לגזור ולשמור

MemphisRaines

New member
היי סוזנה ../images/Emo13.gif

התשישות היא דבר מאד אישי יש כאלה שלא שמים אליה לב אחרים נופלים שדודים אצלי היא הופיעה למעלה משנה אחרי היא הופיעה בחזרה אמותה אליפות עולם בהתחלה חשבתי שזה ג´ט לג אבל אחרי שזה נמשך 3 חודשים הבנתי שאני פשוט עובר משהו היא נעלמה אחרי בערך חצי שנה ופשוט עפה לה כלעומת שבאה
שרון

MemphisRaines

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo39.gif

מקווה שתהיה פה רק מסיבות טובות
שרון

61יעקב

New member
כמו משוגע-עבודה

לערן! שהיה בריא וחזק ותגשים כל חלומותיך ואני מסכים עם הסעיפים שציינת למעט סעיף 3, גם אני חזרתי לעבודה אבל עובד במינון הנכון ולא כמו משוגע... צריך לעבוד נכון ולא להשתגע. נ.ב. אני מת על קנדה במיוחד טורונטו והרוקי.

מלמלה

New member
אצלי זה אחרת

לא הצלחתי להפנים את המסר שבהודעה הנ"ל ואני עדין לא מצליחה להרשות לעצמי להוציא את הממון הנדרש לכל רצון ורצון שלי מה גם שרובו מגיע מבן זוגי היקר שהוא עוד יותר פוריטן ממני אני חשה כמו אותו חרגול שלא שמר לימי החורף אם אני מוציאה ללא חשבון ולכן אני נוהגת יותר כמו אותה הנמלה העמלה מלמלה הנמלה העמלה ממש מתאים לי

MemphisRaines

New member
האם מדובר רק בכסף ?

ומה עם דברים אחרים האם את זורמת עם החיים ? האם את מוכנה לנסות דברים חדשים ? שרון
לכל אחד מאיתנו יש את העקרונות שלו ויש את הכללים לפיהם הוא חי

מלמלה

New member
כן בדברים אחרים אין לי בעיה

הבאג מופיע כאשר הם עולים כסף שאין לי / לנו וגם זמן שהיום מוגדש כמעט כולו לילדות שלי שהן הכל בשבילי וכן אני שומרת רזרבות כספיות לימים אחרים או לילדות שלי שיהיה להן לאוניברסיטה, לחתונה לקנות דירה אנחנו קיבלנו כמעט כלום מההורים וזה מאוד קשה אני עושה לעצמי הרבה דברים של כייף ים, בריכה, את האוכל שאני אוהבת, לא מוותרת על עוזרת הבית קורס כזה או אחר....

MemphisRaines

New member
לא רק שאין זה באג ../images/Emo15.gif

אלא שזה ממש טבעי לשים בצד ליום שחור או לדאוג לבנותייך וכל עוד את יודעת להנות לחיות טוב לעשות מה שאת אוהבת ועם כל זאת לדאוג לחסוך קצת זה נהדר גם אני נוהג לשים קצת בצד וזו אינה קמצנות אל חשיבה לטווח ארוך לדאוג שיהיה לי להחליף את הרכב בעוד שנה שנתיים אל לחילופין לנסיעה שאני מתכנן חדירה שארצה ביום מן הימים ומי יודע מה עוד
קחי בחשבון שלהבדיל ממני יש לך משפחה וילדים וה משנה מאד את התמונה ועם כל זאת אני שם לב שאת לא מוותרת על הפאן והכיף בחיים
שרון

יחפנית

New member
מה עשיתי בגמר הטיפולים ......

הרשיתי לעצמי לעשות דבר שלא הייתי מרשה לעצמי לפני כן ...... עצרתי את העולם ...... ארזתי תיק גדול ..... מעט כסף ...... ירדתי לסיני .... השכרתי דיונה בעלת חזית לים , עם 5 דקלים מדהימים . שכרתי צריף מתקופת הישראלים . שילמתי לבדווי מעט כסף והוא הרכיב לי את בית החלומות שלי , שהורכב מצריף עם תוספות חושה . בצריף בנינו מיטה מוגבהת בגובה החלון , כך שגם ממיטתי אוכל לראות את גלי הים והנוף הנפלא . ובשל כיסוי המיטה ..... קטיפה אדומה , הכריות ממשי לבן , והכילה ליתושים שהשלימה את המראה המלכותי ..... קיבלתי את הכינוי , מלכת הדיונה . אז היה את החדר שינה , והמטבח בו הוכנו ארוחות נפלאות , והמקלחת , ופינת האכילה המוסתרת מהרוחות . ופינת הישיבה עם חצי החבית למדורות . ובעיקר היה שם מים בגריקנים גדולים .... מי מעיין מזוקקים טיבעיים . שהובאו במיוחד מההרים . ערימה ענקית של עצים , לספק את המדורות הרבות שהבעירו ליבות רבים . אההה והיה גם השז´ הפח המעוגל עליו אופים את הפיתות הנפלאות . והיה הערסל בינות הדקלים השלימו את החלום הכי מגניב שלי ...... שהרשיתי לעצמי לחוות ..... חיבוק ענק לכולם אני

ואני חשבתי לעצמי...

