לגעת בעצמכם

סנטיו

New member
לגעת בעצמכם

מה אתם חושבים על זה שיש טיפול, ורק מדובר בלהכיר את עצמכם, את גופכם וגם של אחרים ! (גם על ידי נגיעה וגם על ידי הורמונים)

Limbonic Art

New member
דעתי..

שמענו על דוקטור צחי
וברצינות, מה הקשר ? איפה כתוב שא-מיני בהכרח לא נוגע בעצמו או לא יכול לגעת באחרים? מה הקשר לזה שהוא לא נמשך מינית לאחר? אה! ושהוא יקח הורמונים שיביאו לו סרטן ויעשו לו דייסה במוח + שהוא ייקח תרופות פסיכאטריות יאלה עוד פרוייד לעולם הבא
שכחתי דלקת בכבד כמובן

Limbonic Art

New member
אגב

עצם העובדה שהביאו דוגמא של מישהו שהיה מובך מזיקפת בוקר , מראה שהייתה לו בעיה מורכבת עם עצמו ... חוץ מזה, זה נראה קצת פירסומת לסרוגייט שלא מרוויחים מי יודע מה (לא לשאול מאיפה לי מידע
)

korpiklaani

New member
פרסומת (../images/Emo123.gif)

כשאדם רואה ג'וק הוא כבר רגיל ואינו חש במצוקה ולכן נדיר שיקחו חתול לחיקם. במיקרים נדירים במיוחד אדם מחליט לאמץ חתול רק בגלל חרקים ומעופפים אחרים בביתו. אורי גרינברג ממחלקת ההדברה אומר כי לא חסרים בשוק חומרי הדברה ועל כן ניתן לחסוך כספים בלגדל חתולים לכמה שנים. עם זאת גברת שרה טריכוביץ' מטעם עמותת תנו לחיות לחיות אומרת שחתול לא רק הורג חרקים ומעופפים ומעטים מבינים כמה החתול יכולל היות ידידו הטוב של האדם רק מעצם גרגור ממושך על ברכנו, הוא גם חיה נקייה המנקה את עצמה וגם עצמאית מלבד ציידים ... אדם שכתב לה שמאס מחומרי הדברה מגעילים הגיע לביקור אצלנו ובהמתנה ליטף חתול , לאחר כחצי שעה של ליטוף ואחרי שגילה כי הוא משמיד פרפר במחלקת ההמתנה שבלובי החליט לנסות והיום יש לו חתול וכל האורחים הלא רצויים בבית נמצאים כבר מתים
הכרה עם החתול מתבססת דבר ראשון בלהכיר את החיה שהיא לא שורטת או תוקפת בלי סיבה , הליווי עם החיה פיזית עשויה להפרות את הקרקע ולהנביט את אהבת החתול. אצל אנשים שלא אוהבים חתולים המגע לא מתפרש כהנאה והוא צריך ללמוד להינות מהסוג המיוחד של הליטוף והגרגור שהחתול מפיק! אצל גברת שרה טריכוביץ' תלמדו לאהוב את החתולים בעזרת צעצועים , כדורי צמר, מאכלים שונים ותלמדו לראות מתי ואיך הוא יהיה ממש נחמד איתכם ולא יתקוף או יגרום לכם להרתע.

gabriel1349

New member
תצחק, תצחק

לא יודע מי זאת השרה טריוביץ' שהמצאת, אבל אתמול 2 ג'וקים נרצחו בדם קר ע"י החתולה בבית

gabriel1349

New member
לסקסולוגים יש בעיה אחת רצינית

שהם לא מבחינים בין א-מינים לבין אנשים עם בעיות ידועות מבחינתם א-מינים אלה בדיוק אותם אנשים עם הבעיות המצריכות טיפול . אני בטוח יבוא אליהם אדם בריא, שלא מראה סימנים של מבוכה, או הפרעה נפשית + תוצאות של בדיקות דם המראות שמצב ההורמונים בגוף תקין, לא יהיה להם מה להגיד ואולי זה ייאלץ אותם סוף סוף לחקור משהו חדש במקום להתעקב על דברים ידועים, כי אני לא מזלזל , לא חסרים אנשים שלא מודעים לגופם ולא חסר בעולם אנשים עם בעיות , אבל עד שלא יהיה סיפור של אדם כמוני שנבדק אצלם , מבחינתי שום דבר לא הוכחה שזה דבר חולף או מצחיק יותר תוצאה של מבוכה.

p019

New member
אני חושבת שיש סקסולוגים שמקירים ומקבלים

לפחות זה נשמע כך מכתבה שקראתי שכתב סקסולוג.

gabriel1349

New member
כבר לא יודע

גם הבן ציון הזה נשמע בכתבה אחרת במנטה שהוא מקבל ומכיר א-מיניים עד הרגע שהוא החליט שמישהו מבוייש מעצמו דפק על דלתו והוא החליט שגם הוא א-מיני עם בעיה שנתנת לטיפול.

חלקם, כן

מחלקם כבר שמענו את הקביעה שאם זה לא מפריע לנו, אז אין לנו הפרעה. לא מספיק, יותר מדי מהם עדיין לא מבחינים בין א-מיניות לבין הפרעות בתפקוד ובמשיכה המינית, HSDD ודומיה. קשה למצוא אדם בריא, שכולם יגדירו כבריא, בין אם הוא א- ובין אם לא. לכל אדם ניתן למצוא ולהמציא "טראומות" בחיים, ולהפיל את הא-מיניות עליהן. היתה לכם חברה ביסודי? התחלתם מוקדם מדי עם קשר קרוב, ונרתעתם מהמשכו. לא היתה לכם חברה ביסודי? חסר לכם קשר אישי מגיל צעיר. הנה, טראומה לכל אדם, בואו וקחו בהמוניכם.

korpiklaani

New member
למה?

