לדעתי מי שיחליף את ג'ייקוב בסופו של דבר

sirpad

New member
האיזון מגיע בדמותו של הילד

שהוא ללא ספק ג׳ייקוב המתחדש. הרי סמוקי/בן לא הרג את ג׳ייקוב. סמוקי וג׳ייקוב אינם בני תמותה. הם הרגו את הגוף האנושי של ג׳ייקוב.

austin1

New member
ממש לא מסכים איתך

אני חושב ששניהם בני תמונה עם כוחות במיוחד גיקוב שהוא פשוט גרסה משודרגת של ריצארד מי שנמצא מעליהם וקבע את החוקים הוא הניטרלי ואותו באמת היא אפשר להרוג גם את גיקוב וגם את סמוקי אפשר להחליף וזה נרמז בפרק 14 (קייט וקלייר מסתכלים ביחד במראה )

JohnLocke

New member
ג'ק וקלייר הסתכלו ביחד במראה, לא קייט

ומה הקשר בין הסצינה עם המראה לג'ייקוב וסמוקי?!

austin1

New member
טעות שלי גיק וקלייר כמובן

זה די ברור שיש משמעות לכל הסצינות מהעולם המקביל (אנחנו עוד לא יודעים מה וגם אני עדין לא סגור על זה ) אבל ספציפית הסצינה הזאת חשובה מאוד ( אני חושב ) אתה תבין אותה יותר אחרי פרק 15

geula26

New member
איזון ומועמדים

אם הילד בא במקום גייקוב אז עם המועמדים?

geula26

New member
איזון ומועמדים

אם הילד בא במקום גייקוב אז מה עם המועמדים?

geula26

New member
איזון ומועמדים

אם הילד מחליף את גייקוב מה עם המומדים?

geula26

New member
איזון ומועמדים

אם הילד מחליף את גייקוב מה עם המועמדים?

austin1

New member
איך הילד יכול להחליף את גיקוב ? מש"ש

הילד הוא גיקוב (או MIB)

נבובה

New member
../images/Emo58.gif אבל אם...

זה ג'ייקוב, ולפי הנראה הוא גם גדל מהר, למה צריך מחליף? תגדל ותהיה שוב שליט האי.

austin1

New member
כי כנראה

זה לא באמת גיקוב רק הזיה שנועדה להזכיר לMIB שהוא לא יכול לעבור על החוקים כנראה מי שקבע את החוקים ( האלה המצרית מהפסל ?? האי ? וינסט ? ) מזכיר לMIB בצורה מסויימת של הקרנה שאסור לו לעבור על החוקים אחרי הפרק של היום בלילה אנחנו נדע כמעט הכל

sirpad

New member
הוא שאמרתי, ג'ייקוב לא צריך מחליף

ג'ייקוב הוא אל, או מלאך. הוא לא בן תמותה.

austin1

New member
איזה אל ואיזה מלאך ?

שניהם היו פעם בני אדם גיקוב מת זה די ברור שמי שהכתיב להם את החוקים הוא האל או המלאך הם סתם עוד כלים במשחק של אותה ישות מחר נדע את כל הסיפור

geula26

New member
מועמדים

אילנה סיפרה שגייקוב ביקש ממנה לשמור על המועמדים שאחד מהם אמור להחליף אותו

sirpad

New member
זה שג'ייקוב אומר משהו, לא אומר שהוא אמת

הוא אומר לאנשים את מה שהם צריכים לשמוע.

shanytopper2

New member
הגעתי למסקנה שאנחנו רואים את זה לא נכון

כי אנחנו שוכחים להסתכל על מציאות ב. אנחנו כל הזמן חושבים שהמציאות שיש כרגע על על האי האי המציאות הרגילה, אבל מה אם זה לא נכון? מה אם לפני שיהיה אפשר לנצח את סמוקי המציאויות צריכות להתאחד? או אז, הכל יכול לקרות. דמויות שמתו במציאות א ולא במציאות ב יכולות לחזור למשל. כולל....שג'ייקוב החדש יהיה: ג'ון לוק. אני לא יודע אם התאוריה שלי נכונה כמובן, אבל ברור שכל תאוריה לגבי סוף הסדרה חייבת לכלול איחוד של העולמות כחלק מהפתרון לאיך לנצח את סמוקי.

shanytopper2

New member
LOL אין מעלי באמת מש"ש, אתם יכולים להכנס

סתם לאוסטין יש חוש הומור משעשע

geula26

New member
המציאות

המציאות על האי היא העוגן מציאות ב נוצרה בגלל הפיצוץ עם שינויים לא רק בהווה אלא גם בעבר ודזמונד הוא היחיד שיש לו מודעות בכל המציאויות ןלכן גם פרדיי אומר לו שצריך לתקן את מציאות ב יתכן שהוא צריך לגרום לכולם להזכר.מענין מה הם צריכים לעשות יתכן מאד שהם חייבים לחזור לאי נחכה ונראה

Engelous

New member
והתשובה שלי

אף אחד לא יחליף את ג'ייקוב. ג'ייקוב דיבר בסוף העונה הקודמת על הסיום - "It only ends once". אם ג'ייקוב מוחלף, אז אנחנו חוזרים אל תוך אותו מעגל, ואז יש ג'ייקוב חדש וסמוקי חדש ושום דבר לא משתנה מלבד הפרצופים. מה שנראה בסוף העונה יהיה הרבה יותר דרמטי מזה.

למעלה