לדעתי

Music Is Life

New member
לדעתי ../images/Emo62.gif

לדעתי צריך לעשות פה סדר כי רוק ישראלי זה נושא גדול מידי אז לפי דעתי צריך לשרשר כל אחד את האומנים הכי מוערכים עליו ואח"כ את אלו שפחות אני אתחיל 1. אביב גפן 2. היהודים 3. איפה הילד 4. משינה 5. מופע הארנבות של ד"ר קספר 6. שייגעצ 7. ברי סחרוף 8. ירמי קפלן 9. הג´ירפות 10. קוקו בלוף והיתושים טוב זה מה עולה לי עכשיו 8. אבטיפוס

maayan15

New member
לא כבר עשינו משהו כזה?...בכל מקרה..

בוא נראה...ממש לא לפי סדר.... קודם כל, משינה מוניקה סקס כנסיית השכל אינפקציה שייגעצ החברים של נטאשה אביב גפן ו..אמ...לא בדיוק אבל בערך...עברי לידר, היהודים ומופע הארנבות של ד"ר קספר.....

-אלה-

New member
זה כמו הסקר רק יותר מפורט...

טוב אז אצלי: כנסיית השכל משינה מוניקה סקס אביב גפן שייגעצ דנה ברגר(אז מה אם היא לא הכי רוק אבל היא עדיין יוצרת היא ישראלית...) היהודים

Music Is Life

New member
נ.ב

אבטיפוס בטעות ירדו למטה אבל הם בכלל לא אמורים להיות שם הם נמצאים לפני שייגעצ

casperit

New member
טוב אני לא מכירה כ"כ הרבה

1.מופע הארנבות של ד"ר קספר 2.מוניקה סקס 3.אבטיפוס 4.חמי רודנר 5.היהודים 6.אביב גפן נגיד... מקומותמ 1-3 בטוח האחרים קצת פחות... יעל

maayan15

New member
אה!אה!...איך שכחתי!

יקירי, אהובי...הדפוק הזה: ירמי קפלן!

אור 1245

New member
טוב קודם כל...שלום לכולם!!

אני חדש בפורום הזה.. טוב לדירוג שלי 1)אביב גפן הענק!!!!!!!!!!!! 2) היהודים 3) ברי סחרוף 4) מוקי 5)ירמי קפלן 6)כנסיית השכל 7)מוניקה סקס 8)שייגעצ 9)מופע הארנבות של ד"ר קספר 10)נמרוד והבודדים 11)פורטיס 12)איפה הילד 13)אינפקציה 14)ניר פרידמן 15)יזהר אשדות 16)משינה 17 )ערן צור (הוא צריך להיות במקומות יותר למעלה אבל אין לי כוח להעביר :)) 18)שלומי שבן 19)עברי לידר (הוא גם צריך להיות יותר למעלה) 20)שבק ס´ (נכון שהסגנון לא ממש רוק אבל הם טובים!) בההיייי

rainbowgirl

New member
שלי../images/Emo70.gif

1-אביב גפנ 2-היהודימ 3-מוניקה סקס 4-אינפקציה 5-איפה הילד 6-מופע הארנבות של דוקטור קספר 7-ברי סחרופ 8-שייגעצ 9-דנה ברגר

Superunknown1

New member
אני בתור! (צריך לחדש.....)

אוקיי אממ.. שאלה קצת קשה. 1. היהודים. אלא מי?
2. ג´ינג´יות 3.אינפקציה 4.אביב גפן 5. קרח 9 6. לא כשר 7. יד שנייה 8. להקת בצפר (פאנק-רוק) 9. crossfire (ישראלים ששרים באנגלית) 10. מןופע הארנבות של דר. קספר ואם יורשה לי להוסיף עוד שתי מקומות ובזה אני גם ממצה את כל האמנים הישראלים שאני שומע...: 11. נמרוד והבודדים 12. תיסמונת X. זהו.

שלמונזה

New member
הדירוג שלי:

מקום 1 נחשו מי? מ ש י נ ה ! / יובל בנאי 2. החברים של נטאשה 3. זקני צפת / מאור כהן 4. תיסלם 5. ירמי קפלן 6. מופע הארנבות של ד"ר קספר 7. דנה ברגר 8. חמי רדונר / איפה הילד 9. ברי סחרוף 10. כרמלה גרוס ואגנר / ערן צור הדירוג ת´אמת לא ממש נכון חוץ מהמקום ה- 1... כי אין לי העדפה בולטת אבל אלו האומנים שאני הכי אוהבת.

rainbowgirl

New member
אה../images/Emo70.gif

יש בערוצ שמונה ביומ חמישי מופע של כרמלה גרוס ואגנר

lightm

New member
אז ככה:

מקום ראשון- איפה הילד! 2. מוניקה סקס 3. ברי סחרוף 4. היהודים 5. רוקפור 6. מופע הארנבות של ד"ר קספר 7. יזהר אשדות 8. אביב גפן (אין מה לעשות, לא הצלחתי להתגבר על הקול שלו) 9. המכשפות ובסוף יש עוד כמה עם שירים מעטים שאני אוהב...

Superunknown1

New member
למרות שזה לא ממש קשור לפורום....:

אולי שכל אחד ירשום את עשר הלהקות הלועזיות שהוא הכי אוהב (אם בכלל), סתם, להתרשמות ככלית מחברי הפורום...? תגידו מה אתם חושבים ואז אני אכתוב את הלהקות שלי...

niraf

New member
להקות לועזיות וישראליות...:)

אז ככה: 10 ישראליות - 1. תמוז 2. החברים של נטאשה 3. כוורת 4. החלונות הגבוהים 5. היהודים 6. אינפקציה 7. תערובת אסקוט 8. תיסלם 9. משינה 10. אממ..... איפה הילד? לועזי (זה כבר הרבה יותר קל): 1. פינק פלויד 2. קווין 3. יס 4. דייר סטרייטס 5. פיקסיז 6. וולווט אנדרגראונד 7. סאונדגארדן 8. ביטלס 9. לד זפליןןןןן 10. בלאק סאבאת´ זאת אם כבר האליטה של המוזיקה!!

maayan15

New member
אליטה?

איך אתה יכול לקרוא לזה האליטה של המוסיקה אם רובים ושושנים לא שם? אז ככה... הלועזיות..שוב..לא לפי סדר... רובים ושושנים בוב דילן פינק פלויד הביטלס יו 2 אירוסמית נירוונה הדלתות (יש שמות שפשוט לא נשמעים טוב בעיברית...) אינקיובס גרין דיי זהו...אני חושבת...

niraf

New member
אני מבקשת את סליחתך

באמת שכחתי את גאנז אנ רוזס והדלתות!!

למעלה