לגברים שפה.. אנא עזרו לי לפענח

לגברים שפה.. אנא עזרו לי לפענח

את ההתנהגות של חבר שלי... אני ממש לא מבינה אותו! מצד אחד אני נורא נקשרתי אליו ולא רוצה להפסיק את הקשר וכשאחנו יחד הכל סבבה והוא מראה שטוב לו איתי ושהוא רוצה להיות איתי ואנחנו יוצאים ומבלים ועוד כל מיני
אבל לפעמים הוא נראה לי מרוחק כזה.. חסר עניין, לא יודעת איך בדיוק להסביר את זה לפעמים אני מרגישה שהוא כאילו מנסה להתחמק ממני הינה לדוגמא היום ניסיתי כל היום לתפוס אותו בפלאפון והוא לא ענה, כששלחתי לו הודעה ושאלתי למה, הוא אמר שהוא עסוק ולא יכול לדבר אך מאוחר יותר שוב ניסיתי להתקשר הייתה ממתינה!
אני מרגישה לפעמים כאילו אני רודפת אחריו ולוחצת עליו עם הקשר הזה למרות שהוא מצידו לא מראה רצון להפסיק את הקשר... ואפילו אמר לי שטוב לא איתי ושהוא רוצה להיות איתי! (אגב אולי לא ציינתי אבל אנחנו ביחד חודשיים) לא יודעת תהרגו אותי אני לא מבינה את הבן אדם הזה לפעמים!!! וגם הוא ביטל היום את הפגישה... אני פשוט כבר לא יודע מה לחשוב!!! הבן אדם משדר דברים ממש מוזרים.. פעם כן פעם לא פעם חם פעם קר מה לעזאזל עובר עליו????? או שאולי אני זו שמדמיינת את כל זה????

miss prissy

New member
האמת../images/Emo35.gif

אם את משדרת לו את ההיסטריה הזו את נראה לי שאת מלחיצה אותו לאללה
קודם כל תצאי מהקטע הזה,תנשמי עמוק...ופשוט ת ז ר מ י אתם בהתחלת מערכת היחסים ולא צריך להיות לחץ משום צד. ומה שלא יהיה אל תקיימי איתו שיחת "יחסינו לאן" כי הוא יגיב בריצה קלילה ממך והלאה. שיהיה לך בהצלחה
sharon

הא? ../images/Emo4.gif

דווקא הרוב אמרו לי לדבר איתו ולא לשמור הכל בלב! וחוץ מזה לא התכוונתי שאני "לוחצת" עליו, פשוט אני רואה שהוא טיפה מתרחק אז אני מתקרבת.. והוא מתקרב בחזרה ואז שוב מתרחק.. אני שוב ומתקרבת והוא גם מתקרב (ניררהלי שהסתבכתי עם זה...) קיצר מה שאני מנסה לומר זה שאני מרגישה כאילו אני צריכה כל הזמן להזכיר לו שאני פה... שאני מתגעגעת... זה לא אמור להיות ככה נכון? פשוט חסר לי קצת הקטע של החיזור שנעלם לו עם הזמן

night mistress

New member
החיזור נעלם??

אחרי חודשיים? זה לא השלב שהוא אומר להתחזק ולהתלהט??

זה בדיוק מה שאני חשבתי!

פשוט הוא הפיק עם כל השטויות החמודות האלה שכל כך אהבתי כמו לשלוח לי שירי אהבה וכל מיני כרטיי ברכה חמודים וכל כמה זמן להתקשר כדי לומר שהוא התגעגע פעם היינו יושבים ומתכתבים שעות על גבי שעות ועכשיו בקושי יש לו מה לומר לי דברתי איתו קצת לא שיחה רצינית (לא רציתי להפחיד אותו יותר מדי) ושאלתי מה קרה למה אתה לא ממש משקיע ולא מראה את הרגשות כמו פעם הוא אמר שהוא טיפוס כזה... סגור לא אוהב להראות רגשות אמרתי לו שאני בדיוק להיפך, טיפוס שדורש הרבה חום אהבה ורגשות חמים הוא אמר שישתדל לשנות את זה... וזה מראה על רצון כלשהו לשפר לא? פשוט אני לא רואה שזה מה שקורה לפחות לא באופן המעשי... רק המילולי

