lovely היחידה
New member
לגברים שפה.. אנא עזרו לי לפענח
את ההתנהגות של חבר שלי... אני ממש לא מבינה אותו! מצד אחד אני נורא נקשרתי אליו ולא רוצה להפסיק את הקשר וכשאחנו יחד הכל סבבה והוא מראה שטוב לו איתי ושהוא רוצה להיות איתי ואנחנו יוצאים ומבלים ועוד כל מיני
אבל לפעמים הוא נראה לי מרוחק כזה.. חסר עניין, לא יודעת איך בדיוק להסביר את זה לפעמים אני מרגישה שהוא כאילו מנסה להתחמק ממני הינה לדוגמא היום ניסיתי כל היום לתפוס אותו בפלאפון והוא לא ענה, כששלחתי לו הודעה ושאלתי למה, הוא אמר שהוא עסוק ולא יכול לדבר אך מאוחר יותר שוב ניסיתי להתקשר הייתה ממתינה!
אני מרגישה לפעמים כאילו אני רודפת אחריו ולוחצת עליו עם הקשר הזה למרות שהוא מצידו לא מראה רצון להפסיק את הקשר... ואפילו אמר לי שטוב לא איתי ושהוא רוצה להיות איתי! (אגב אולי לא ציינתי אבל אנחנו ביחד חודשיים) לא יודעת תהרגו אותי אני לא מבינה את הבן אדם הזה לפעמים!!! וגם הוא ביטל היום את הפגישה... אני פשוט כבר לא יודע מה לחשוב!!! הבן אדם משדר דברים ממש מוזרים.. פעם כן פעם לא פעם חם פעם קר מה לעזאזל עובר עליו????? או שאולי אני זו שמדמיינת את כל זה????
את ההתנהגות של חבר שלי... אני ממש לא מבינה אותו! מצד אחד אני נורא נקשרתי אליו ולא רוצה להפסיק את הקשר וכשאחנו יחד הכל סבבה והוא מראה שטוב לו איתי ושהוא רוצה להיות איתי ואנחנו יוצאים ומבלים ועוד כל מיני