לגברת הררי

נ ו ל י ה

New member
אם היצורים האלה הם בסך הכל הקרנה..

אז מי מקרין אותם? הנפש שלנו? או הנפש של הטורף? או בכלל זה משהו שמוקרן מבחוץ?

nivinivini

New member
המיינד שלנו, כמו שהוא מקרין את כל

העולם והקיום. אבל שוב, זה לא הופך אותם ל"סתם יצירי דמיון" או משהו כזה. בדיוק כמו שכל מחשבה קטנה וכל מילה מגיעה ליעד שלה (זה אומנם לא נראה כמו גוש של בטון אבל קיים וממשיך להגלגל הלאה).

נ ו ל י ה

New member
כל הכבוד למיינד שלנו, אבל????

למה הוא לא מקרין לנו סרטים כחולים מדי פעם, או אולי איזה קומדיה קטנה שנוכל לקום עם איזה חיוך על הבוקר? עוד שאלה אחת. אתה מהחברה של הסיינטולוגיה?

מה הבעייה

עם החברה של הסיינטולוגיה ? אני לא בינהם, אבל יצא לי להיתקל בתורה שלהם פה ושם.. יש לי ספר דיאנטיקה, אני מוצא המון דמיון למשנתו של דון חואן.

נ ו ל י ה

New member
אין לי שום בעיה עם הסיינטולוגיה.

וגם לי יש את אותו הספר. יש לי רק טענות נגד המחירים שהם לוקחים.

ככה זה

כל דת, זרם, שפריץ צריכים לקיים את עצמם ולהעביר את הכוונה שלהם להמונים. רוב האנשים שיציעו להם משהו חינם, יחשבו שעובדים עליהם.. מזכיר לי את קרלוס שניסה לקנות את דון חואן בפגישות הראשונות שלו בשביל שישמש לו כמודיע, מצחיק להיזכר בתגובות של דון חואן. אנשים אוהבים לשלם, אבל זה עדיין לא מצדיק את המחירים הגבוהים.. בכל מקרה זה סוג של עסק, למה לא להיות רוחני ועשיר ?

נ ו ל י ה

New member
ישנה רק בעיה אחת עם המחירים...

אנשים מתמכרים לקורסים שמציעה כנסיית הסיינטולוגיה, ויש הרבה שפושטים רגל בגללם. בקשר לכסף ורוחניות, נראה לך שזה הולך ביחד? ואני לא אומר שאנשים רוחניים לא זקוקים לכסף, מה שמזכיר לי את כל אותם מורים רוחניים שעושים מיליונים על גבם של אנשים קשי יום, והם בעצמם הולכים לזונות הכי יקרות בעיר, לאחר דרשה על מוסריות שהם נותנים לקהל עדתם. אין לי שום דבר נגד רוחניות וכסף, כולם זקוקים למלא את בטנם לשובעה, רק שזה לא יהיה על חשבון בטנם הרעבה של אחרים.

nivinivini

New member
תוספת קטנה,,,

בחיזוק למה שנאמר כבר, אין שום חובה לעבור בעולמות (שחלקם נפרדים מהמישור שלנו וחלקם קשורים באופן תמידי) של האנ-אורגניים. אתה יכול ללכת בדרך אל החופש המוחלט גם בלי זה. וכמו שבן אמר, קודם הכי חשוב זה בסיס חומרי כלשהו, אוכל וליהיות בן אדם חזק ויציב. אחרת הולכים לאיבוד. דבר נוסף שכדאי לזכור תמיד הוא, שהתדר בו אתה נמצא ממגנט אליו את הכוחות התאימים. כך שאם אתה ניגש בפחד אז תקבל מפגשים איומים. אין יותר פשוט מזה. בכל מקרה אם אין לך נטייה טבעית לחלומות אז אל תתאמץ. ובכלל אל תתאמץ יותר מדי. קלילות חשובה מאוד בכל העסק הזה.

הי רועי ../images/Emo13.gif

"קראתי את "אומנות החלימה", ואני לא יודע אם כדאי להתחיל להתאמן על חלימה - בגלל אותם היצורים האנ-אורגניים. אומרים לי שזה מסוכן, ומצד שני אומרים לי "פשוט כנס לשם עם ביטחון", וכו´... אם אתאמן - המפגש שלי עם אתם יצורים ודאי ? זה באמת מסוכן ? צריך לעשות משהו לפני ? בתודה מראש, רועי." הי רועי, קודם כל כדאי לציין שבנושאי חלימה אני ממש מתחילה
הנסיונות היחידיים המובנים שלי היו להטיל על עצמי משימות למציאת כפות הידיים, ואז בלילה כשישנתי מצאתי אותן, וחוויתי חלימות שונות. זה נמשך לתקופה, ואז הפסקתי עם זה. בטח אשוב לזה מתי שהוא. אם אני יכולה לנתח בבהירות את החוויות שחוויתי, אז נתקלתי ביצורים לא אורגנים. אבל מי יודע, המיינד של אנשים כל כך מתעתע. לגבי שאלתך, אני לא יודעת אם כדאי לך לנסות חלימה. והשאלה, מה זה אומר עבורך בכלל להיכנס לעולם של חלימה? איזה צעדים אתה מתכוון לעשות? לגבי יצורים לא אורגנים, זה לא צחוק.

bertcat

New member
לדעתי

כניסה לאיזור החלימה נעשה דרך עולמם של היצורים הלא אורגניים. הם העולם הקרוב ביותר אלינו, לכן אנחנו דומים להם ויכולים לתקשר איתם. לא חייבים לתקשר איתם. אם אומרים להם ללכת, הם הולכים, אבל כשאתה באיזור העולם שלהם, אתה לא יכול לצפות שלא להתקל בהם, הם גרים שם. הם בדרך כלל עושים מה שאנחנו מבקשים (ולא מה שנדמה לנו, או שאנחנו זוכרים שבקשנו - טוהר המילה). הם יטרפו את מי שירצה להטרף. הם ילמדו את מי שירצה ללמוד. הם יפחידו את מי שרוצה לפחד. וכו'.

nivinivini

New member
טוב, זה אחד הפרדוקסים, אין מה לעשות

מצד אחד אם אנחנו מכינים את עצמנו ומנקים את עצמנו טוב ושולטים במיינד עד הפירור האחרון שלו, אז אין שום סיבה (ובמצב כזה באמת "אין שום סיבה"), לעבור דרך העולם "שלהם". זה לא יקרה, כי מבחינתנו הוא לא קיים, ולא מתוך התכחשות. מצד שני עד שנגיע לנקיון מוחלט, בטח נעבור שם שוב ושוב עד שנלמד איך להתנקות. אז מה לעשות? להתכחש לכל העסק הזה לגמרי? בלתי אפשרי כמעט. כבר מאוחר מדי. ומצד שלישי בסופו של דבר נצטרך גם את העולם שלהם למחוק מהתודעה. קצת התבלבלתי קצת.

nivinivini

New member
יצורים אנ-אורגניים, זה מושג שממש

קשה לכתוב אותו, אפילו די מרגיז. יצורים אנ-אורגניים. יא אללה. אני מרשה לכם להשתמש במושגים מהמאגייה המערבית: שדים, קליפות, מלאכים, כוחות. סתם. לא להתייחס ברצינות.

למעלה