לדעתי מי שיחליף את ג'ייקוב בסופו של דבר

יפעת777

New member
לדעתי מי שיחליף את ג'ייקוב בסופו של דבר

זה יהיה ג'ק. הוא המועמד שיישאר באי.

tamarhp

New member
כשחושבים על זה

למה וינסטנט קפץ בזמן? זה משפיע גם על כלבים? שלא לדבר על זה שעדיין לא ברור למה זה השפיע רק על הניצולים...

דהאמא

New member
לדעתי אנחנו צריכים להחליט מי יחליף את ג'ייקוב

באמצעות אסמסים. מי שיקבל הכי פחות אסמסים יודח מהסדרה בצורת הריגת דמותו.

shanytopper2

New member
ממש לא

זה חייב לההיות או הרלי או סוייר. כאשר אני נוטה קצת יותר לכיוון הרלי. ג'ק הוא האפשרות הברורה מדי, אני בטוח שכל הדמויות וכל הצופים בטוחים שזה יהיה ג'ק, וגם ג'ק בעצמו יהיה בטוח בזה וינסה לעשות את מה שצריך לעשות בשביל להפוך לג'ייקוב החדש, אבל איכשהו זה יכשל. סמוקי יצליח להפריע ובעקבות זה ג'ק ימות. אז או סוייר או הרלי שיהיו האחרונים שישארו יבינו שהאחריות נופלת עליהם ושהם חייבים להתבגר (במקרה של הרלי) או להקריב את עצמם (במקרה של סוייר). ההוכחה לזה היא שג'ק כבר עבר את התהליך של ההתפתחות שלו, אין לו כבר לאן להתפתח יותר כדמות. הוא התחיל כאיש מדע והפך לאיש אמונה. אבל סוייר בקושי התפתח (קון מן שדואג רק לעצמו..קצת הסיפור של ג'ולייט השפיע עליו, אבל עוד לא ראינו אצלו שינוי של ממש), וכנל הרלי (שאמנם כבר לא בטוח שהוא מקולל ומשוגע, אבל עוד לא ראינו אותו לוקח אחריות או יוזם דברים חוץ מאשר ללכת לדבר עם סמוקי, הוא עדיין ילד בהמון מובנים) וכידוע מבחינת דרמה, בשיא של הסיפור, חייב לההיות שינוי בדמות. הניצחון דורש התפתחות.

יפעת777

New member
אולי דווקא בגלל שזה ברור זה יהיה הוא...

כיוון שהיום בכל סרט או סדרה יש איזה תהפוכות והפתעות, אז אנשים כבר בטוחים שמה שנראה ברור לא יקרה ויהיה איזה טוויסט בעלילה. בגלל שאנשים כבר מצפים לאיזו הפתעה אז ההפתעה היא כבר ברורה ומה שבאמת יפתיע שמה שברור זה מה שיהיה. בקיצור הפוך על הפוך.

אולי

אולי לא? אני חושב שזה ברור מידי כמו שאמרו וזה כן מתבקש לבוא עם איזה טוויסט בסוף חוץ מזה שאני לא כזה בטוח שזה ג'ק יותר מתאים מהארלי.... הארלי הראה בפרקים האחרונים שיש לו מה ללמוד (בתחום ההנהגה) וזה הכיוון שהוא מתחיל להתפתח אליו, כשג'ק לעומתו ירד מכס המלכות אחרי שישב בו מעונות 1 עד 4. אני דיי בטוח שזה לא סוייר.... זה פשוט יהיה מוגזם.... אם זה יהיה סוייר זה יהיה רק כדי להגיד "תראו איזה יופי הבאנו לכם את זה בהפוכה"... אני עדיין חושב שזה הארלי. חוץ מזה........ שיש לי הרגשה שבסוף לא יהיה אף מחליף וזהו :\ בטח נגמרת ההתערבות והם קמים לתחייה ומתחילים התערבות מהתחלה! all the things that i need ....... cause you cant deny youve blown my mind .......... when i see you baby i just dont wanna let go ......... (acordion) ..... i hate to see you cry ......

tamarhp

New member
כמה אפשר לצפות להפתעות?

הדמות של סוייר לא מתאימה. מה, היא תעשה מהפך ברגע האחרון? לא אמין. הארלי הוא גם דמות לא מתאימה להנהגה. יש להרבה צופים ציפיה שהכל יהיה מפתיע. הבעיה היא שדברים הגיוניים - הם כבר צפויים, ודברים לא צפויים ומפתיעים - הם בד"כ לא הגיוניים ואז כולם אומרים "אה? מה? מה הקשר?" אז די, יש גבול לכמה הפתעות אפשר לצפות. הסדרה, אחרי הכל, היא הגיונית, ואין היגיון לעשות טוויסט בסוף רק לשם הטוויסט בלי שזה יסתדר עם כל מה שקרה לפני כן.

JohnLocke

New member
אני מסכים

כתבתי את זה כבר, אבל שימו לב שהמון תשובות העונה הן הכי פשוטות והגיוניות שיש - הבלק רוק הגיעה לג'ונגל בעקבות צונאמי (ארצט אמר את זה כבר בעונה 1), האיש בשחור הוא סמוקי כמו שהרבה שיערו, כריסטיאן על האי היה סמוקי, הלחישות הם אנשים מתים. לא כל דבר הוא הפתעה.

