לדעתכם- האם שר הביטחון או הרמטכ"ל

חפY

New member
לדעתכם- האם שר הביטחון או הרמטכ"ל

יודעים משהו בנוגע לעב"מים בישראל? לדעתי- לא.

Patrick kim

New member
שאלת מיליון דולר

האם נשיא ארה`ב יודע משהו על רוזוול ושאר פרשיות חוצניות ואם כן מה בדיוק סיפרו לו?

FRAIFY

New member
למה שלא ידע?

מן הסתם לנשיא ארה"ב יש סמכות לכל החומר הכי סודי שקיים בצבא... אומרים שפשוט מתקרית רוזוולד החלה ארה"ב לפתח כל מיני תוכניות לגילוי חיים ברחבי היקום רק כדי לטייח את העניין כמה שיותר,ושהציבור האמריקאי{והעולמי}יאמין שארה"ב משקיעה סכומי עתק כדי למצוא חיים{אך בעצם היא משקיעה סכומי עתק כדי להכחיש שהיא גילתה חיים...} תחשבו על זה.

Gilliana

New member
ותחשבו גם על זה:

מדוע הורה בוש להמשיך ולהחיל את חוק האיפול הכבד ושמירת הסודיות החריגה על גרום לייק?

Gilliana

New member
הממממ... שאלה טובה

אני מניחה שלפחות לגבי חלק מהנשיאים, כולל הנוכחי - התשובה חיובית. לגבי מה בדיוק ספרו לו - זאת באמת שאלה מצויינת, הרי בפוליטיקה כמו בפוליטיקה, גם כשלא מדובר בחייזרים אי אפשר לדעת איפה נגמרת האמת ומתחילים התירוצים.

ירדן121

New member
לא אז הוא לא יודע! מה נראה לכם

הוא נשיא ארה"ב או שזה כמו ב"יום השלישי"? ? ? ? ? ? ?

Patrick kim

New member
כמו ביום השלישי?

זה לא בילתי אפשרי שגופים וותיקים ומוברגים כמו סוכנויות. יודעים יותר מהנשיא שבסך הכל מכהן 8שנים במקרה הטוב.ובעוד שהם יודעים על הנשיא כל אינפורמציה, מה הנשיא יודע עליהם? כלום. ואם הנשיא יבקש אינפורמציה מי מבטיח שהנשיא מקבל אותה נקיה משינויים מנופחת, או שחסרה בפרטים. נצא לרגע מנקודת הנחה שאחת מסוכנויות האמריקאיות יזמה את רצח קנדי. אזי הנשיא שווה לתחת עם כל הסמכויות שאעלק יש לו. נשיא מקסימום יכול לידרוש שיספקו לו חומר בנושא כזה או אחר. איזה חומר ואם בכלל הוא מקבל זאת שאלה אחרת.

HeavenDusk

New member
איזו תמימות.

אנשי הממשל הגלובאליים יודעים מכירים ובאים במגע (בחלקם) עם תרבויות אחרות מזה כמאה שנים. מה ההתממות הגדולה?, ה-"מפתחות" לרכב "הידע" עוברים מממשל לממשל. לא ביג דיל.

חפY

New member
מעניין במיוחד לדעת...

מעניין במיוחד לדעת מה קורה אצלנו. במדינה מוכת צרות "ארציות", לצערנו הרב, האם ישנה מודעות לעב"מים בקרב גורמים בכירים בצבא ובממשלה? (לא כולל חיל- האוויר).

Gilliana

New member
כמו שחנן אמר...

בודאי ובודאי ובודאי שיודעים (ולא רק הם...)

סנגי

New member
הם מתייחסים לאנשים כמו ילדים../images/Emo163.gif

החוצפה להסתיר זאת ולגרום לאזרחי האנושות להרגיש כמו ילדים קטנים שלא מבינים את עולם "הגדולים" מתסכלת הרי האנושות כבר מוכנה לבשורה כזו והחיים ימשיכו תוך יומיים לשגרה רגילה. מעניין עוד כמה זמן הם יחזיקו את העניין שנה שנתים מאה שנה. וואלה רובנו לא נהייה כאן לראות זאת רק בגלל כמה אנשים חזקים בממשל. הלוואי וכמה אקרים יצליחו לפרוץ לפנטגוןולשחרר לרשת את הכסוי הבזיוני זכות הציבור לדעת.

Gilliana

New member
זה בכלל לא בטוח

מכיוון שלא אתה ולא אני לא יודעים מה בדיוק הם מסתירים שם - יתכן מאד שמדובר במידע קשה שגילויו באופן גורף לאנושות יכול לגרום לזעזוע עמוק ואם לא זעזוע קיומי - אזי לפחות זעזוע חברתי ודתי שעלולים להיות הרי אסון בסופו של דבר. אני עדיין לא משוכנעת שההסתרה הזו איננה נכונה לחלוטין. לי באופן אישי יש הרגשה שבקרוב מאד (בטווח הכמה שנים הבודדות הקרובות) אנחנו כבר נדע כך או כך, אם נחפוץ בכך ואם לאו.

Patrick kim

New member
דת וחברה

דת וחברה ושמירת הסדר הקיים חשובים. ואם הסתרת אינפורמציה מסייעת בכך זה המחיר מול חופש המידע.אותי מעניינת השאלה מדוע רק האפורים מיתרסקים? יען שלפי רוב הדיווחים על מציאת גופות חוצנים רק האפורים והנמוכי.ם כלי הטיס שלהם מיתרסקים ורק הם מתים או ניתפסים חיים או פצועים.

Gilliana

New member
אני אומר לך יותר מזה:

זה לא שרק האפורים מתרסקים - רק האפורים הם אלו שיש לגביהם ראיות בעלות משקל. למעשה, אין שום עדות רצינית, אם נקרא לזה כך - לגבי שום גזע אחר (למשל אותם הנורדים המוזכרים בכמה וכמה מקומות), לפחות אני לא מכירה אחת כזו וחנן בודאי יתקן אותי אם אני טועה.

חפY

New member
טעות בידייך, ג'יל: תקרית בוורונז'.

ישנה תקרית מאוד מפורסמת אשר התרחשה בוורונז' שברוסיה לפני שנים. שם נצפו חוצנים גבוהים ונמוכים כאחד, לאו דווקא מסוג "האפורים". אני חושב ש Majestic12 יוכל להרחיב בנושא זה. אבל בכל מקרה- זהו מקרה מפורסם.

Patrick kim

New member
הנורדים ואחרים:

ניצפו ליכאורה גם בארץ.המפורסם בהם,במושב מרגליות.

חפY

New member
בנוסף,

נמצא בטאגליינס שרשור בנושא תקרית ביישוב יציץ- שווה לקרוא.

Gilliana

New member
לא להגזים

את סיפור יציץ אני מכירה היטב - רק ששם, אם אכן מדובר במשהו שהגיע מן החלל החיצון, זה נשמע יותר כמו רובוט ולא כמו יצור חי.

למעלה