לדעתכם, האם נכון לומר ש...

סיריוס1

New member
../images/Emo222.gifהעולם הזה הוא תוצר של דורות קודמים...

...וכך אנחנו מוסיפים מעצמנו לעיצוב העולם לדור הבא אחרינו וכך הלאה... אין זמן שמתחיל או נגמר. הכל הוא הווה עם תכונות שנתפסות על ידי החכמה כזמן רציף. לכן, קשר סימביוזי/הרמוני שבו האחד תלוי בשני כמו בשונית אלמוגים שאם האחד לא יתקיים אז הכל לא יתקיים כך הקשר בין הדורות השונים. ימי קדם עכשיו קיימים כחלק של עצמנו בו ברגע זה. שכן נאמר: ויהי ביום הזה יצאו צבאות ישראל ממצרים". זה היום. ממש עכשיו. האלמוגים הם תוצר שנשאר לדורות ומאפשרים חיים טובים. אל-מוג מרמז על אל-פה... שהוא מקיים לנו רצף שניתן להתקיים בו מדור לדור. הדרך שאותה היא מחפשת היא כבר קיימת: עצם חווית חיפוש הדרך זו סוג של דרך. בדומה לטיול במבוך עשוי שיחים גדולים ניתן לשחק את החיפוש בטיולי ניווט בטבע ואז לממש בכיף את הרצון/צורך לחפש את הדרך ליעד הרצוי/החלום...(אז גם נעזרים בכוכבים (אור) ובמצפן (מצפון אישי))...

DEL7

New member
../images/Emo79.gif

תלמה אליגון רוז
דרך ארוכה אני כעוף בנדודיו אני כרוח חרש ימים עוברת שרה לה מסתיו אל סתיו. דרך רחוקה ואני ציפור בליל סגריר ציפור בלי בית, מה היא אל מול שמיים כשאבד לה סוף השיר. שיר הרוח על המים ולו הרבה גוונים מי אני היום ומה אני בצלילים המשתנים בשיר? כשהאור על פני המים יש קשת של גוונים מי אני היום בשיר

maysabel

New member
..

דרך רחוקה ובסופה אתה ניצב אבוא אליך חרש כרוח ערב נלך איתה עד תום יחדיו. דרך ארוכה ואני ציפור תלויה על בד הושט ידך לי, קרא לי, כי בשמיים כל השיר שלי אבד.

DEL7

New member
אז בכל זאת יודעים מה קורה בסופה של הדרך ../images/Emo12.gif

maysabel

New member
שתית? :)

אני הבאתי רק את סוף השיר(שלא מתה לעיו בכלל) וראיתי ברים אחרים דווקא.. אז זה מה שאת ראית? אם השאלה באה ממך בטח התשובה בשבילך לשאלתך אצלך אז בואי תעני את? לילה טוב לך יקירה נב- הניק שלך DEL- תהיתי לגביו..

DEL7

New member
מה? אצלך צריך לשתות בשביל מצב רוח?

כתוב :, שחור על גבי מחשב : "דרך רחוקה ובסופה אתה ניצב" כלומר...כל הדרך הרחוקה הזו מובילה אליו. אז מדוע החלטת להביא את המילים האלו? ומה את תוהה כל הזמן? ערב חמים

maysabel

New member
האמת?

לא רק ..גם להסניף מדי פעם זה עוזר להזריק בכלל..ומשהו פייייייייייי (צנזורה של הפורום) לוהט בימים קרים משלים את התמונה.. מצב רוח HIGH.........אבל לא חושפת את זה כאן כי זה אסור..אז אל תספרי לאף אחד.. קטעים אה? :)) לא החלטתי להביא..מילאתי הוראות מ"למעלה" אבל את ראית "אליו"..מי זה אליו? אז כתוב שחור על גבי מחשב-עדיין הפירוש בא מסינון דרך כל אחד ואחד לא? אני הבנתי שונה ממך..ובכלל אין סוף בסופו של דבר.. אל דאגה..התהיות על הניק DEL היו בהשפעת החומרים החזקים..חלפו עם הרוח(או עם החומר..) יום חמים ,נקי ומלא שמחה :) כמובן ט.ל.ח.!!

DEL7

New member
האמת?

את נראית אישה שמחה, חיותית וחמה כיף לשוחח איתך חג שמח יקירה

maysabel

New member
שיווווווווווו אני נראית אני?

EU??? הכישוף להיות בלתי נראית לא אבד כנראה.. את בטוחה?ראית לי? :( אגיש תלונה על הקוסם במכר לי את הבולשיט הזה.. דיררר בלאק עם הכישופים הללו.. גם לי מאד כייייף :) ואת יודעת מה? את מזקירה לי את ההומור של מישהו מכאן :) תודה לך וחג מלא מלא באור ושמחה ו.......התגלות(קראת פעם מה שכתבתי בשם התגלות?)

DEL7

New member
../images/Emo13.gifאת די ניראית מאיזה

מתכוונת לזה ? http://www.alienhominid.com קראתי עכשיו
יפה מאוד

maysabel

New member
ממש לא

זה למתחילים בלבד אבל כיף להיראות..בייחוד כשאין מה להסתיר יאלללה הולכת לחגוג בגדול את חנכוה'לה עם חברים-העניין עייף אותי(חלק מהאינפנטיליות שלי ..) חיבוק בחזרה ביי

maysabel

New member
רואה שדיסגרפיה מדבקת?

עכשיו שמתי לב..אבד=עבד..(ציפור כחולה גילתה לי על הטעות'לה ..) פעם אהבלה............. שיהיה :)

DEL7

New member
איזה קישור שמתי ../images/Emo198.gif

יש כאן בעית דיסגרפיה קישורית... רשמתי למעלה "התגלות" וזה מה שעלה : http://www.tapuz.co.il/search/redirect.asp?forumid=231&msgid=77094955

DEL7

New member
סליחה על הקישור הראשון, מאיזה

זה אתר בו בני משוטט, אין לי צל של מושג איך, אבל העתקתי אותו בטעות אהבתי את ה"התגלות"

maysabel

New member
הבנתי כבר..

הכל בסדר וגם אם לא הייתה טעות לא נורא כלל :) המשך חג שמח לך וליקירייך

למעלה