לדעתי

Superunknown1

New member
טוב.... אני רואה ש

כולם פה אוהבים את אותם הלהקות... נחמד
להקות ישראליות כבר כתבתי, עכשיו לועזיות, ואני מרחיב את הרשימה ל-15: 1. ash 2. mushroomhead 3. radiohead 4. murderdolls 5. kittie 6. JJ72 7. hole 8. slipknot 9. mudvayne 10. deftones 11. five point o 12. garbage 13. mansun 14. 18 wheelers 15. muse. הממפ.. יש עוד כמה להקות שאני דיי אוהב... אבל הן לא נכנסות לרשימה..

-אלה-

New member
להקות לועזיות...

אין לי כח לרשום באנגלית אז אני ירשום בעברית... אז ככה: אן סינק בקסטריט בויז סתם סתם... ועכשיו רציני הלהקות שכרגע עולות לי בראש שאני אוהבת גארבג´ גרין דיי לינקין פארק דה קולינג טוב אין לי כח עוד לחשוב אבל יש עוד...

Lenard

New member
|הדגש|זה פורום רוק ישראלי!|סדגש|

טוב אז גם אני ידרג... 1) Red Hot Chili Peppers 2) Pearl Jam 3) Smashing Pumpkins 4) Rage Against The Machine 5) Metallica 6) Guns N´ Roses 7) The Pixies 8) The beatles 9) Led Zeppelin 10) Pink Floyd 11) Stone Temple Pilots 12) Radiohead 13) Manic Street Preachers 14) Deep Purple 15) Skunk Anasie

Superunknown1

New member
הההההה!

בושה וחרפה עליי, שחר רע! שחר רע! איך שחכתי את הסמאשינג פאמפקינס בדירגו שלי? ידעתי ששחכתי משהו.... אז הם עלי ישר למקום השלישי אצלי, והרשימה נמשכת כרגיל. Despite all my rage i´m still just a rate in a cage.

rainbowgirl

New member
שלי

בעברית כמובנ. 1-לד זפלינ 2-מאנקיז 3-הדלתות 4-המי 5-ג´ימי הנדריקס 6-דיפ פרפל 7-בוב דילנ 8-ג´ניס ג´ופלינ 9-גנס נ רוזס 10-אני יזכר בהמשכ

yomaster

New member
ההעדפות שלי..

1. ברי סחרוף 2. ברי סחרוף 3. ברי סחרוף 4. ברי סחרוף 5. ברי סחרוף (אחד לכל דיסק שהוא הוציא!) 6. ברי סחרוף ורמי פורטיס (סיפורים מהקופסה) 7. רמי פורטיס. 8. איפה הילד (לעזאזל, איפה חמי רודנר באמת? מה זה השירים המסריחים שהוא מוציא בזמן האחרון!!). 9. משינה. 10. אביב גפן.

yuli c

New member
אז ככה...

אני לא מבינה איך השירשור הזה יתרום פה לסדר... אבל... אני אתרום את חלקי... 1. היהודים 2. ברי סחרוף 3. אביב גפן

למעלה