שאני רק בת 28, ויודעת אולי קצת יותר מדי ממה שאי פעם רציתי לדעת. אבל בת 28 ויש לי את כל החיים לפניי להפנים מה שלמדתי, ולהנות ולנצל כל רגע (וזה המון רגעים) ואז.. נסעתי לשלושה ימים לחברה טובה טובה שבדיוק הפכה לאמא ושם ציידתי את עצמי בקעקוע של פרפר, וכשחזרתי נסעתי לי עם חברותיי ללימודים לשלושה ימי יצירה בדרום והיה מ-צ-ו-יי-ן!

blg

New member
הי לכולם

מלמלה, שמחה שקישרת פה את ההודעה. קוראת את ההודעות שלכם ומנסה לחשוב מה עשיתי אני?! עוד במהלך הטיפולים נרשמתי ללימודים שרציתי כבר מזמן וזה למרות שיש לי כבר תואר שני. אז עכשיו סיימתי שנה ראשונה. חוץ מזה? לא משהו דרמטי, כבר קודם הייתי בגישה שהכי חשוב לי קשרים עם בני אדם ושאני מוכנה "לשלם" על זה בהכנסה קטנה יותר (כי אני עובדת פחות). עוד שינוי זה שהצבתי לי את מציאת בן זוג גבוה בסדר העדיפויות ואחרי תקופה ארוכה בה לא חיפשתי (לא יצאתי לדייטים בכלל מאז נפרדתי מבן זוגי האחרון לפני כמעט שלוש שנים). התחלתי לפני כמה חודשים לפעול בכיוון נרשמתי באינטרנט, אישרתי לכל החברים שלי להכיר לי בחורים (שאין להם עבר פלילי או פסיכיאטרי...), ואפילו הלכתי לאיזו סדנה לשכלול יכולות זוגיות. בנתיים היו לי חוויות מעניינות, ואכזבה גדולה שכבר כתבתי עליה עם בחור שמאוד התלהבתי ממנו אבל הוא גרוש טרי (מידי) אני משתדלת לא להתיאש... לחו"ל לא נסעתי כי אחרי שתי נסיעות בשנים עברו הבנתי שאני לא נהנת מזה (קטע כזה) השלב הבא?! סדנאות: מדיטציה? ריברסינג(?) הילינג (?) איזה שהוא דבר אחר, אני מבררת (מה יש ומה אני רוצה).

מלמלה

New member
גם אני השתנה אצלי

ראשית כאשר חזרתימהניתוח אחרי חודש בבית היה לי מחשב חדש עם חיבור לאינטרט וככה גיליתי עולם מופלא של פורומים - איזה נחמד כאן והמון חברים חדשים ראשית היום אני אכן משתתפת בקבוצת מדיטציה ותקשור וזה ממש זה!! ישר אחרי הטיפולים שאצלי כללו הקרנות וטיפול הורמונלי אותו יש לי גם היום אני הייתי עם הילדות בחופשת הקיץ שלהן ואח"כ שוב לעבודה למעשה השתדלתי מה שיותר מהר ןלחזור לאותו מסלול שהייתי בו קודם שם הרגשתי יותר "בטוחה" והיום אני כן מחפשת את השינוי והאחר אני יודעת שזה יגיע ובגדול וכרגע אני מבשלת לי את הקפיצה

blg

New member
איפה? מדיטציה ותקשור,

איך מוצאים / מחפשים מנחים טובים?

MemphisRaines

New member
באיזה איזור בארץ ?

ובכל מקרה אליה מהפורום היא בעלת ידע רב בתחום וגם עם לב זהב
שרון

MemphisRaines

New member
פני אל אליה

חברת הפרום אליה קשורה לנושא באופן מעמיק וחוצמזה היא נשמה טובה
ובהצלחה
שרון

MemphisRaines

New member
זוגיות זוגיות זוגיות

כמה שזה קל וכמה שזה קשה זמן קצר אחרי ההחלמה חשבתי שהנה אני חוזר לדרך שלי נכון שבאותו זמן הייתי ללא בת זוג אבל ההנחה שלי היתה שלא חל בי שינוי ושלהכיר מישהי יהיה לי מאד קל נוצרו קשרים שהחזיקו לא יותר מכמה ימים עד שבועיים שלושה ( לא זוכר בדיוק כמה ) בנקודה מסוימת החלטתי שאני רוצה לבד וזה נמשך תקופה מסוימת של כמה חודשים במהלכה הבנתי שמאד השתניתי שהשינוי הוא עמוק ונוגע בדרך החשיבה בהסתכלות על החיים ובצרכים הפיזיים שלי ( אני אוהב להרגיש מחובק ) כשלמדתי והבנתי שהשתניתי חזרתי לחיפוש אחר האהבה היכרתי מישהי שהיתה זוגתי במשך כמה חודשים והיה ממש כיף אני יודע שאני לא מתפשר בדברים מסוימים אני יודע להעביר את מה שאני רוצה והכי חשוב אני לא אוהב משחקי כוח בזוגיות אז נכון שכרגע אין לי בת זוג וזה נורא חסר אבל אני יודע שאם אתפשר זה רק יכאב לי יותר שרון

blg

New member
גם אתה פה? יופי! תבוא גם (לצ´ט)

בעניין זוגיות - חיפוש אתה ממש מתאר את השינוי שחל גם עלי - זיהוי מה שאני צריכה / רוצה ופיתחתי יכולת להגיד את זה... יש לי עוד הרבה (!) דרך אבל אפילו באינטרנט אני רואה את זה, אני לא מנסה לזהות את מה שהצד שמולי ירצה לשמוע ואז להתאים את עצמי אלא מציגה את מה שאני רוצה (מתייחסת ליכולת שלי להתפשר) אם לצד השני זה מאה אחוז לא מתאים הרי ממילא זה לא יעבוד לאורך זמן... זו תובנה שהרווחתי בשנה האחרונה. בעניין זוגיות קראתי שני ספרים של אלן דה בוטון - תענוגות וייסורים ו... קשרים של אהבה (? לא בטוחה בשם) בכל מקרה חלק משעמם אבל חלק מבריק! באופן שבו הוא מזהה את ההתנהגות שלנו בקשרים למדתי שם דבר או שניים.

למעלה