black scar1

New member
לא קראתי את השירשור במלואו

אז סליחה אם אני חוזרת על משהו שנאמר- דבר ראשון- סוייר כן מאוד התפתח, ולדעתי הגיע לשיא ההתפתחות שלו כדמות. אי אפשר בכלל להשוות אותו למי שהיה בהתחלה. סויר של ההתחלה היה דואג רק לעצמו, והיה מציק לאחרים סתם בשביל הכייף. סויר של עכשיו לא עושה את זה יותר. הוא אמנם חשדן, ולא סומך על כל אחד, אבל הוא כבר ממש לא רשע שעושה דברים רעים לאנשים שלא עשו לו כלום. אכפת לו מדמויות אחרות והוא מנסה לעזור להם כמה שאפשר, ובכלל מישהו האמין שסויר יכול ממש להתאהב במישהי? השבירה שלו אחרי המוות של ג'ולייט היא ההוכחה להמפך הקיצוני שלו- לדעתי אפילו המהפך הכי קיצוני מכל הדמויות שהיו בסידרה בכלל. לדעתי הארלי יהיה זה שיחליף את ג'ייקוב כי הארלי הוא הדמות הכי טהורה. הארלי הוא הדמות היחידה שאני יכולה לחשוב עליו שאין אף מעשה רע שהוא עשה אי פעם (אלא אם אתם מחשיבים את זה שהוא שיקר לסויר כדי להפוך אותו להיות נחמד- אני לא מחשיבה את זה). לכל שאר הדמויות היו מעשים/רגשות לא חיוביים ברמות כאלה ואחרות. אצל חלק מעשים ממש רעים, אצל חלק מעשים פחות רעים. אבל אצל הארלי לא היה שום מקרה כזה. קייט- רצחה ג'ק- יש לו עניין נרקסיסטי עם רצון לפתור כל דבר סויר- רצח, רמאויות ועוד הרבה סאן- בגדה בבעלה (וגם לא רלוונטי עכשיו שהיא מתה) ג'ין- התייחס לא יפה לסאן לפני האי סעיד- לא צריך לפרט ואפילו דמויות אחרות שכבר מתו- לכל אחד מהם היו קטעים רעים- אנה לוסיה- רצחה אקו- רצח צ'ארלי- מסומם קלייר- רצתה למסור את התינוק שלה לאימוץ אז נכון שלחלק מהדמויות ה"חטאים" שלהם לא כאלו נוראיים (ג'ק, ג'ין, קלייר). אבל הארלי הוא הטהור מכולם, לא הייתה לא מעולם מחשבה לא טהורה, ובאופן כללי הוא די אלטרויאסט, הוא תמיד חושב על אחרים ומנסה לעזור לכולם (למשל- הוא קנה את רוב הכרטיסים על המטוס בטיסת אג'ירה כדי שכמה שפחות אנשים יפגעו). נראה לי שקוף שהוא הבחירה.

geula26

New member
המחליף של גייקוב

נראה לי שהחברה מהמציאות המקבילה חיבים להגיע לאי וכדי שזה יהיה אפשרי אלה שעל האי צריכים למות

sirpad

New member
אין מחליף לג'ייקוב

ג'ייקוב לא צריך מחליף. ג'ייקוב צריך להוכיח שבני אדם, יכולים לבחור בטוב, ולהיות טובים, בלי שאומרים להם מה לעשות באופן מפורש. ג'ייקוב צריך לנצח בהתערבות, וזהו זה. סמוקי צריך מצידו לנצח גם הוא. הוא הרג את ג'ייקוב, משמע שאין עוד מועמדים חדשים שממשיכים לבוא לאי, וכשהוא ידאג שכל המועמדים שיש יחסלו זה את זה, אז הוא יוכל להכריז שהוא ניצח.

kslv

New member
אולי ג'ק כבר החליף את ג'ייקוב

אולי בהיתרסקות הראשונה שראינו ג'ייקוב כבר היה ג'ק

sirpad

New member
צא מנקודת הנחה

שג'ייקוב (וסמוקי גם) אומרים דברים שהם לא נכונים, כי יש להם אינטרס מאחורי זה. זה שג'ייקוב אמר שהמועמדים הם להחליף אותו, זה לא אומר שזה המצב. אני גם לא זוכר בכלל שהוא אמר במפורש שהמועמדות היא להחליף אותו. המועמדות היא למשהו שהוא לא ברור עדיין, לדעתי המועמדות היא להיות זה שיצליח בניסוי/התערבות על טיב בני האדם שסמוקי וג'ייקוב עורכים זה מול זה, או אפילו זה עם זה. בואו אני אביא לכם זווית מעניינת, שיצא לי לחשוב עליה הבוקר. קימי, והספינה שבאה להרוג את בן ולאחר מכן "את כל מי שעל האי". האם זוהי הייתה כוונתו של קימי? הרי ווידמור לא חפץ להרוג את כולם! סמוקי רוצה בכך, אבל לא ווידמור. סמוקי בא להגן על בן, כדי שקימי לא יהרגו. למה? כי לסמוקי היה שימוש בבן. הוא היה צריך אותו בשביל להרוג את ג'ייקוב. אז בדיעבד, כל הסיפור עם קימי מקבל תפנית אחרת. המטרה שלו אולי הייתה להרוג רק את בן. כי בן מסוכן. מסוכן למי? לג'ייקוב. האם ג'ייקוב ידע על הכוונות של סמוקי? מי הפיץ את השמועה שקימי רוצה להרוג את כל מי שעל האי? אולי סמוקי?

geula26

New member
אלנה

אלנה אמרה לסאן שנשארו רק 6 מועמדים להחליף את ג"ייקוב וסאן אמרה להארלי ולג"ק על החוף

geula26

New member
חייב ליהיות איזון בין טוב לרע

איזון בין טוב לרע מאפשר בחירה,ג'ייקוב ממשיך להתקיים במציאות הרוחנית אבל חייב ליהיות לו נציג בעולם הפיזי בכדי שהבחירה תמשיך להתקיים.סמוקי חייב לצאת מהאי כדי לנצח ולכן חייב להיות מחליף לג'ייקוב.

למעלה