לדעה הצלולה ביותר שלי

המון המון תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

למברכים בנט, בטלפון, בדיווש הקבוצתי ולאחריו...
היום התגשמו הרבה מהברכות שבירכתם אותי:
הייתי מאושרת, הייתה מסביבי המון שמחת חיים, הרבה אור ואהבה... נהנתי מאוד מיקיריי, עשיתי המון כושר כמה שאני אוהבת, איפה שאני אוהבת ועם מי שאני אוהבת. והכי חשוב... לא צעדתי לבד...
תודה על הברכות המדהימות... ואוו איזה מתנות... כל מה שרציתי...
תודה לבועז
על השיעורים המדהימים, על הפינה החמה בלב שהוא מפנה לנו השרוטים, על המתנה, על החום והאהבה... ללא ספק
חגית, בשבילך ובשביל כולם... תתחילו לזמזם: כן היה טוב, היה טוב סוף כל סוף משהו טוב כמה טוב להודות היה טוב סוף סוף משהו טוב טוב לי איתכם, טוב לי נורא כל הדרך אליכם ואלי חזרה אתם ואני זה משהו טוב... אוהבת אתכם,
טל

תודה מיוחדת לכתומה שלי ../images/Emo23.gif

על עוגה מדהימה, על אירוח מהממם (דבר שבשיגרה) על אייס קפה ליגה, על נס קפה שאין שני לו, על צבירת קלוריות שערוריתית בצורת עוגות מכל הטעמים... על הלב הענק שלך ושל הגבר שלך...

Tami661

New member
../images/Emo24.gifותמסרי תודה להורים שלך...

(בעיקר לאבא שלך
) על זה שעשו אותך... ועשו אותך ככה

תראי מאמי

1.בפם האחרונה שאני הזמנתי אותך ושלחתי SMS אפילו לא טרחת להחזיר לי אות כלשהי 2.אבל אני לא שומר טינה חלילה, פשוט לא אהיה כאן

משהו ככה ממני...

אין בכלל מלאכים בשמיים אני כאן איתך, ממש בינתיים להחזיק את הראש מעל המים לראות הכל, לעצום עיניים כמה דאגה וכמה סכנה את מביאה וכמה אהבה. כמה את יפה וכמה תאווה את מגלה ואיזו הסתה... אין בכלל מלאכים בשמיים אני כאן איתך, ממש בינתיים להחזיק את הראש מעל המים לראות הכל, לעצום עיניים אין בכלל אנשים עם כנפיים כמה דאגה וכמה סכנה את מביאה וכמה אהבה. כמה את יפה וכמה תאווה את מגלה ואיזו הסתה ואיזו אכזבה ואיזו אכזבה. אין בכלל מלאכים בשמיים.

P u s s i c a t

New member
קצת באיחור...

אבל - הכוונה זהה - מזל טוב
המון אושר עושר אהבה וכושר שתמשיכי להצליח בכל מה שאת עושה תמשיכי לסחוף ולהפנט אנשים אחרייך תמשיכי להרעיל עוד כמה מתמכרים חדשים שחייהם לעולם לא יראו כבר אותו הדבר
שתמשיכי להשיג מטרות רבות ולא פחות חשוב מזה (אם לא הכי חשוב) להנות מהדרך להגשמה מומולדת שמייח נשמה

למעלה