לדעתי להיות נוכח בחברה

Xylophone

New member
וחוץ מזה אם

אדם מלכתחילה לא תופס מין כדבר טוב כמו ערפד טהור, אז למה לו לא להשתנות. מין זה סה"כ אנרגיה, אפשר לנתב אותה לאמצעים אחרים.

ההדחקה עצמה לא דורשת אנרגיה?

לא היה לי דחף להדחיק, אז אני לא יודעת כמה הוא חזק, אבל הדחקה דורשת אנרגיה, דורשת עצבים. מאוד קשה להדחיק משהו שמרגישים שהוא טמוע בנו, ולהשאיר אותו מודחק. זה גם יכול לדכא ולגרום לחוסר יצירתיות ויצרנות. מעניין אם הם באותה עוצמה או שאחד מהם מאפיל על השני.

Limbonic Art

New member
עד כמה שידוע לי

הדחקה לא רק דבר לא בריא, הוא גם לא יכול להיות במאה אחוז.. ככה שהוא מוסיף גם תחושות של כישלון הרגשה של משהו לא שלם וחסר . זה לא מדויק לומר שמין זו אנרגיה שאפשר להמירה בדבר אחר. לעיתים קרובות מידי כשאדם מדחיק את המיניות שלו או את הצורך לאכול למשל (אלה הדוגמאות שבאות לידי ביטוי הכי חזק) בסוף אותו אדם מגיע למצב שהוא צריך זאת באופן "מתפרץ" וללא יכולת לשלוט בזה , כמו גם זה יכול לגרום לחרדות עקב הדחקה.

gabriel1349

New member
נכון

ההתפרצות עקב הדחקה דומה מאוד להתקף פסיכוטי, אמנם שונה במהותה ובחומרתה , אך עדיין לא מועילה במיוחד לנפש (ההפך הוא הנכון). לכן אם תשאלו את דעתי , הכי שפוי והכי נורמלי עבור ערפד טהור הוא להשלים עם מי שהוא, אם הוא לא יכול לבד שיפנה לאיש מקצוע במקום לחפש קבוצות הזויות באינטרנט שמלמדים איך להדחיק צרכים , יצרים וכו' או גרוע מזה לחפש סמים שמדכאים מינית , גם ככה הוא לא יקבל אותו מאף אחד, הדבר הכי קרוב לזה שאולי הוא יקבל זה דרך קופת חולים אם הוא התלונן על יצר מיני גבוה ויביאו לו משהו (הורמון כלשהו) שמעט נוגד ומרסן, אבל בטח לא משתיק לגמרי ומסרס.

טוב...

רוצים לשמוע למה אני רוצה להיות כמוכם אז הנה... אני מכור... נמאס לי לבהות בכל בחורה יפה שעוברת לידי... נמאס לי לרצות מין... אני לא נהנה מה"אקט" עצמו אפילו, אני רק מרגיש דחף עצום לזה... נמאס לי מהדחף הזה ששולט בי... אין לכם מושג כמה אתם מבורכים ורוצים לשמוע את הדבר הכי נורא??? אני מתחיל להימשך לסוג של נקבות שאני לא רוצה להימשך אליהן... אני מעדיף לא לאמר איזה אפילו...

AL212

New member
אני מבין את זה

מכיוון קצת שונה אמנם. יש לי יצר מיני, לא כ"כ חזק (לשמחתי), אבל יחד עם מרכיבים פיזיים, אישיותיים ותפיסתיים, אפשר לומר שאין לי אפשרות לממש אותו, ולא קל לחיות בצורה כזו בתוך עולם מיני. אני הייתי שמח אם הפורום יקבל בברכה גם אנשים בעלי יצר מיני שמסיבה כזו או אחרת מתחברים לפורום. הפורום הזה הוא מקום שאני יכול להזדהות עם אנשיו מבחינת אורח החיים, וגם כבת זוג אני מעדיף מישהי שמעוניינת במגע קל ולא בסקס. אני גם חושב שיצר מיני הוא דבר שלילי מהבחינה הזאת שהוא יוצר תלות באנשים אחרים, ומסיט את תשומת הלב מדברים חשובים יותר בחיים (והוא גם אשלייתי מטבעו כמו שאתה מתאר).

חצי נכון...

לא משנה מה המרכיבים הפיזיים שלך אפשרי למצוא בחורה שתרצה אותך... אתה כנראה תהיה חייב לזייף לעצמך מראה ואישיות (כמו שאני עשיתי בעבר) ...אבל אז כמו שאתה אמרתה זה כבר לא אהבה... זה סתם לעבוד על בחורה כדי שתשכב איתך... אני פשוט שונא להיות מכור למשהו כזה... חולני... נ.ב. אני שמח שלפחות אתה במצב יותר טוב ממני ^__^

AL212

New member
מצבנו די שונה

ואני לא חושב ששלי טוב יותר, או שאפשר להשוות, למרות שיכלתי להזדהות. אתה בוחר בסקס, למרות שזה לא עושה לך טוב בסופו של דבר (אני מבין לגמרי למה). אני לא בוחר בסקס בגלל מכלול של סיבות מכל מיני תחומים. אגב בחירה חופשית, אני לא מרגיש שיכלתי לבחור אחרת. יש הרבה רצונות שאנחנו נאלצים לוותר עליהם לאור רצונות אחרים, מחשבות, או תפיסות שמתנגשים עם הקיימים. כשכאב עולה בגוף, אפשר לקחת אקמול, או לחכות שזה יעבור. משיכה היא סך הכל תחושה אחרת שעולה בגוף. אני מרגיש שלא נועדתי לתחום הזה. בדמיון הוא אמנם קיים, אבל במציאות זה עולם זר מבחינתי.

הממ...

אז אני מניח שאני ואתה צריכים למצוא את הסם הזה שמדכא יצר מיני כמה שיותר מהר...

korpiklaani

New member
../images/Emo45.gifמסכים../images/Emo163.gif

לגמרי מדובר בשיטת הדחקה ואני מסכים שאדם מיני צריך להשלים עם עצמו במקום להיות מישהו אחר. זה מטומטם , מיותר ומתסכל.

korpiklaani

New member
אני לא מוצא שאפשר בכלל להשוות בין שני הדברים

סקס זה לא הרגל רע, זה יצר שטבוע בתוך אנשים מיניים , זה דבר טיבעי אין פה רע או טוב <אלא אם הופכים את זה לרע>.

למעלה