לגבי עצרת רבין בכיכר בשבת בערב

Forever NemeSh

New member
מותר לי לומר משהו שנושא../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

לא יכלתי שלא לשים לב למפגש החברתי המתוכנן פה לעצרת.. יקיריי, אתם יודעים כמה אני אוהבת אתכם, אבל אני חושבת שאיבדתם את הפואנטה של העצרת.. אם זו טובי שאומרת שהיא לא באה בשביל העצרת אלא כי היא התגעגעה לכולם, אם זה הרעיונות האלה למפגש חברתי וכד'.. אטימות שכזו לא מתאימה לכם.. אל תשכחו שהעצרת היא לא פסטיבל (מי אמר פסטירבין
), אלא עצרת זכרון לבנאדם שנרצח.. ברגעים כאלה אני תוהה איך תהיה העצרת עוד כמה שנים.. מי בכלל יזכור. אסור לנו לשכוח את הרצח הזה. אסור לנו לשכוח את מורשת רבין! מורשת רבין לא נרצחה יחד איתו.. לא נשכחה. תהיו ריאליים.. תתנהגו בהתאם לאירוע. לא מתאים לכם. נמש

keeeren

New member
את טועה..

אם אני אבוא אני אבוא קודם בשביל העצרת ורק אחר כך בשביל המפגש.. זה שהרבה אנשים באים והם רוצים מפגש זה לא שהם באים בשביל המפגש אלא בשביל העצרת, לפחות לפי דעתי.. אם ניפגש ונהיה קצת ביחד זה לא ישנה את דעותינו על העצרת ואת הכבוד שאני לפחות חולקת לרבין ולעצרת.. חבל שאת חושבת ככה נמש.. כי אנחנו הרבה יותר מזה..

Forever NemeSh

New member
זה לא חבל.. ככה אתם נראים..

לא רק לי מסתבר. אולי הבנתי דברים לא נכון.. אבל לא רק אני טעיתי..

חלילה,

אין בי שום זלזול כלפי העצרת עצמה, אני רק יודעת שאני לא הייתי הולכת אם אף אחד שאני מכירה לא היה בא. חוץ מזה, בין כה וכה יהיה מפגש חברתי.. אבל בנוסף, לא במקום

ס ט י י ק

New member
..

אני לא חושבת שאת צודקת נפתח כאן שרשור שמי שמגיע יסמן ומי שלא,יסמן שלא. ובגלל שדי הרבה באים,מה הבעיה להיפגש? זה כמו שאת נוסעת יחד עם 10 חברים שלך לעצרת. אז במקום לנסוע עם 10 את פוגשת 10 אנשים. אנשים למשל שהתגעגעת ולא ראית הרבה זמן,והם באים לעצרת,לא תרצי לראות אותם? כן.

גוטשה

New member
אני רוצה לומר

שאתמול בעצרת הייתה הרגשה של תקווה, ולקרוא לעצרת "פסטירבין לשלום" זה לא דבר מביש ולא נכון. אני לא יודעת אם ראית, או שמא היית שותפה, אבל בסוף העצרת היה מעגל עצום של אנשים שרקדו ושמחו, וזאת ההרגשה הכי טובה שיש.

פרקשון

New member
בסך הכל רציתי לראות אנשים שבאים לשם

אני ארגיש פספוס לבוא לשם לדעת שיש שם אנשים שאני מכיר ולא ראיתי הרבה זמן ולא לפגוש אותם ואין לי בעיה שאנשים שאני לא מכיר יחשבו עליי מה שהם רוצים בעקבות ההודעה

למעלה