לדעתכם ---> מי יצביע למי השבת??

mui mui

New member
לדעתכם ---> מי יצביע למי השבת??

למי יצביע שי- צבר- איתי- יוסי- שפרה וונסה אשר- שפרה וונסה לאון- שי ואשר שפרה-אשר עינב רנין-אשר ועינב עינב- שפרה קרן- וונסה- עינב ויוסי מה אתם אומרים,הפעם ממש קשה לדעת מי יצביע למי ..

נועה21

New member
תשובה

למי יצביע שי- יוסי ועינב צבר- אשר ועינב איתי- שפרה ועינב יוסי- שפרה ושי אשר- שפרה רנין לאון- יוסי ואשר שפרה-אשר עינב רנין-אשר ועינב עינב- שפרה ושי קרן- שפרה ושי וונסה- עינב ויוסי

mui mui

New member
../images/Emo3.gifחולקת עליך כי..פרשנויות למיניהם..

שי התקרב מאוד לבובלילים.. (ייתכן דרך השמועות שדיברו בבית כנסת..) - אולי יצביע לקרן?? איתי התקרב מאוד לשפרה ואמר לה: וואו יש לנו הרבה מהמשותף , יותר ממה שחשבתי.. והוא בישל איתה השבוע וכו.. אז נראה לי שהפעם ממנו היא ניצלה.. נראה לי שהוא מחבב אותה.. . אשר היה מצביע לרנין.. אבל לדעתי הוא יפחד שוונסה תשתולל או תעשה מעשה כמו אתמול ולכן ידיח אותו.. בגלל ששי התחבר לעינב עכשיו.. נראה לי שהיא תדיח את וונסה שהיו להן כמה התנגשויות לאחרונה.. עם קרן מצביעה לשפרה אחרי השיחה הראשונה שהיא עשתה לה כשהיא חיפשה כתף בעניין נעמה.. היא יוצאת זבל.. אתמול הן ישבו יחד ועישנו ואני מקווה שהיא לא תמשיך בנחש שלה.. כי בפעם הבאה.. הקהל פשוט יגעל ממנה

bibaso

New member
בקשר לשי והבובלילים

שי הודיע על מטרתו להוריד את קרן והבובלילים. (צבר שיפרה ורנין יודעים על כך), וזאת במסגרת התוכנית שהוא פועל על פיה - לסלק את ה"רעים" מהבית (הכל זה ציטוטים ממנו - לא איזה פרשנות שלי). אין מצב שהתקרב

mui mui

New member
מה שהוא אומר ועושה.. זה עלול להיות שני דברים

שונים במשחק.. כי הוא התרחק עם שפרה.. ועם צבר ורנין ולאון עדיין בקשר.. והתקרב לבובלילים.. הוא מסוגל לסובב שם את כולם חחח.. הוא רוצה להגיע לסוף.. והוא בא נטו לשחק.. אחרים שם איבדו את המטרה ע"י התאהבות.. חיפוש חברי אמת וכו.. הוא לא איבד את הראש מבחינת מטרה.. היחידה שהוציאה אותו משלוותו היא נעמה חח

טוב..

שי- עינב ויוסי צבר- עינב וקרן איתי- שפרה ועינב יוסי- ונסה ורנין אשר- שפרה על בטוח וונסה ליאון- יוסי ואיתי שפרה- עינב ואשר רנין- עינב וקרן/יוסי עינב- שפרה וונסה קרן- שי וצבר ונסה- עינב ואיתי

ליאורי13

New member
דעתי

שי- צבר-שי וקרן איתי-שי ושיפרה יוסי- שי ונסה אשר- שיפרה קרן לאון- יוסי ושי שפרה-אשר ועינב רנין-יוסי ועינב עינב- שיפרה ושי קרן-שי ושיפרה וונסה-שי רנין

mui mui

New member
בטח צבר יצא נגד שי בלשבים מאוחרים יותר

הייתי מאמינה שלפני כן הוא יצביע לעינב יוסי ואיתי...

droriko

New member
ליאורי ונועה לא עונות בצורה אוביקטיבית

הן פשוט מכניסות לשם את תקוות השוואה שלהן. אולי אחד או שניים יצביעו לשי אם בכלל . הבן אדם הולך עד הלשבים האחרונים ואנשים פה צריכים ללמוד לחיות עם זה.

ליאורי13

New member
אני חושבת שחלק לא מבוטל מדיירי הבית

קלטו את שי. מוסיפה ואומרת, אוקיי, לא חושבת, מקווה שהם מספיק חכמים להבין מי הוא שי

ליאורי13

New member
נראה כי צבר די התקרב לעינת ואיתי

ואת יוסי הוא די מכבד אני טועה? יש מצב אי אפשר להכנס לראש שלהם

droriko

New member
אחלה סקר!

שי-קרן,עינב צבר-יוסי,עינב איתי-שיפרה,יוסי יוסי- שיפרה ,צבר אשר- שיפרה,קרן לאון- יוסי,אשר שפרה-אשר,איתי רנין-יוסי ,עינב עינב- שיפרה,ונסה קרן-יוסי,עינב וונסה- יוסי,עינב

mui mui

New member
נראה ששפרה ועינב לשלב הזה עולים.. עפ"י

הכתובים למיניהם.. אבל.. גם אמורים להיכנס 5 חדשים.. יש מצב שלא יבצעו הדחה השבת?? מישהו יודע מתי הם אמורים להיכנס?

droriko

New member
זה אטסטרגית

מבחינת הצמד שי-צבר שלושת המטרות על הפרק זה קרן-עינב-יוסי

eli7r

New member
לא יודעת מי יצביע לו אבל

הרבה יצביעו לאשר בטענה שהוא צריך להיות אם הבת שלו ורשתו ולא אל תתחילו אם זה צודק או לא לא זו המטרה של השרשור

mui mui

New member
יש מצב שזה יקרה לאשר והאמת כאישה אני חושבת

ככה גם.. כאילו.. הבת שלך יצאה לעולם.. האישה במצב אינטימי ורגיש.. הורמונים.. תהיה גבר ותהיה עם המשפוחה..+חגים הבת שלו תעשה חג ראשון (אפילו שהיא תינוקת..) בלי אבא.. וכו וכו.. אבלללללללללללל גם יכולים לומר.. לתת לו להישאר בדיוק מהסיבה הזו.. אב לשלושה ילדים.. צריך להביא פרנסה הביתה.. וכו וכו ואז אשר לא עולה לגריל.. אישית הסיבה הראשונה היא העדיפה עלי.. אבל אני לא בהפקה.. או במשפיעים.. חח סתם אחת עם דעות

למעלה