לגלי והחברים תענוג לעקוב בפורום הזה

לגלי והחברים תענוג לעקוב בפורום הזה

כל יום אני נכנסת וקוראת הודעות ותגובות בפורום הזה. אעפ"י שבעלי שייך לסרטן מעי גס. התמיכה, האהבה האחד לשני פשוט נוצצת לי על המסך. "קבלת הפנים" של פונים חדשים אשר מתקבלים כאן בברכות, חיבוקים ונשיקות. את הפרום הזה אני מכנה " הפורום האיכותי" והמנומס ביותר. אני
את כולם ו =
בכולכם ן =
שתהיה רפואה שלמה לכולם.
עליכם.

לנסיכת הכוכב המקסימה

מה שכתבתי לא התכוונתי להתיחס או להשוות למקצועיות בין הפורומים אעפ"י שגם כאן יש תגובות של אנשים מנוסים ולא שטויות. פשוט האהבה, החיבוק,ההתיחסות והתמיכה לכל כותב זה פשוט מדהים. עושה רושם שכל יום כולם נפגשים לכוס קפה במקום אחר, כמו משפחה אחת גדולה. אתם מדהימים!!! הלואי שתמיד יהיו כאן בשורות טובות של אנשים שהחלימו. מתפללת לשלום כל אחד לרפואה שלמה. אתי עמוס - שדרות מחבקת ואוהבת את כולכם - אתם אנשים מדהימים

מיליתו

New member
-] ברוכה הבאה

דרך אגב, מותר לכתוב גם כאן.. אם אני לא טועה הפורום של סרטן המעי הגס הוא יותר מקצועי. כאן יש יותר תמיכה בכל מיני היבטים אחרים.

למיליתו היקר/ה

מה שכתבתי לא התכוונתי להתיחס או להשוות למקצועיות בין הפורומים אעפ"י שגם כאן יש תגובות של אנשים מנוסים ולא שטויות. פשוט האהבה, החיבוק,ההתיחסות והתמיכה לכל כותב זה פשוט מדהים. עושה רושם שכל יום כולם נפגשים לכוס קפה במקום אחר, כמו משפחה אחת גדולה. אתם מדהימים!!!
יש כאן איזה שמחת חיים מהולה בצרות שלכם. הלואי שתמיד יהיו כאן בשורות טובות של אנשים שהחלימו. מתפללת לשלום כל אחד לרפואה שלמה. אתי עמוס - שדרות מעריצה אתכם מאוד מחבקת ומתפללת לשלום כל אחד כאן.
על כולם. אתי עמוס שדרות.

היי מיליתו

דר' הוברט שעונה לשואלים בפורום סרטן מעי גס היא הרופאה שמטפלת בבעלי, אני לא צריכה תמיכה מקצועית מאחרים אם יש לי את דר' הוברט זמינה בכל עת. כאן יש תמיכה נפשית וחברות בקיצור בשפה אחרת "כאן לא פורום יבש" יש חברות, תמיכה ועידוד לנפש וברכות מהנשמה וזה מה שיפה כאן. אתי עמוס
עליכם תמשיכו כך ורפואה שלמה לכו......לם.

night mistress

New member
כולנו שייכם לאותה משפחה../images/Emo9.gif

משפחת מבריאי הסרטן.. ברוך בואך

ה ל ו מ ה

New member
מצטרפת לכל מילה שלך. אני די חדשה,

בענייני משפחת הליאוקמיות הצטרפתי. אנחנו פשוט פה בפורום מדברים באותה שפה. שפה שלימדו אותנו הפחדים, הניסיון, התקשורת עם הסביבה הבריאה. פה בפורום שואלים, משתפים, עונים, גם כשקשה, בלי סיפורי מיתוס. התקשורת בלי פילטרים ומגננות. מהפורום הזה יוצאים עם תשובות. איש אינו חושש לחשוף את הפן הכואב שלו. אז רק, שכולם יהיו בריאים,ונפתח לנו איזה פורום......קוראים בקפה. אמן.

azehu

New member
אני גם חדשה

וגם מיד הרגשתי ברצון הרב לעזור, באוירה הנעימה ובתחושת הביתיות. חבל שזה בנסיבות אלו, אבל אין ספק שזה עוזר...

למעלה