אבי בן 1231
Well-known member
משתפרת, אכן, ושמח שלמדתי מילה עברית שלא הכרתי!!עבור אלפים רבים של משפחות (הורים של, אחים של, חברים קרובים של ועוד) החג הזה הפך לחגא לנצח.
משתפרת, אכן, ושמח שלמדתי מילה עברית שלא הכרתי!!עבור אלפים רבים של משפחות (הורים של, אחים של, חברים קרובים של ועוד) החג הזה הפך לחגא לנצח.
מה???!!!אבי תיקון קטן.
הטבח של החג, החג לא עשה את הטבח.
הטבח של החמאס בישראל.
למה לתת לנבלות השג ? לא מספיק טבחו בנו, יהרסו לנו גם חג?מה???!!!
לא החג עשה את טבח הזה וואוווו .................. ואני חשבתי שהחג עשה אותו.
אהההההה ........ אבל במקרה הטבח נעשה בחג הזה, לא???
לכן, החג הזה חייב!!! להיות יום אבל לאומי!!!
את ההשג הם לקחו!!למה לתת לנבלות השג ? לא מספיק טבחו בנו, יהרסו לנו גם חג?
ידוע לך מדוע חג ושבת דוחים אבל?
טפו טפו טפו אפילו אבל של הורים שכולים.
זה לא צפוי לקרות. אולי בשנים הראשונות הקרובות יחגגו מעט יותר בצנעה. גם זה לא בטוח. אבל מעבר לכך החג עומד כשלעצמו ו(לא יודע אם להגיד כאן 'למרבה הצער') הוא דווקא חג של חגיגות פומביות, ריקודים מרובים, יום תפילה ארוך ועוד. היהדות לא תוותר על זה על אף האירוע הקשה שהתרחש באותו יום בתשפ"ד. אז כמובן שחלק מהתקשורת תתקוף זאת, בוודאי בשנים הראשונות ובאופן זה את הדתיים. אבל זה פשוט מתבקש, עם כל הצער והכאב וגם אזכור החללים של אותו יום.את ה"חג" הזה חייבים לשכוח כחג!!
ואני חושבת שיש לנו יום הזכרון לחללי צה"ל, וחללי צה"ל בסדיר ובמילואים שנפלו על משמרתם ביום החג, טבח, הזה יונצח כשאר חללי צה"ל ולוחמי המחתרות.מה???!!!
לא החג עשה את טבח הזהוואוווו .................. ואני חשבתי שהחג עשה אותו.
אהההההה ........ אבל במקרה הטבח נעשה בחג הזה, לא???
לכן, החג הזה חייב!!! להיות יום אבל לאומי!!!
יום האבל הזה הוא לא לזכר החיילים שנפלו להם יש יום כללי לחללי צה"ל,ואני חושבת שיש לנו יום הזכרון לחללי צה"ל, וחללי צה"ל בסדיר ובמילואים שנפלו על משמרתם ביום החג, טבח, הזה יונצח כשאר חללי צה"ל ולוחמי המחתרות.
לנרצחים האזרחיים מכל גיל שנשחטו ונטבחו ע"י טרורוסטים תתי אדם קבע הצחוקק את יום הזכרון לנרצחי הטרור בצמוד ליום הזכרון ומשותף לו בערב יום העצמאות. לצד הטקסים הללו יש לנו עוד יום זכרון יחודי... לזכר הנרחצים בשואה. רב לנו לדעתי באלה כי יש תאריך לציון חללי מלחמת יום כיפור, וים לחללי מלחמת ששת הימים... ולא שמעתי על יום אבל לאומי לזכר אלה...
אבל אם הריבון החליט על טקס ממלכתי... יש לקבל ולכבד... ומי שרוצה לירוק על הריבון... על הריבון להראות לו את הדלת...
בתאריך של הקמת ממשלת החורבן שגרמה לטבח הזההטבח של"חג"שמחת תורה הארור??
בהתחשב בזה שכל ימי הזכרון כולל אלה מלפני אלפי שנים הם לפי תאריך עברי, גם החגים הם לפי תאריך עברי.
ממשלת החמאס הוקמה ב2006 כמדומני. אבל למה שנייחס טקסי זכרון ישראליים-לאומיים למועד הקמת ממשלות האויב?בתאריך של הקמת ממשלת החורבן שגרמה לטבח הזה
כמו יהודי טוביאללה מכות יאללה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.