שלהם" שואל אותו מה השיר הכי טוב שלהם או משהו כזה, והוא עונה לך I Dissapear. ואתה חושב לעצמך אוווווויייש ! לאן התדרדנו ?!!! ניראה לי שיצאתי קצת מההקשר, אבל הסימפוניה זה חרא.

Strife

New member
צודק מאוד!!!!

באמת לאן הגענו?? מה הקשר בין מטאליקה לבין מוסיקה קלאסית?!?!?! זה פשוט לא הולך... נ.ב לקורן דווקא יש שני שירים יפים לדעתי!

ביחי

New member
תגובה

קודם כל צ´ילדרן זה נורא נאו קלאסי... אבל עזוב את זה... אני אחד שממש אוהב מוזיקה קלאסית.. אני מת על יצירות מוצרט באך בטהובן ברודלין שופן כל הגדולים מת על זה... ולדעתי השילוב הוא גאוני הרקע מדהים... לדעתי זה שיפר את רוב השירים.. גם את בטרי!! ובמיוחד את וואן.. לדעתי עשו את וואן מדהים!!!! ותאמת.. אני כבר לא שומע מטאליקה.. כימעט שבכלל.. באתי לפה בגלל שידידות שלי בנו את הפורום... אבל חפיף התחלתי להאהוב רוק ממטאליקה.. דיסק רוק הראשון ששמעתי היה הבלאק אלבום! אבל עזוב.. אני בין היחידים שממש אוהבים האלבום הזה...

Nomaed Dominus

New member
צ´ילדרן לא להקה נאו-קלאסית

הסולואים של אלקסי הם בעלי השפעה נאו-קלאסית, זה כן, אבל המוזיקה שלהם רחוקה מנאו-קלאסי... וגם אני אוהב מוזיקה קלאסית... ופעם הייתי מעריץ שרוף של מטאליקה (עד שגיליתי שיש עוד להקות ועוד מוזיקה ועוד סגנונון חוץ מהם), אבל גם אז חשבתי שאת רוב השירים הם הרסו... שירים כמו THE CALL OF KTULU אהבתי איך שעשו ב-S&M, אבל את השאר - לא

למעלה