לדעתכם ---> מי יצביע למי השבת??

bibaso

New member
וצריך להעלות בים ראשון את התוצאות לשירשור הזה

שיהיה קל לכל אחד לבדוק את הטפסים .... הטור שלי: שי - יוסי ועינב צבר - קרן ועינב איתי - יוסי ועינב יוסי - שיפרה ושי אשר - שיפרה וונסה לאון - יוסי ושי שיפרה - אשר ועינב רנין - יוסי וקרן עינב - שי ושיפרה קרן - שי ורנין [ ואני מאד מקווה שאני טועה בעניין רנין (עבור קרן לא עבור רנין)] וונסה - שי ועינב

קופנגן

New member
שלי

שי- יוסי, קרן צבר- עינב, יוסי איתי- עינב, יוסי יוסי- שי, שפרה לאון- שי , יוסי שפרה- יוסי, קרן רנין - קרן, עינב עינב - שי, שפרה קרן - שי, אשר וונסה - יוסי, עינב להדחה יעלו: יוסי 5 עינב 4 שי 4

bibaso

New member
יצא לנו דומה

איך לא כתבת אשר בשיפרה ?? זאת תהיה הפתעת העונה אם היא לא תדיח את אשר.

TLV GUY2

New member
ההימור שלי

אשר - שפרה, ונסה עינב - שפרה, צבר יוסי - שפרה, ונסה קרן - שי, איתי שי - עינב, קרן רנין - יוסי, עינב צבר - עינב, ונסה שפרה - אשר, עינב ליאון - יוסי, איתי ונסה - עינב, רנין איתי - עינב, יוסי מועמדים להדחה: עינב (6), שפרה, ונסה ויוסי (3 כ"א)...

rebecca121

New member
שלי

שי- עינב ויוסי צבר- קרן ועינב איתי- עינב ויוסי יוסי- קרן וונסה אשר- שפרה ורנין לאון- יוסי ושי שפרה-אשר עינב רנין- אשר ועינב עינב- שפרה ואיתי קרן- איתי ושי וונסה- עינב ויוסי

שלי..../images/Emo26.gif

שי - עינב וקרן צבר - קרן ואשר/עינב איתי - רנין ושפרה/עינב יוסי - שי וונסה אשר- שפרה ורנין לאון - יוסי ואיתי שפרה - אשר ועינב/איתי רנין - אשר וונסה/עינב עינב - שפרה ושי קרן - שי ורנין/צבר ונסה - רנין ושי/עינב

d a n 6

New member
לדעתי

שי-עינב וקרן צבר-עינב ואשר איתי-שי ואשר יוסי-שפרה וונסה אשר-שפרה ואיתי לאון-יוסי ואיתי שפרה-אשר ועינב רנין-קרן ועינב/ונסה עינב-שפרה וונסה קרן-שי ושרפה ונסה-שי ורנין עינב,אשר ושפרה על הגריל אני מקווה שגם שי

igor p1

New member
מצביע אבל לא משפיע

שי-יוסי,קרן צבר- קרן,יוסי איתי-יוסי,עינב יוסי- שפרה,קרן שפרה-אשר,עינב ונסה-שי,קרן לאון-עינב,יוסי אשר-שפרה,קרן עינב-שפרה,רנין רנין-עינב,קרן קרן-שי,צבר המועמדים להדחה : קרן-6 קולות יוסי-4 קולות עינב- 4 קולות שפרה-3 קולות די בטוח שאני טועה...

למעלה