נו באמת, הרי בזה מתמקד הטיפול בחולי אספרגר שמקבלים טיפול.אפשר לקבל אותך לעבודה במכון שלנו?
עוד לא מצאנו את החוקר שהצליח לגלות
איך אומרים לחולת אספרגר להכנס, או לצאת, לנושא מסוים.
נו באמת, הרי בזה מתמקד הטיפול בחולי אספרגר שמקבלים טיפול.אפשר לקבל אותך לעבודה במכון שלנו?
עוד לא מצאנו את החוקר שהצליח לגלות
איך אומרים לחולת אספרגר להכנס, או לצאת, לנושא מסוים.
נו באמת, אתה באמת לא יודע מה עושה הטיפול?נו באמת, הרי בזה מתמקד הטיפול בחולי אספרגר שמקבלים טיפול.
לתמוך בחמאס שארה"ב רוצה להוריד? כבר מרוב קונספירציות אתה לא מחפש עקביות בין הקונספירציות השונות, העיקר שתהיה קונספירציה?"הם",זה לא האוטיסטים אלא הסדר העולמי החדש.
ברגע שטראמפ עלה לשלטון ועוד קודם שהמלחמה בישראל התחילה
אמרו לה עזבי את האקלים עכשיו,
we got bigger fish to fry
אחי אני שנים בתחביב אין סיכוי שאתה מפיל אותי בכזאת קלות.לתמוך בחמאס שארה"ב רוצה להוריד? כבר מרוב קונספירציות אתה לא מחפש עקביות בין הקונספירציות השונות, העיקר שתהיה קונספירציה?
אז ליברמן ובנט עברו מהצד האמריקאי לצד האירופי?אחי אני שנים בתחביב אין סיכוי שאתה מפיל אותי בכזאת קלות.
ידוע מזמן יש את הפלג האירופאי - שמאל - לפיד וכד' שחותר לשלום/חלוקת שטחים וכד'
ויש את הפלג האמריקאי היותר תקיף כידוע.
העם אצלנו בחר ללכת בדרך האמריקאית.
לאירופים וכו' יותר קוסמת האופ' האירופית - אז נותנים להם אותה...
אחי זה בובות.אז ליברמן ובנט עברו מהצד האמריקאי לצד האירופי?
אבל קודם אמרת שיש שתי קבוצות, הקבוצה של ביבי נשלטת על ידי האמריקאים והקבוצה של לפיד נשלטת על ידי האירופאים.אחי זה בובות.
מה ההתמחות של פוליטיקאי מצליח?
לתחמן את הבוחרים.
לשאלתך - מלמעלה כולם נשלטים ע"י אותה קבוצה.
נכון,אבל הם לא באמת נלחמים אחד בשני.אבל קודם אמרת שיש שתי קבוצות, הקבוצה של ביבי נשלטת על ידי האמריקאים והקבוצה של לפיד נשלטת על ידי האירופאים.
ליברמן התחיל בתור זולל ערבים עבר להיות בעד תוכנית לפיד פחות או יותר ועכשיו שוב בעד מלחמה.אז ליברמן ובנט עברו מהצד האמריקאי לצד האירופי?
זה ברור שפוליטיקאי מחפש את מה שמוכר אותו הכי טוב. לדעתי ליברמן ערך סקרים בכל נושא וגיבש את עמדותיו על פי מה שיש לו רוב בסקרים ומכיוון שיש גם רוב נגד ערבים וגם רוב נגד חרדים הוא נגד שניהם ובוחר להדגיש את השנאה למי שנתפס כמי שמקומם יותר. בקורונה החרדים האשכנזים סירבו להכיר במגפה וקיימו חתונות, לוויות וישיבות כאילו אין מגפה והפוליטיקאים שלהם דאגו לפתור אותם מקנסות אז הוא נכנס בכל הכוח בחרדים, אחרי השבעה באוקטובר מתעבים ערבים אז הוא נכנס בכל הכוח בערבים. הוא רואה שבמלחמה ממושכת יש מחסור בכוח אדם בצה"ל וגיוס חרדים הופך לפופולארי הוא שוב מדגיש כמה החרדים אדישים למדינת ישראל בסירובם לשרת גם בתקופה כזאת. הח"כים הערבים מצדיקים את החמאס אז הוא שוב חוזר לתקוף את הערבים. וזה גם יכול להסביר חלקית את הפתיל שלו שלמרות שהוא סופר-פופוליסט עם מצע פופוליסטי למהדרין השיא שלו היה 15 מנדטים ועכשיו הוא גם בסקרים בסביבות ה-14, למרות שהיה מצפה שבתור מי שהכניס את עצמו בכוח לקונצנזוס הוא יקבל 40-50 מנדטים.ליברמן התחיל בתור זולל ערבים עבר להיות בעד תוכנית לפיד פחות או יותר ועכשיו שוב בעד מלחמה.