miss prissy

New member
תשמעי

לא יודעת מה הרוב אמרו לך אבל אני מציעה בחום פשוט להניח ללחץ !! וגם לא יזיק לך לשחק קצת אדישה...להיות לפעמים עסוקה בשבילו כדי שהעלם לא יחשוב שחייך סובבים סביבו. אם הוא באמת בקטע שלך אז זה רק יגרום לו לרצות אותך יותר !!!
sharon

siv30

New member
נעלם עם הזמן ? ../images/Emo12.gif אחרי חודשיים

חביבתי, נעלם עם הזמן זה אחרי 10 שנים, אם אחרי חודשיים זה נעלם, עדיף לך גם להעלם...

night mistress

New member
כמה אופציות..

תני לו אוויר
תנסי לדבר איתו ותבקשי שיסביר לך מה קורה (אבל בלי דמעות או לחץ..) ומעבר לזה אני מסכימה עם הנ"ל..

גברברת

New member
lovely יקרה,

אני נאלצת להסכים לגמרי עם הצעתה של miss prissy, אין ספק שהבחור עסוק בלשחק. אין ספק שמעט אדישות עשויה להביאו בדיוק למקום אליו את רוצה שיגיע בחורים הם ציידים, ברגע שהטרף אחוז היטב בידיהם ואף אינו מפרפר ומנסה לברוח הם מאבדים בו עניין וחושבים על הכיבוש הבא. אני ממליצה לתת לו תחושה שאת ממש לא נמצאת אצלו בתוך כף היד ואני בטוחה שהחיזור והעניין לא יאחרו להופיע ב ה צ ל ח ה

אני לא מבינה משהו אחד.

[ועוד אלפי אחרים אבל הם לא קשורים, אז, סקארלט, שששששששש] כל פעם שבחור או בחורה [לשם הפוליטקלי קורקט] שואלים על המין השני שמשחק קצת משחקים, מייעצים להם להיות אדישים, להיות לקנאה, למשוך את החבל עוד ועוד. למה? זה מה שאנחנו מחפשים לעצמנו? לשחק כל החיים ב'אליעזר והגזר'???? רוצה לשחק? יפה לך. לא בבית ספרינו!

miss prissy

New member
לא יקירתי

ממש לא כל החיים אבל לצערנו הרב צריך לשחק לפחות בהתחלה אם את רוצה להשיג את הבחור שלך
זו רק
לא חייב לאמץ אותה.

גברברת

New member
זו קצת התממות להתעלם מהעובדה שמרבית

הגברים (מסכימה שפה ושם ישנו צדיק אחד בסדום שאתו זה אחרת) פועלים כך. אמרו כבר רבים וטובים ממני (וקשה לי מאוד להודות שכאלה בכלל קיימים
) שגברים ממאדים ונשים מנוגה ומה שנראה לנו כהתנהגות נורמטיבית שתביא אותנו אל היעד המיוחל מתפרש בצד השני כדרך בה מאייתים "סכנה ברח". תקראי לזה לשחק משחקים, אני פשוט קוראת לזה לשחק את המשחק, או לרקוד את הריקוד עפ"י כלליו. גברים רואים את העולם כסולם הירראכי וחברתי ומטרתם כל הזמן הנה לטפס עוד שלב ועוד שלב במעלה הסולם, מכאן שגברים מתייחסים לכל אינטרקציה כאל משא ומתן וחייבים, אבל פשוט חייבים לצאת ממנה עם ידם על העליונה. נשים לעומת זאת רואות את העולם כאדם הנמצא במערכת קשרים, ובשבילן אותה אינטרקציה נתפסת ככלי ליצור קרבה, לחזק ולתמוך אישה את משנה או את בן זוגה. נכון הדבר שגם נשים מתאמצות לטפס במעלה הסולם ההיררכי אבל האופן שבו נשים תטפסנה שונה מאיך שגברים יבחרו לעשות זאת. המסקנה היא שנכון, שלעיתים (ואפילו לעיתים קרובות) שני המינים רוצים להגיע בדיוק לאותו מקום. ואולם האופן והדרך בה יבחרו לעשות זאת שונה בתכלית השינוי. המשמעות של "תשחקי משחקים" בהקשר הזה הנה בסך הכל הכוונה להתייחס לשונות המובנת בדרך הפעולה והמחשבה ונהוג על פיה. וסופשבוע נפלא לכל המינים גברברת

בכלל לא להיתמם חלילה.

