לדובדבניל

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך
הממממ..... ../images/Emo4.gif

אם המפגש אצלי - אז הימים האידיאליים, מבחינתי, הם רביעי אחה"צ או שישי בבוקר, בהם הקטנטונת שלי נמצאת אצל אביה.... אם המפגש במקום אחר - אני גמישה, יחסית, עם הימים והשעות... אפשר אולי באיזה בית קפה נחמד...
אז... מה שתחליטו! רק קחו בחשבון שבשישי הקרוב אני לא אוכל (נמצאת בישיבת צוות..) אז אם זה אצלי, נאלץ לדחות לשישי הבא... אוווףף! בעצם, היו כמה שלא יכולים בכלל בשישי. לא?? הסתבכתי.

1ט ל י

New member
אני לא יכולה בכלל בשישי...

אילו אוטובוסים מגיעים אלייך דובדבניל?

אוטובוסים...

תלוי מאיפה את באה... תכתבי ואשלח לך הסבר מפורט במסרים... (וגם לאחרים שמעוניינים בכך...) אבל.. למתי קבענו בסוף?!?

סילבסטר???

מה שמזכיר לי... מה נסגר? מתקיימות אצלי חגיגות טרום סילבסטר (האלו! יום רביעי...) או שלא?

שאנל

New member
אתופן

אין שום סיכוי בעולם שהכדור הזה לא יעזור, הוא יכול לעזור לפילים כואבים. שמחה לשמוע על השיפור (ככה יחד עם זה ששמעתי על הבעיה
}

רינתבי

New member
נכנסתי עכשיו לפורום אחרי שבוע והבנת

הבנתי שדבדבניל לא מרגישה טוב.אז אני .מקוה שבנתיים הכדור עזר ושהתחושות הרעות חלפו.כרגע אומנם חורף אך תחשבי ותרגישי כאילו השמש זורחת בחוץ וחמים.שולחת אנרגיה חיובית,רינת

רינתבי

New member
נכנסתי עכשיו לפורום אחרי שבוע והבנת

הבנתי שדבדבניל לא מרגישה טוב.אז אני .מקוה שבנתיים הכדור עזר ושהתחושות הרעות חלפו.כרגע אומנם חורף אך תחשבי ותרגישי כאילו השמש זורחת בחוץ וחמים.שולחת אנרגיה חיובית,רינת

למעלה