נראה לך הגיוני?
אני מאז שהתחלתי להצביע הייתי בשמאל ברמת הפיתרון לסכסוך.
אתה גם היית ימין מאז ומתמיד.
ושנינו חובבי פוליטיקה.
לא שינינו דעתנו בכלל.
אז אם הוא(וכנראה הרוב) לא באמת מאמינים בסחורה שהם מוכרים ורק מוכריםזה ברור שפוליטיקאי מחפש את מה שמוכר אותו הכי טוב. לדעתי ליברמן ערך סקרים בכל נושא וגיבש את עמדותיו על פי מה שיש לו רוב בסקרים ומכיוון שיש גם רוב נגד ערבים וגם רוב נגד חרדים הוא נגד שניהם ובוחר להדגיש את השנאה למי שנתפס כמי שמקומם יותר. בקורונה החרדים האשכנזים סירבו להכיר במגפה וקיימו חתונות, לוויות וישיבות כאילו אין מגפה והפוליטיקאים שלהם דאגו לפתור אותם מקנסות אז הוא נכנס בכל הכוח בחרדים, אחרי השבעה באוקטובר מתעבים ערבים אז הוא נכנס בכל הכוח בערבים. הוא רואה שבמלחמה ממושכת יש מחסור בכוח אדם בצה"ל וגיוס חרדים הופך לפופולארי הוא שוב מדגיש כמה החרדים אדישים למדינת ישראל בסירובם לשרת גם בתקופה כזאת. הח"כים הערבים מצדיקים את החמאס אז הוא שוב חוזר לתקוף את הערבים. וזה גם יכול להסביר חלקית את הפתיל שלו שלמרות שהוא סופר-פופוליסט עם מצע פופוליסטי למהדרין השיא שלו היה 15 מנדטים ועכשיו הוא גם בסקרים בסביבות ה-14, למרות שהיה מצפה שבתור מי שהכניס את עצמו בכוח לקונצנזוס הוא יקבל 40-50 מנדטים.
מי אמר שאני לא מאמין? אני לא משוכנע בזה כמוך, אבל בהחלט לוקח זאת בחשבון. ודווקא בפוליטיקאים אין לי בעיה לחשוב שהם עשו את זה, הדעה שלי על הצבא הרבה יותר חיובית, ולשיתוף הפעולה של הצבא עם הקנוניה קשה לי להאמין. וגם על הממשל הדמוקרטי של ביידן קשה לי להאמין שהם היו מעוניינים בדבר הפוך ממה שהם הציגו כלפי חוץ במיוחד כי אם הם באמת היו מעוניינים במיגור החמאס הם היו נותנים לביבי אפיק שבו הוא היה יכול לחמוק ממתן הסיוע ההומניטארי שחיזק את החמאס.אז אם הוא(וכנראה הרוב) לא באמת מאמינים בסחורה שהם מוכרים ורק מוכרים
אם הם חושבים שהם יכולים להשיג להם מנדטים לזה אז אתה לא באמת מצפה
שאני יאמין לסיפורים שלהם.
ההיגיון שלי אומר שכל פעם צריך להיות פוליטיקאי חדש לגמרי כי הדיעה של העם
משתנת ורק פוליטיקאי חדש נמצא בעמדה הזאת ובאמת מאמין בה.
אם הפוליטיקאי משנה את דעתו - סימן שאין לו אידאולוגיה והכל בלוף.
אם זה ככה למה אתה לא מאמין שיכולה הייתה להיות קנוניה ב 7/10?
הרי הבנו הרגע שכמעט הכל זה פופוליזם ובעצם מדובר בשקרנים מקצועיים.