התפקיד של אותם אנשי מקצוע מומחים הוא לא לחפש בכוח בעיות , אלא לראות תמונה כללית יותר. בעיות גם להם יש, זה לא נראה לי הנקודה.

אני מדברת על אנשים כמו ג'וי דייוידסון

מהראיון הישן ההוא עם אנשי AVEN, סקסולוגית שהתחילה לירות תירוצים לכל עבר כמו "איך הם יודעים מה הם מפסידים אם הם לא ניסו" או ירידות על איך שאנחנו אנשים קרים וחסרי רגשות. אני חושבת שאנשים כמוה, אלו שישר מאבחנים אותנו כבעייתיים, פשוט ראו כל כך הרבה מקרים שהם לא כמונו שהם בטוחים שפגשו ברוב המקרים האפשריים. שזה טוב, הם צריכים אינטואיציה כזאת, אבל זה רע אם הם מתייגים אדם בריא כאדם חולה וגורמים לו להרגיש רע עם עצמו. אז אני חושבת שהם מחפשים בכוח בעיות בלי כוונה רעה, כשהם מזהים מצב שהם רגילים שהוא בעייתי.

korpiklaani

New member
זה לא כל כך מראה תמונה של המצב

כלומר תמונת מצב בטיפול, זו הייתה תוכנית וראיון בטלויזיה , הוא לא מראה בכלל איך נראה טיפול בין מטופל לסקסולוג הוא מראה יותר מה סקסולוגים יודעים ומנסים לברר מאיפה זה בא, בשביל התוכנית . בעצם אני מנסה לומר שככה לא נראה טיפול
די בטוח שאם מחר מישהו הולך לטיפול ואומר א, ב' - אז נכון הם לא יאמרו לו "הכל בסדר איתך" קודם הם יבררו למה בכלל הם יגעו לטיפול, מה הם מצפים, מה להם נראה ומשם הדרך ארוכה. אז נכון הם ינסו לברר אפשרויות של מיקרים דומים ולראות אם מדובר באותו מקרה "חשוד" . אבל אח"כ מה מהות הטיפול אם מסתבר שאדם לא מבוייש, שהבעיה לא נמצאת בתקשורת לקויה עם בן/ת זוג, שמדובר במישהו שלא עבר חוויה רעה , נרתע ממין <וכאן אני מניח יש מיליון סיבות בערך שהם יודעים טוב ממני>? בסוף <לא חושב> שהם לא ינסו בכוח להדביק לו בעיות לא בהתחלה ולא בסוף, לפחות ככה זה אמור להיות ,כי הם יותר מכולם יודעים שטיפול זה לא ביום אחד ואחת הסיבות היא שכל אדם הוא בפני עצמו וצריך לברר הרבה דברים במקביל ובנפרד ,זה אני מאמין שהם עושים בכל מקרה.

Limbonic Art

New member
את מתכוונת לאיש מקצוע או סתם בן אדם מהרחוב?

כי עבודה של פסיכולוג הוא לא לחפש בכוח לשנות או לחפש בעיה , אלא יותר בכיוון לבדוק אם יש סיבה ואם לא אז לשלול דברים ולחיות עם עצמך בשלום
ככה זה היה עם הפסיכולוגית שלי במשך שנתיים טיפול והיא גם כתבה עלי חוות דעת והמלצה לאירגונים עם המון פסיכולוגים קליניים ואף אחד משם לא בא בגישה שונה מזו שהכרתי אישית (אז יאמר לזכותם). אצל סקסולוג לא יודעת איך זה עובד וגם לא מעניין אותי, בין היתר כי אין לי מה לחפש אצלהם. ואנשים מבחוץ שהם לא מקצועים- מי שם עליהם בכלל? כל אדם שני פתאום משחק אותה מבין גדול בפסיכולוגיה.

korpiklaani

New member
תגידי, עוד לא יצא לי לשאול אותך

כמה פסיכולוגים סה"כ את מכירה כולל אלה מהעבר ?

Limbonic Art

New member
מממ.... הרבה.

כל גיל ההתבגרות הכרתי כ-5 (הודות לבית ספר הגאוני שהיה לי ... נו למה הילדה לא משתתפת בכיתה? למה לא מצביעה? וכו...). חלק טובים יותר , חלק פחות , אבל היתה להם אותה גישה של טיפול (בין עם זה דימיון מודרך , קוגנטיבי ושלל שיטות). ומיותר לציין שבגיל ההתבגרות היו לי מין הסתם בעיות , ככה שזה בא בלי קשר לא-מיניות שלי , אבל בהחלט בנוסף. מאז שסיימתי עם האחרונה שהייתה מעולה מבחינתי ובאמת עזרה לי המון (גיל 19 בערך) . (יחד איתה זה 6). והיום , בגלל שאני לא עובדת אני בכל מיני אירגונים שרובם או מתנדבים כמוני שעברו התמחויות בנושאים שונים או רוב של פסיכולוגים/ות עם תארים (לדעתי טובים מאוד אחד אחת שם
) הם סה"כ 13 ..חושבת
אז 13+6=ממממ... 19? נראה לי מדגם סביר אחרי הכול

korpiklaani

New member
אללה בסוף תיהיי אחת מהם../images/Emo123.gif

פעם גם לי הדביקו פיסיכולוג מבית ספר כי הייתי מוזר בפינה עם אוזניות במקום עם חברים משחק כדורגל <ענערף מה> כל שנה הביאו לי טמבל אחר, הניסיון שלי איתם לא מוצלח במיוחד
ויש מצב שאחרי שיחה איתי הם הזדקקו לאחד

למעלה