לדעה הצלולה ביותר שלי

Tami661

New member
לדעה הצלולה ביותר שלי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

ובעיקר
|עולם ומלואו| מה לאחל לך יקירה, שאת לא יודעת שאני מאחלת?... אבל בכל זאת, היום יומולדת לך טל שלנו
גם תורך הגיע
ואף על פי שברוב צניעותך היית רוצה שנשכח אולי... אני אצעק לך מכאן:
המון-המון-המון- הכי המוןןןןןןןןן מזל טוב שבעולם אושר-אושר-אושר- הכי אושררררררררררר שבעולם וכמובן... בריאות, שמחת חיים, אור, אהבה, התגשמות והגשמה, שכל משאלות ליבך יהיו למציאות
(ואני אפילו לא מציינת "הטובות" כי... רק טוב יש לך בלב
) שההצלחה תלווה אותך בכל צעד ושעל, שתיהני מיקירייך, שעולמך יהיה עשיר לעולם לא תצעדי לבד... ואם כבר צעדים, צעידות וצעדות, איך אפשר בלי?
איך
כושרררררררררר... הרבה! כמו שאת אוהבת, כמו שאת רוצה, כמה שאת רוצה ועם מי שאת רוצה
עד 1200000000000000000000000000000
אוהבת (ואת יודעת כמה...) תמי

beeyourself

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

צלולה! happy birthday to you
happpy birthday to you
happy birthday dear TTTAAAAAAALLLLL
happy birthday to youuuuuuuuuu!
מאחלת לך המון המון המון אושר, בריאות, שמחה, אהבה והצלחות,
שיהיה לך תמיד כייף, כמו שאת יודעת לעשות,
שכל משאלותייך יתגשמו כפי שאת רוצה,
ושתמשיכי להיות להרבה מאיתנו מושא להערצה
יום הולדת מקסים והמון מזל טוב

shiri 80

New member
ט.ט.ט ../images/Emo49.gif

אפילו את הברכה את עושה לי קשה (הכל בראש! הכל בראש !) כי אם אני אביא לך צרור של
ים
ים את תרצי עננים עננים אם אני אאחל לך שנה טובה את תבקשי רק חודש אחד נורמלי ואם נגנוב לתמי את הלהיט האחרון... אז בארבע מילים ? רבות הדרכים לאהוב אותך (זה הכי רחוק שתוציאו ממני בהקשר של סלומון וכאן לא נכנעת לך .. טוב נו אולי אם נצטרך לסוע לעפולה ...)
טוב מה אני מבלבלת ת'שכל הרי את מתה שנצניע נחשי מה טריאתליסטית זה לא הולך לקרות המשרוקיות כבר בהיכון . המון המון מזל טוב לרגל יום הולדתך ה16
שתמשיכי לכבוש פיסגה אחר פיסגה ולהוציא לשון כשאת מגיעה אליה (הייתי מצרפת תמונות מפלילות אבל נמנע) מאחלת לך את כל הטוב שיכול להיות ויותר מכך
@ לגביי שלושת הט' בכותרת תפענחי לבד ראשי תיבות של מה זה (רמז? 3 מילים נפרדות )

paris2

New member
../images/Emo65.gifלנמרה..../images/Emo65.gif

שפע ברכות ליום הולדתך..
שיהיה לך יום נפלא ומקסים
ואת שאר ברכותיי צפי לקבל ב-
מהמתגעגעת..

ennicka

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמיח למלכה
!!
באת לכאן כדי לנצח
... אז שיהיה לך יום הולדת נפלא ושנה של נצחונות בכל התחומים - ניצחון על הפחדים, נצחון על השכל, ניצחון על המתחרים האחרים
..
מאחלת לך הגשמת משאלותייך, שאיפותייך ורצונתייך
אבל בעיקר בעיקר, מאחלת לך שיהיה לך טוב בכל מה שתבחרי לעשות

kimo

New member
אהובתי הצלולה!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב נשמה!!!
מליון ברכות מליון איחולים מליון נשיקות ואין סוף אהבה!!!!!!!!!!!! שתהיה לך מלא בריאות, שהדרנלין לא יגמר לעולם, שתמשיכי בדרכך השקטה להשאיר עשן לכולם ...
שתמשיכי להיות לידי...
(אה...לא הייתי נכנס לזה בלעדייך, את יודעת...
... אז בהזדמנות זו גם תודה...
) ו... שתהיה זו לנו שנה של כיבושי יעדים חדשים!!!
אוהב מלא מלא מלא צביקה

../images/Emo24.gifמזל טוב ../images/Emo140.gif

שתצליחי בכל מכל כל בליווי אושר,אהבה,בריאות,שמחה ונצחונות רבים

talis2

New member
למאמנת שלי!!!../images/Emo65.gif

המון המון מזל"ט ליום הולדתך שיתגשמו כול משאלות ליבך שנמשיך יחד לשיר שירים ולחתוך השכם בבוקר באילון נתיבים (רק בגלל גיפ עם גברברים....) אושר אושר והמון רגעי צחוק ושטות לפני כתבו לך המון ברכות יפות,קצרות,ארוכות מאחלת לך אהבה ובריאות ובברכה הכי חשובה אסיים שכול מה שאיחלו לך לפני ואחרי יתגשם. תודה,תודה על הכול !!
אוהבת המון!!!!

Mr Ka

New member
מה עוד נותר לי לאחל לך../images/Emo35.gif

הרי כולם איחלו לך כבר הכל. מזל טובים, בלונים, עננים.... אהבה, בריאות והכי חשוב, אושר. את בחורה משכמה ומעלה, ודרך החיים שלך היא אור לרבים אחרים. הכנסת לנו ג'וק (ולא את ג'קי) לחיים ובזכותך רואים דברים בצורות אחרות. אז טל טל טל בד"צ (על משקל גל גל גל גל"צ) שיהיה לך המון מזל טוב ושמשאלות ליבך וחלומותיך יהפכו הן למציאות.
ענק

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif בדצ"ית מדהימה ../images/Emo65.gif

שיהיה לך מליון מלאן תלאפים מזל טוב ליום הולדתך.
מאחל לך:
שתגשימי את כל משאלותייך בחיים.
סלון מלא גביעים של אליפויות .
הרבה הרבה שנים של ספורט,כושר ודיווש גם בחוץ וגם באולם.
שהאהבה שנובעת ממך תמשיך להקיף אותך מכל הכוונים ולהיות הדבר שמלווה אותך בכל תחומי חייך.
אוהב
ג'קי

KESSEM10

New member
מזל טוב אלופת עולם

אושר, בריאות, הצלחה, שמחה, הגשמת משאלות ורק טוב בחייך אמן!!!!

INeedVacation

New member
המון המון המון מזל טוב !!!

עד 120. תמשיכי לעסוק בספורט, לשמור על כושר.

../images/Emo65.gifטלוששש../images/Emo49.gif

אני מאחלת לך שתגשימי את כל משאלות ליבך. שתשיגי את כל מטרותייך ושאיפותייך בחיים, המון אהבה, אושר, עושר, בריאות , הנאה ואינסוף ניצחונות

למעלה