לדעתכם, מאלדר היה מוצא את בני סלע?

Gilliana

New member
לא

מהסיבה הפשוטה - שמלתחילה הוא לא היה מחפש אותו, אין בבני סלע שום דבר פאראנורמלי. לא כל פסיכי הוא פאראפסיכי...
אבל ברצינות עכשיו, לדעתי בני סלע מזמן לא בארץ כך שאין בכלל מה לחפש וחבל על המאמץ.

1Shir

New member
אבל נגיד שהוא היה במחלקה הקודמת שלו

בני סלע מתאים לשם בדיוק... ואני מקווה שאת צודקת שהוא לא בארץ, גם בשבילו וגם בשבילי כי אמנם בימים הראשונים פחדתי אבל אני ממשיכה ללכת לבד ברחובות בחושך וכל הסיפור איתו קצת העלה את החשש מסיטואציות כאלה, אבל אני לא מתכוונת להסתגר בבית, במיוחד לאור העובדה שרוב שעות הערות שלי הן בחושך... ולמה להפסיק לחפש? מה רע לבזבז עוד קצת את כספי הציבור על כלום? את יודעת, שחס וחלילה לא יעשו איתם משהו מועיל שלא נדע.

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

אם מאלדר היה במחלקת פשעים חמורים - הוא היה עולה מיד על זה שבני סלע קיבל סיוע פנימי מהשב"ס ושהבריחה שלו לא היתה "תקלה" כמו שמנסים באופן נואש להציג זאת בתקשורת, והוא היה מקים קול צעקה גדול, אבל אז היה מגיע איזה קרש שהיה מזהיר אותו לסתום את הפה ולא הוא יפוטר... נו, הסיפור הרגיל.

1Shir

New member
בטח יש איזה "מאלדר" כזה בסיפור

ברגעים אלו ממש הפנסיה שלו מצטמקת...

FeLL67

New member
אם נשאר מה לעשות

זה לדאוג שבעתיד - לא יוציאו בנאדם לבית משפט, כשאין לו בכלל משפט באותו היום - להשתמש בהמצאה המופלה שנקראת "אזיקים" - להשתמש "אזיקים" נכון, לסגור אותם טוב טוב, גם בידיים ולא לשכח את הרגליים ! - לא פאקינג להאמין לסיפורי סבתא. - להפסיק לעדכן את כל העולם ואשתו איפה בדיוק אתם מחפשים ואם כבר.. להעניש את 2 השוטרים שנתנו לו לברוח.

aerynsun

New member
לחפש?

היו אצלי פעמיים שוטרים בחצר הבית. פעם אחת שני קצינים, יצאתי לראות מה הרעש והם אמרו לי שהם מחפשים אותו... פעם שניה , שלושה שוטרים זה היה בלילה והם היו עם פנס. זה היה ממש מפחיד. הצצתי מהחלון ושוטרת שמה עלי את הפנס שלה ואמרה לי 'אין מה לפחד, כנסי פנימה'.
בקיצר, מקווה שיתפסו את הפסיכומט ומהר. ואם מולדר היה בצוות בטח הוא היה נתפס. מולדר גאון בדברים האלה.

pusher

New member
ברור שהוא פאראנורמל!!../images/Emo215.gif

בחיים לא ראיתי מפלצת כזאתי~!

Gilliana

New member
איי איי איי - לא נסחפת בכלל

יחסית לרוצחים כמו צבי גור ולאלי פימשטיין החולירע שרצח את התינוקת שלו ועוד הלך לבכות בתקשורת שיעזרו לו למצוא אותה כשעוד היתה בחזקת נעדרת - בני סלע חתלתול.

pusher

New member
כן באמת,מה הקטע של בני סלע?../images/Emo215.gif

ויואו כל אנס הוא מפלצת מה בני סלע כל כך מיוחד? כל אחד יכול לברוח ממשטרת ישראל גם ככה

aerynsun

New member
מה שמיוחד שזאת מילה חיובית מדי

בבני סלע. זה לא שהוא אונס ועוזב את הקורבן. אלא. הוא מרביץ מכות רצח לקורבנות שלו, כשהוא היה בכלא, הוא הטריד ושלח מכתבים לקורבנות שלו. הוא היה בודק עם דלתות לא נעולות וכך היה נכנס לבית הקורבן. ועוד...עזבו. זה דברים קשים. בני סלע

