שי התקרב מאוד לבובלילים.. (ייתכן דרך השמועות שדיברו בבית כנסת..) - אולי יצביע לקרן?? איתי התקרב מאוד לשפרה ואמר לה: וואו יש לנו הרבה מהמשותף , יותר ממה שחשבתי.. והוא בישל איתה השבוע וכו.. אז נראה לי שהפעם ממנו היא ניצלה.. נראה לי שהוא מחבב אותה.. . אשר היה מצביע לרנין.. אבל לדעתי הוא יפחד שוונסה תשתולל או תעשה מעשה כמו אתמול ולכן ידיח אותו.. בגלל ששי התחבר לעינב עכשיו.. נראה לי שהיא תדיח את וונסה שהיו להן כמה התנגשויות לאחרונה.. עם קרן מצביעה לשפרה אחרי השיחה הראשונה שהיא עשתה לה כשהיא חיפשה כתף בעניין נעמה.. היא יוצאת זבל.. אתמול הן ישבו יחד ועישנו ואני מקווה שהיא לא תמשיך בנחש שלה.. כי בפעם הבאה.. הקהל פשוט יגעל ממנה
שי הודיע על מטרתו להוריד את קרן והבובלילים. (צבר שיפרה ורנין יודעים על כך), וזאת במסגרת התוכנית שהוא פועל על פיה - לסלק את ה"רעים" מהבית (הכל זה ציטוטים ממנו - לא איזה פרשנות שלי). אין מצב שהתקרב
שונים במשחק.. כי הוא התרחק עם שפרה.. ועם צבר ורנין ולאון עדיין בקשר.. והתקרב לבובלילים.. הוא מסוגל לסובב שם את כולם חחח.. הוא רוצה להגיע לסוף.. והוא בא נטו לשחק.. אחרים שם איבדו את המטרה ע"י התאהבות.. חיפוש חברי אמת וכו.. הוא לא איבד את הראש מבחינת מטרה.. היחידה שהוציאה אותו משלוותו היא נעמה חח
ככה גם.. כאילו.. הבת שלך יצאה לעולם.. האישה במצב אינטימי ורגיש.. הורמונים.. תהיה גבר ותהיה עם המשפוחה..+חגים הבת שלו תעשה חג ראשון (אפילו שהיא תינוקת..) בלי אבא.. וכו וכו.. אבלללללללללללל גם יכולים לומר.. לתת לו להישאר בדיוק מהסיבה הזו.. אב לשלושה ילדים.. צריך להביא פרנסה הביתה.. וכו וכו ואז אשר לא עולה לגריל.. אישית הסיבה הראשונה היא העדיפה עלי.. אבל אני לא בהפקה.. או במשפיעים.. חח סתם אחת עם דעות