אני אלופה במשחקים ויש גבר שמחזיקים אותו עם משחקים בהתחלה וזה מקובל עליי. אבל כשבחורה נכנסת ומספרת עד כמה הגבר חרא ואומרים לה לשחק בו, זה קצת תמוהה בעיניי. הייתי משחקת איתו כדורגל. והוא בתור אחלה כדור. גבר כזה לא משחק משחקים, הוא משחק בקקה. זו הייתה נקודתי. יש גברים שבאמת משחקים ויש גברים שסתם לא זורקים זיין לכיוון הבחורה והיא חושבת שהיא מוצאת חן בעיניהם וזה המשחק שלהם.

גברברת

New member
לא התרדמתי שהוא חרא, התרשמתי

שקצת היה לו קל מדי, מהר מדי וזה מהש גרם לעניות דעתי הקשישה לתופעות המתוארות. לדעתי צעד אחד אחורה עשוי לעשות את העבודה באופן מושלם

חלילה.

אני מתנצלת. התרעמתי פה על דבר שלא קשור בצורה ישירה להודעה הראשית. פשוט יוצא לי לראות הרבה הודעות של בחורות מיואשות או גברים, כמו גם, וזו הייתה מין התפרצות עצבית שכזו.

שגיא24

New member
עד שפוגשים באהבת אמת

ואז כל המשחקים האלה ממש מתגמדים ומתבררים כלא נכונים. באהבת אמת אין מקום למשחקים האלה. איך אני יודע את זה? כי השבוע למשל אני די משוכנע שפגשתי את אהבת חיי, האהבת האמת שלי ומעולם לא היו בינינו שום משחקים וגם לא יהיו כאלה. זה עולם אחר לגמרי. אומנם זו רק ההתחלה אבל זו התחלה ששונה מכל דבר אחר שהכרתי או פגשתי. משחקים וכאלה זה טוב לכל מיני התאהבויות והדלקויות שתוך תקופה עוברים ונגמרים מהר, אבל לטווח ארוך בספק אם קשר שהתחיל ממשחקים ואדישות רבה מדי יגיע רחוק. הבסיס שגוי, לטעמי לפחות. כשבאמת אוהבים, אבל באמת, כל המשחקים האלה עפים הצידה ואת אף אחד לא מענין משחקי הכבוד, הקנאה והשטויות האחרות. אני לא מייעץ להיות אדיש כלפי מישהי שבאמת באמת אוהבים. זה לא מבשר טובות ברוב המקרים.

גברברת

New member
מאחלת לך שאכן מצאת את אהבת חייך

אבל... אם תקרא את ההודעה שאתה עצמך רשמת, תראה שגם אתה מבקש הנחיה איך לנהוג, מתי להתקשר, ואיך לדעת שאתה לא מלחיץ. זה חלק מהפער בין המינים והוא קיים והוא נורמלי והוא עשוי לסייע לפריחת הקשר או לדעיכתו, הכל תלוי אם סיפקת למדורה את כמות החמצן והרוח הנאותה... זוכר בל"ג בעומר? או בברבקיו? יש את המינון הנכון והעדין, זה שיגרום לאש להתלקח ולעלות ויש את זה שחונק אותה וגורם לה להשתנק ולהכבות.וגם אם הצלחנו לגרום לאש להתלקח, אזי צריך לדעת לשמור על הלהבה הנכונה, על מנת שלא תתכלה מוקדם מדי. זה מה זה @שוט
ב ה צ ל ח ה

גברברת

New member
וכרגיל......................... ../images/Emo46.gif

את חייבת להגיד את המלה האחרונה

למעלה