''להביט מהצד זה פשע חמור''

אתה לא מביא הוכחות

אתה מדבר באוויר ערפאת מעולם לא הצהיר שהוא מסתפק בגבולות 67 תמיד אפשר לראות את כתפו של ערפאת עם סימן ארץ ישראל השלמה כמו כן במשרד שלו לא מצויינת ישראל בכלל במפות

EverMan

New member
תפתח את הסכם אוסלו !

אני צריך להביא לך ראיות ? תביא אתה ראיות להפך. תקרא, ותלמד. כי אתה מדבר עכשיו מבורות נטו. ויופי , גם הסימן של בית"ר היא א"י השלמה... ובית"ר היא חלק מהמפלגה השלטת בישראל. אני לא רואה את הפלשתינאים צועקים שישראל רוצה גם את ירדן !

אתה רוצה הוכחות? בבקשה

ואחר כך נראה מי הבור עד עכשיו לא הבאת לי הוכחה שערפאת מסתפק בגבולות 67 הנה הוכחות לטענותי מנהל בית דפוס בחולון קיבל בשבוע שעבר הזמנה שגרתית: כרטיסי ביקור ונייר מכתבים, בערבית ובאנגלית. ההזמנה הגיעה, כמו בעבר, מאיש קשר בבית לחם, והמזמין, גם הוא כמו בעבר, מחמוד עבאס (אבו מאזן). מה שהקפיץ את המדפיס הישראלי היה האיור שנבחר לעטר את דוגמאות הכרטיסים והניירות: לא עוד הנשר של הרשות הפלשתינית, אלא - כמו לפני הקמת הרשות - סמל הארגון לשחרור פלשתין, אש"ף, ארץ ישראל השלמה בגרסה פלשתינית. לא גבולות שביתת הנשק עד 1967 ואף לא גבולות תוכנית החלוקה של 1947, אלא ישראל הקטנה והשטחים גם יחד - על מסמכיו של נציג הזרם המתון בהנהגה הפלשתינית, ראש הממשלה של הקיץ שעבר. אולי לא הפתעה, רק תזכורת לעובדה שהודחקה, אבל מאחורי השינוי הצורני מסתתר עניין מהותי. עבאס, שהתפטר מתפקידיו ברשות, נותר מזכ"ל הוועד הפועל של אש"ף. הרשות היא יציר של הסכם אוסלו, שחתמה ממשלת ישראל עם אש"ף, כארגון היציג של הפלשתינאים באשר הם. עוזריו של יאסר ערפאת, גם הם לקוחות ותיקים של בית הדפוס בחולון, הקפידו על מדרג נכון בכרטיסי הביקור שלהם, מעוטרי הנשר: למעלה, באותיות גדולות, הארגון לשחרור פלשתין; באמצע, באותיות בינוניות, הרשות הלאומית הפלשתינית; ולמטה, באותיות קטנות יותר, לשכת הנשיאות. סמלים אפשר למחוק, כפי שנמחקו שתי הגדות לירדן, אבל אין לחמוק מהשאלה שהכשילה את רעיון הנסיגה החד-צדדית מעזה, ושעתידה להפריע למיצוי המחאה העממית על ההרג המזוויע שם השבוע, בהפגנת המונים בכיכר העיר מחר ובתנועת המשך: האם יש נוסחת פשרה מדינית שלא רק תרצה את הרוב בשני הצדדים, אלא גם תביא רוב זה לרסן את המיעוט שיתנגד לה וינסה לפוצץ אותה? האם ישראל תיאלץ להילחם עד הפלשתינאי האחרון שיסרב להתפשר אתה, או שמא יימצא הפלשתינאי הלפני-אחרון שיבלום את האחרון? פורסם בעיתון "הארץ" 17.5.04 http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=427259&contrassID=2&subContrassID=4&sbSubContrassID=0

EverMan

New member
לא הוכח פה כלום בעצם.

אתה מדבר פה על מקרה בו אבו-מאזן , השתמש בסמל אש"ף. אתה יודע מה הנסיבות שמאחורי זה ? לך תדע , אולי זה היה יום הקמת אש"ף ואיזה יום חגיגה ? אריאל שרון יוציא הזמנות ל70 שנות בית"ר , תגיד שהוא תומך בא"י השלימה ושלירדן יש סיבה להתחיל לחשוש ? דיי עם השטויות.

EverMan

New member
משום שיש שם טקסט רב.

ואני רוצה לתת לך תשובה ראויה לשמה. ואין לי כרגע זמן לקרוא ולענות בצורה מפורטת. וכן , שרון כן יעשה דבר כזה. בדיוק כמו שבגין עשה דברים כאלה.

אל תתחמק

מהעובדות ותמצא זמן רצית הוכחות וקיבלת אני לא קיבלתי הוכחות לטענותיך מי שאומר ששרון לא יעשה דבר כזה הם אנשי מפלגתך אני מאד רוצהלהאמין ששרון לא יפנה את עזה כי פינוי עזה לחינם יהווה את התחלת הסוף של שלטון שרון

EverMan

New member
לא הבנת ...

לשרון לא תהיה בעיה לבוא לכנס של בית"ר, שהסמל שלהם הוא א"י השלימה. כך גם אבו-מאזן. אין קשר בין הסמל שהוא שארית מלפני עשרות שנים , למציאות הנוכחית.

ואתה אומר את זה

בתור דובר של שרון או בתור דובר של אבו מאזן? תאמין לי שאבו מאזן ושרון לא צריכים אותך בתור דובר הם יודעים לדבר לבד שרון הולך לבצע את ההתנתקות לפי דעתך כך שאין שום סיבה להתרגש אם נמצא אותו בכנס של תנועת בית"ר לעומת אבו מאזן שלמרות תהליך אוסלו עדיין מאמין בכל פלסטין

Leiden

New member
פרגמטיות נטולת לאומנות

אינני תומך בחזון ארץ ישראל ואינני תומך בחזון ארץ פלשתין. המונחים האלו לכשעצמם הם תוצר של מחשבה דתית ו/או לאומנית. מדוע "ארץ ישראל השלמה" שייכת לך? באיזו זכות? מתי רכשת זכויות עלייה? כיצד ייתכנו לך זכויות על מקום שלא יושב על ידך, הורייך או סבייך? (לדוג'- שכם, רבת עמון או רמאללה). אני אינני חותר לצדק פואטי, רק לפתרון פרגמטי- כזה שבו כל אחד יוכל להמשיך לגור במקום מגוריו, בתנאי שכוונותיו אינן כוונות זדון והתפשטות על חשבון האחר. יהודים וערבים משני צידי הקו הירוק צריכים לקבל שהות של מספר חודשים לקבוע באיזה עבר, וכפועל יוצא מכך באיזו מדינה (ישראל או פלשתין) ברצונם לגור. לקבוע שעיקרון כזה ישים רק עבור יהודים בשני הכיוונים זו שערורייה ואדנות.

Azazel

New member
זה שאבותינו ישבו כאן

בארץ, זוהי עובדה היסטורית. יש הרבה מאוד ראיות לכך.

למעלה