1Shir

New member
../images/Emo45.gifבדיוק. אנס מתעלל זה לא אנס רגיל

זה הרבה יותר נורא! בני סלע נראה לי נהנה מהמניפולציה, שזה הדבר אולי הכי מפחיד בעיני! הוא נהנה להרגיש שהוא הצליח "לעבוד" עליך, לנצח אותך, להתחבא ולתפוס אותך במקום שהכי פחות ציפית לו, וזה מה שמפחיד, שפתאום הוא יצוץ לי בדלת הכניסה לבית או משהו. ונכנסתי לקישור שנתת תמי. הבנאדם די נמוך, אולי מכאן התסביכים שלו?.. סתם, גם אני קראתי ב"ידיעות" וראיתי שיש לו כמה סיבות יותר טובות לפתח תסביכים.

Gilliana

New member
ואולי...

ה-"ג'ונסון" שלו קטן ומשם התסביכים?
בשורה התחתונה - תהיינה הסיבות אשר תהיינה, אדם כזה בכלל לא היה צריך להיות כלוא בכלא אלא במוסד לחולי נפש, ובמחלקה סגורה. בישראל לא מטפלים נכון באנשים מסוגו.

FeLL67

New member
כןכןכןכןכןכןכןכןכןככן

אני מדמיינת לעצמי מאלדר וסקאלי הולכים לקיבוץ של ההורים המאמצים של סלע מדברים עם ההוריםשומעים את כל הסיפור שהוא ראה את אבא שלו מתחשמל ומשתפד על איזה עמוד וזה שהוא הטריד מגיל צעיר, נפגשים עם הנאנסת הראשונה ועם האחרות ואז אהמ.. הם יימצאו איזה חפץ אישי של סלע, ומאלדר יגיד שהוא נמצא באיזה מקום מטורף והזוי, 3 צעדים מהמשטרה, סקאלי לא תאמין לו והם יתפצלו הוא יתחיל לרחרח בסביבה, וכמובן שהמשטרה ירצו להשתיק אותו כי בסה''כ זאת אשמתם ויש עוד איזה מניע סודי :p ככל שצצות לנגד מאלדר יותר ויותר סיבות שלא לדבוק בשהערה שלו - האמונה שלו רק הולכת ומתחזקת וסקאלי, היא לא מוצאת שום רמז שיוביל אותה לסלע, היא מבינה שאולי יש היגיון בדבריו של מאלדר, אולי בניגוד לכל סלע פשוט עשה את הדבר הכי לא צפוי- פשוט לא עשה כלום. לא החליף את הבגדים שלו, לא ברח רחוק מהמשטרה, כך שגם במקרה ומישהו ייראה אותו- ההגיון שלו ייגרום לו לחשוב שזה פשוט לא הוא. סקאלי נוסעת לחפש את מאלדר, ונחשו מה קורה ? XD, כדי שאני אלך לישון ><

ברור

הוא הפרופיילר הטוב ביותר .... אל תשכחו שלפני תיקי ה X זה היה מקצועו. ולשיר- גם לפני שבני סלע ברח הסתובבו אנסים ברחובות. בריחתו לא משנה כהוא זה את הסכנה. ולפלי- אני מקווה מאוד מאוד שמאלדר יגיע לחקור את ההורים המאמצים של בני סלע, בעיקר בגלל שמדובר בקיבוץ שנמצא ליד הקיבוץ שלי... מאלדר, אני, גורן... נשמע טוב

1Shir

New member
אולי לא, אבל

מבני סלע עשו איזה פסיכופת מתעלל שאולי רוצה "להראות לכולם" למה הוא מסוגל באמצעות הקורבן הבא שלו, וליפול לידיים כאלה זה הרבה יותר מפחיד מליפול לידיים של אנס אחר... מה גם שלא נראה לי שיש כ-ל-כ-ך הרבה אנסים ברחובות...

למעלה