בדרגים העליונים בצבא יש המון פוליטיקה.לשיתוף הפעולה של הצבא עם הקנוניה קשה לי להאמין
גבר,אי אפשר לא לתת סיוע הומניטרי,הם ימותו.גם על הממשל הדמוקרטי של ביידן קשה לי להאמין שהם היו מעוניינים בדבר הפוך ממה שהם הציגו כלפי חוץ במיוחד כי אם הם באמת היו מעוניינים במיגור החמאס הם היו נותנים לביבי אפיק שבו הוא היה יכול לחמוק ממתן הסיוע ההומניטארי שחיזק את החמאס.
זה בדיוק הרעיון שהמחיר לשחרור של אלפי אסירים היא מוות מרעב של ריבבות תושבים, שהם ידעו שהמחיר של שחרור כמויות האסירים שהם רוצים יהיה מוות המוני של אלה שימותו למענם, עד שהאסירים בעצמם יתחננו שיתנו להם לשבת בכלא ולא יאבקו לשחרורם כדי שמשפחתם לא תגווע ברעב, שעדיף שהם יתקשרו עם משפחתם מהכלא מאשר שישתחררו כדי לבקר בני משפחה בבית קברות.גבר,אי אפשר לא לתת סיוע הומניטרי,הם ימותו.
יותר מידי ערוץ 14...
צה"ל לא רצה לחלק את הסיוע ההומניטרי בעצמו ואח"כ מאשים את החמאס שמחלק לפי האינטרסים שלו.
צריך להיות מטומטם בשביל לקנות את הסיפור הימני המפגר הזה.
אז למה לחכות שימותו מרעב - תתחיל להרוג כבר עכשיו עזתים כל פעם קצת עד שהם ישברו וישחררו אותם.זה בדיוק הרעיון שהמחיר לשחרור של אלפי אסירים היא מוות מרעב של ריבבות תושבים, שהם ידעו שהמחיר של שחרור כמויות האסירים שהם רוצים יהיה מוות המוני של אלה שימותו למענם, עד שהאסירים בעצמם יתחננו שיתנו להם לשבת בכלא ולא יאבקו לשחרורם כדי שמשפחתם לא תגווע ברעב, שעדיף שהם יתקשרו עם משפחתם מהכלא מאשר שישתחררו כדי לבקר בני משפחה בבית קברות.
דווקא אז זה עבד ואחרי מצור ורעב כל לוחמי החופש למיניהם נכנעו והסכימו מרצון להשתעבד לאימפריה הכובשת.אז למה לחכות שימותו מרעב - תתחיל להרוג כבר עכשיו עזתים כל פעם קצת עד שהם ישברו וישחררו אותם.
אתה מבין כמה זה טיפשי מה שאתה אומר?
מתאים לימי הביניים יותר - רמת המוסריות הזאת.
נכון אז זה עבד מצוין.דווקא אז זה עבד ואחרי מצור ורעב כל לוחמי החופש למיניהם נכנעו והסכימו מרצון להשתעבד לאימפריה הכובשת.
איך מה שלפני 8 שנים היה נושא שמסכן את האנושות שההזנחה של טראמפ יכולה לעלות בגל של אסונות טבע, פתאום הפך למשני ופתאום יש נושא מקומי ולא גלובלי שמסכן את כדור הארץ אפילו יותר?ההתעסקות בנושא אחד אינה לכל החיים.
בפעם לפעם הם מחליטים שנושא אחר הוא החשוב ביותר,
ואז הם ניכנסים לעומקו, ומתעסקים כמעט רק בו.
מצד אחד זו התנהגות אנושית מוזרה ביותר (יש להם עוד "מוזריות")
מאידך הם מסוגלים להעלות את הנושא באופן מאד אינטליטגנטי, בשפה גבוהה, לסדר עדיפות ציבורי.
היא לא אספרגר או ברמה כזו גבוהה.אז איך היא עברה מלהיות מוזרה שמתלוננת על האקלים, לתומכת טרור ואנטישמית?
דבריך הפוכים לעובדות הידועות על גרטה, ועל המחלה.היא לא אספרגר או ברמה כזו גבוהה.
היא מהנמוכים שלא מתקבלים לתואר אפילו בתחום האובססיה שלהם.
כנראה היא קלטה שללא תואר, קשקושי אקלים מצפים שהיא תעשה חינם
אבל על תעמולה נאצית היא מקבלת מלא כסף
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.