לדעתכם, מאלדר היה מוצא את בני סלע?

לא בדיוק

יש הרבה אנסים ועברייני מין שמסתובבים ברחובות, אפילו עברייני מין מורשעים שהשתחררו אך עדיין לא מטופלים כראוי. אני לא חושבת שכבחורה נאנסת זה משנה באמת מי האנס (מלבד שאם מדובר בבני סלע היא יודעת שהיא כרגע נאנסת ע"י בחור ששוה מיליון וחצי שקל). אונס זה אונס.

FeLL67

New member
רק הפרצוף שלו

אלוהים הוא כ'כ מפחיד תמיד יש את הפושעים האלו שאיכשהו הפרצוץ אף פעם לא מתקשר למילים הנוראיות שהקריין אומר ברקע.

זה דווקא טוב שהוא נראה מפחיד

הפושעים הכי מפחידים הם אלו שנראים טוב, אלה שאתה לא מצפה שיהיו אכזריים.. אחח פסיכופתים

Julia307

New member
לא, אבל

סקאלי הייתה מוצאת אותו. סקאלי ומזמרה גדולה. ואקדח לרפואה

Julia307

New member
כשהיא ממש עצבנית

יוצאות ממנה אנרגיות לא צפויות. קטן עליה, חתולה סמוראית אדמונית

העניין הוא

שהיא ממש עצבנית רק כשזה קשור למאלדר איכשהו... ככה שעדיין להולנדי האנס סלע אין מה לפחד ממנה.. מאלדר שולט!

aerynsun

New member
זה לא העניין.

העניין הוא שאף פעם לא הראו לנו פרק שסקאלי חוקרת לבד בלי מולדר . חוץ מהפרק עם הצלם שאף פעם לא מת והיא חקרה יפה מאוד וזה גם היה פרק טוב בנוסף. הסידרה תמיד הראתה את ההתלהבות של מולדר בחקירה ואת סקאלי נגררת. חבל שלא הראו יותר חקירות של סקאלי ומולדר נגרר אחריה. ככה שהיא יכולה למצוא את הזבל גם בלי מולדר.

FeLL67

New member
נכון,

מקפחים את סקאלי
לרוב מתעסקים במאלדר, ולרוב סקאלי באמת מגלה שקורה משהו על טבעי - והתאוריות ההזויות של מאלדר מתגלות כנכונות. אבל מאלדר, לפחות איך שאני רואה את זה לעולם לא היה מצליח לעשות את זה טוב כ'כ בלי ההיגיון והרצינות של סקאלי [ אני טוענת שהוא היה מסתבך במשהו לפני זה :p ]

אבל זה כי

מאלדר יותר חכם, יותר יפה, יותר מקסים, יותר סקסי ויותר ויותר.... ואל תתיחסו אליי אני עייפה.

לא חסר לה

אבל היא מחווירה ליד מאלדר
לא יעזור לך כלום מאלדר בשבילי הוא... הוא... פאק אף פעם לא הצלחתי להסביר מה הוא בשבילי למה שאני אתחיל עכשיו?

1Shir

New member
כבר כתבתי בשרשור השני את המשפט

אף פעם לא מאוחר מדי
אבל אני איתך לגבי העובדה שסקאלי מחווירה ליד מאלדר...

אכן אף פעם לא מאוחר מדי

השאלה היא אם יש לי רצון.. אני יודעת מה הוא בשבילי, למה אני צריכה להסביר לאחרים?

למעלה