לגעת בעצמכם

Limbonic Art

New member
לא רוצה להיות אחת מהם....

מבחינתי זה בכלל לא מקצוע , אלא אמורה להיות עזרה ולא מקור פרנסה... אבל זה סיפור ארוך למה וכמה דעתי ככה והשאיר זאת לעצמי, אגב עובדים סוציאלים אולי פחות מקצועיים ויותר מתעסקים בנושאים אחרים, אבל אותם יותר מכבדת
חהחה אני בטוחה שגם שלי הזדקקה לטיפול
אחרי החשיפה שלה למוסיקה שלי, לראש החצי מטורף שלי וסבל של פעם בשבוע לראות אותי במשך שנתיים, שלא לדבר על כל כמה חודשים כחלק מהטיפול יצאנו למספר שעות ולא רק שעה ומילאתי לה את הראש בשטויות

Tristitia

New member
ודעתי

דוקטור בן ציון הזה הוא צבוע ולא מבין שום דבר בא-מיניות. הוא סתם אחד שכנראה מחפש קליינטים בכוח ודוחף את הפרסומות שלו אפילו במסנג'ר (לפני איזה חצי שנה) הוא נחקר קבוע במנטה , כאילו הוא היחידי בישראל שמתמצא בנושאי מיניות, דבר ההופך את זה טיפה חשוד בעיניי. בעבר, אותו דוקטור הסביר מהי א-מיניות (באותו מגזין מנטה), הוא הסביר שזה אחד שאפילו לא נוגע בעצמו ומי שכן ורק טוען שלא נמשך מינית הוא סובל מסקספוביה- מכאן הוא לא מבין יותר מידי בתחום וכן יאמר לזכותו שהוא נשאר בדעתו וזו דעה כי אפילו הוא לא בדק וחקר את זה. והדוגמאות שלו בלי להיות מומחה בתחום מראות על בעיה מראש (במקרה הזה מבוכה ואולי גם בעיית תקשורת והורמונליות ). חוץ מזה לא היה שם שום הרחבה בתחום ואכן זה נראה פרסומת די גלויה אפילו למכוני ליווי עם רשיון

korpiklaani

New member
מסכים

בכלל הציון הזה, לדעתי, בדיוק כמו ורדה שהיא לא בדיוק פסיכולוגית ובכל זאת דוחפים אותה בתקשורת כאילו היא כן.

Limbonic Art

New member
לא

הוא באמת פסיכאטר(בגלל זה בטח הזכירו תרופות פסיכאטריות) וסקסולוג , אבל ברמה של פרוייד
ומתעסק רק בתחום הזה , נראה כאילו השתבשה לו הקופסא תוך כדי עיסוק מתמיד בנושא אחד (וגם זו לא בושה , קורה.... ככה זה ששומעים ומתעסקים רק בדבר אחד
)

למעלה