לדעתי להיות נוכח בחברה

cottoneyejoe

New member
לדעתי להיות נוכח בחברה

מאווווווווווווד מינית להיות אמיני זה דווקא לא חריג ואפילו רצוי ונורמלי..... מקרין סוג של מודעות עצמית גבוהה יותר ושליטה על הגוף והמחשבה. כי בסך הכל... מין? בשביל מה זה? בשביל להביא ילדים, לא לנצל את שימושו המקורי למען סיפוקים רגעיים ולא מספקים, כמה טוב לכם שלא בוערת בכם התשוקה הזאת.... ממש כמו מלאכים!

cottoneyejoe

New member
אולי פשוט לא אנשים אמיניים

לא נאלצו להתמודד עם הזנחה רגשית כמו שמרבית בני האדם עוברים היום בתקופה זו או אחרת, ולכן בניגוד לחוקי הטבע יצאו נורמאלים לחלוטין....?

p019

New member
אין פה עיניין של מודעות עצמית

לטעון שלהיות א-מיני מצריך סוג של מודעות עצמית גבוהה יותר ושליטה על הגוף והמחשבה - זו טענה שגויה. זה מרמז כהילו אנחנו מתגברים על יצר כלשהו. זה לא כך. פשוט אין לנו את זה. זה לא שאנחנו מחליטים כי מין זה לא חשוב ואנחנו לא מעוניינים. או כל טענה אחרת בסביבה. אנחנו פשוט לא נמשכים מינית לאף אחד, לכן אין לנו שום רצון לקיים יחסי מין. ובקשר לרצוי,... טוב, אני לא יתווקח

P i s g a

New member
אבולוציונית-זה לא היה שורד

ואני חושבת שזה אומר משהו על 'טבעי'

Limbonic Art

New member
למה כשאומרים "א-מיני" ישר קופצים למסקנה

שהם לא מעוניינים להביא ילדים לעולם? זה בכלל לא סותר !

למה זה לא היה שורד?

בנוסף לדברים הנכונים של ליאורה, גם אף אחד לא אמר שא-מיניות היא תכונה תורשתית.

P i s g a

New member
אל תחשבו בראש שלכם כיצורים תבוניים

בע"ח פועלים בד"כ רק מתוך דחפים פיזיים -השרדותיים ונסיון מצטבר,אם אין מניע פיזי לעשות משהו ולא ברורות לך ההשלכות שלו,אני לא מאמינה שהוא היה נעשה מלכתחילה.לא אמרתי שזה תורשתי אלא שזה עשוי לקטוע שרשרת תורשה.

אבל אם זה לא תורשתי

זה היה מופיע בשרשרות תורשה אחרות. כמו, להבדיל, עקרות.

korpiklaani

New member
בעלי חיים עושים זאת

מתוך רצון להתרבות בדר"כ. מתוך אינסטינקט. אין פה ממש את העיניין של משיכה מינית והנאה אצל בעלי חיים.

P i s g a

New member
"זה יצר שטבוע בתוך אנשים מיניים "

ענית לעצמך,לדעתי. (התייחסות למצב של חוסר יצר) האמת,אני לא טובה בויכוחים. זה בערך השלב שבו אני אומרת 'בסדר' ומתבצרת לי ירש בעמדתי הראשונית.

Limbonic Art

New member
היי../images/Emo13.gif הוא לא התווכח הוא ניסה להסביר../images/Emo13.gif

ומה שהוא ניסה לומר ... (נראה לי ) זה שאצל בני אדם וחיות זה שונה. אצל בעלי חיים זה יותר עיניין של "אינסטינקט" והמטרה העיקרית של הזדווגות אצל חיות זה גם ככה רק התרבות ולא למטרות הנאה. ואצל בני אדם כבר מזמן זה הפך למטרות הנאה ופחות למטרת ילדים (למעט דתיים ). אמנם, אין יותר מידי הכרה של א-מינים, אבל גם לפה הגיעו בעבר א-מינים שרוצים להתחתן ולהקים משפחה ,ככה שאין סתירה בין הדברים
אם התכוונת למשהו אחר את מוזמנת להסביר , אל תרגישי מאויימת זה דיון ,לא ויכוח

קיבינימט אני שונא אותכם...

אני כ"כ רציתי להיות כמוכם ודווקא אתם נולדתם ככה ואני לא... ובמקום לנסות למצוא בשבילי את השם של הסם שמדכא יצר מיני אתם פשוט מתנשאים עלי ככה... לא סבלתי כבר מספיק? אין לכם מושג איזה הרגשה חרא זאת להיות ככה...

Xylophone

New member
אתה דווקא נורא מכבדת אותך

לדעתי המטרה שלך היא מטרה נעלה,וכול הכבוד לך. אם לא נולדת אסקסואלי אפשר להפוך לכזה. לא צריך סם, פשוט צריך המון שליטה עצמית. זה כמו לדכא הרגל רע למשל עישון, סמין וכו. יש אתר אנטי סקסואלים, שזה אנשים שהם נגד סקס בדעות שלהם ולא נולדו ככה אלא בחרו לחיות ככה. יש שם כול מיני עצות ותרגילים איך לדכא את היצר. לדעתי לא כולם פה לגמרי נולדו עם זה. סקס זה דבר די פרימיטיבי ואנשים מאוד פילוסופים ואינטליגנטים שמתנשאים ברמה שללהם מעל העדר לעיתים יבינו את חוסר המשמעות הזה עוד מילדות. כאילו, אנשים רק סובלים מסקס ומבצעים אותו כמו טקס פעם בשבוע. אני הבחנתי בזה עוד מילדות, תמיד הייתי קצת מעל העדר... אבל אני לא בטוחה לגמרי שאני נולדתי ככה וגם אחרים לדעתי לא יכולים להיות בטוחים במאה אחוז.

בנאדם...

תודה על הקישור אבל... הבנאדם הזה משוגע... אני סכ"ה רוצה להרוג את החשק אצלי... הבחור הזה רוצה שכל העולם יעשה סקס רק כדי להתרבות... אנשים שמכריחין אחרים לחשוב כמוהם אותם אני ממש שונא...

הרגל רע, עישון, סמין

פרויד היה מת עליך
אני לא יודעת אם אפשר להפוך לא-מיני, ויותר מכך, אני לא חושבת שכדאי. שליטה עצמית שתגרום לאדם למאוס בסקס נשמעת לי כמו שיטת הדחקה, ואולי עדיף לאדם מיני לנסות לתפוס מין כדבר טוב, במקום לנסות להפוך למה שאינו טבעי לו.

Xylophone

New member
סקס זה אנרגיה

אפשר להפנות אותה לעשיית דברים אחרים כמו: מוזיקה, אומנות, למידה וכו ואז זה לא מזיק. האנרגיה גם ככה יוצאת החוצה, רק בדרכים אחרות. כול עוד הוא מוציא אותה איכשהו הוא לא סובל. המון אומנים ואנשי מדע (ליאונרדו דה וינצ'י, ניקול טסלה ועוד המון) היו אמיניים. האנרגיה שלהם עברה לאומנות.

למעלה