לדעתכם- האם שר הביטחון או הרמטכ"ל

Majestic12

New member
לגבי התקרית בוורונז' ותקריות אחרות

לצערי, אני אישית לא נתקלתי בעדויות רבות ומשכנעות לעצם קיום חוצנים למעט האפורים (עם כמה וריאנטים שלהם - גבוהים יותר וגבוהים פחות). שאר העדויות עסקו בעיקר ב"נורדים", ב"לטאתיים" וב"מפלצתיים". למעט ה"אפורים", אין הרבה עדויות איכותיות על מפגשים עם הסוגים האחרים. בוודאי שאין עדויות ברמה של רוזוול, שם מדובר על מאות רבות של עדים.

Patrick kim

New member
מושב יציץ שורש

אני מקווה שאני לא טועה בשמות. מדובר בתקרית או ארוע שמשהו ביולוגי קטן היתגלה והמשטרה שהגיע למקום היצור הקטן תסס והתפוצץ מול עיני הצופים והשוטרים זה ארוע בן עשר שנים.

חפY

New member
לדעתי אתה מתבלבל עם מקרה אחיהוד...

אבל אני לא בטוח.

Majestic12

New member
יציץ ואחיהוד

ביציץ התגלו עקבות, ונצפה מה שככל הנראה היה רובוט ("אנטילופה" - כך קראו לזה בצה"ל
). באחיהוד התגלה מה שכונה "עובר של חוצן".

Patrick kim

New member
תודה עבור התיקון

ומה עוד שבשנות התישעים היו דיווחים על ניתוחים בבעלי חיים ביישובים בארץ שנות התישעים היו שנים עשירות בדיווחים מיסתוריים שיוחסו לחוצנים

falson

New member
יש דוח סיכום מיציץ?

האם אותו"עובר של חוצן"נישלח לבדיקה במעבדה רצינית?יש דוח שאומר מה זה? אם זה באמת משהו ביולוגי שנחקר וניבדק מה המסקנה?

sns7

New member
ולהזכירך חנן

עדותה של הגב' מקיבוץ עין גב, שפגשה בבני הפליאדות זהובי השיער ורמי הקומה.

Majestic12

New member
ל- sns בקשר לעין-גב

נכון...אני זוכר כמה מקרים כאלו בארץ, אך מכיוון שהיו מקרים חד-פעמיים ובודדים, לא ניתן להגיע לאיזושהי החלטה או מסקנה. מקרים אלו (וישנם עוד כמה מקרים של התקלות עם "יצורים" מסוגים שונים) כנראה לא יפתרו לעולם.

Majestic12

New member
הדוח מאחיהוד (לא מיציץ)

אכן נשלח לבדיקות בארץ ובחו"ל. המקרה נחקר ע"י אוריה שי ודבי סגל, ויתכן שנכין כתבה מפורטת על המקרה... המסקנות: 1. חוקר העבמי"ם ברי חמיש קבע שזה "קקי של פרה" (מאחר ולא הוא זה שחקר את המקרה). "מסקנתו" של ברי חמיש אומצה בחום ע"י התקשורת בישראל. 2. מבדיקות מעבדה שנערכו בארץ ובחו"ל אין ממצאים משמעותיים. ככל הנראה מדובר בחומר שהוא אורגני-מלאכותי (משהו "בין לבין"). החומר לא מוכר ולא ידוע. דבר אחד בטוח - שזה יהיה מה שיהיה - זה לא היה "קקי של פרה" (ואני לא אומר את זה בצחוק).

elians

New member
תכלס...

אם באמת היה דבר כזה בישראל.. זה לא היה דולף לבחוץ|? בישראל הכל יוצא החוצה גם הכי מסווג... אם התיק הרפואי של אריאל שרון יצא.. אז מה זה לעומת זה

AdonAsda

New member
לא ממש.

התיק של שרון לא יצא עד ששחררו אותו. ושים לב גם שאף אחד לא יודע אם או כמה פצצות אטום יש לישראל.

Gilliana

New member
על זה נאמר:

סודי ביותר! כתוב בעיתונים....
רוצה את הנתונים המדוייקים? בבקשה: לארה"ב יש 600 ראשי חץ גרעיניים ולנו - 400. זה כבר מזמן לא סודי (מלבד באופן רשמי), נהפוך הוא - האסטרטגיה כאן היא כן לפרסם את הנתונים ע"מ להרתיע את האויב הגם שבאופן רשמי "אין לישראל אטום" (וגם לא כור גרעיני, וגם דימונה זאת בכלל לא עיר בישראל...)

AdonAsda

New member
ואני שמעתי ש200

ויש כאלה שאומרים שאין בכלל. אז מה? אין בעיה להמציא מספר.

Gilliana

New member
לא לא לא לא...

זה לא "אומרים ש..." - המספר הזה (400) בדוק ונכון לשנת 2001. מה יש עכשיו - רק השד יודע, אבל בפירוש לא מדובר בשמועות.

Gilliana

New member
תחקיר גדול ומאד רציני

של עיתון גדול בארה"ב - אם אני זוכרת נכון - זה היה הניו-יורק טיימס ומדובר בפרוייקט שהושקעו בו שנים ארוכות. המידע הזה אומת מאוחר יותר מכמה מקורות נוספים. ישראל לא אישרה ולא הכחישה.

pcp1

New member
קשקוש אף אחד

ואני אומר אף אחד חוץ ממי שצריך לדעת לא יודע כמו ראשי נפץ גרעינים יש לישראל הכל זה מספרים דמיוניים של אנשים חלק אומרים 200 חלק 400 הכל קשקוש

pcp1

New member
ועוד לומר תחקיר רציני של עיתון פחח

זה בכלל שולל תאפשרות שזה באמת אמיתי מאיפה לניו יורק טיימס עם כל הכבוד לעיתון יש תמידע הזה?? אולי ואנונו מסר לו

למעלה