להגיע לתל השומר - איך?

• פותח הנושא NaK
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
לא רק לך לא ברור. גם לי.

לא ברור לי
מה כל כך מושך אנשים לנסוע איתם ולא לחכות עוד דקה לאוטובוס. בסך הכל אוטובוס לדעתי הרבה יותר נוח מכל מונית שירות. נו טוב, אבל משוגע אוטובוסים כמוני זו לא דוגמה.
לא רק לך לא ברור. גם לי.
אני חושב שהאנשים פשוט לא מבינים עם מי הם נוסעים ולאיזה בעיות הם עלולים להקלע חלילה. וכבר היו מקרים מעולם.

צחקן

New member
כתוב מאמר!.

לא רק לך לא ברור. גם לי.
אני חושב שהאנשים פשוט לא מבינים עם מי הם נוסעים ולאיזה בעיות הם עלולים להקלע חלילה. וכבר היו מקרים מעולם.
כתוב מאמר!.
ב"ה א. קודם ככל תודה על המידע . ב. היתי מציע שתחתוב מאמר בנושא! ג. אם אתה לא מכיר את הנהג אז עדיף שתיסע "דן"!.

צחקן

New member
תיקון....

כתוב מאמר!.
ב"ה א. קודם ככל תודה על המידע . ב. היתי מציע שתחתוב מאמר בנושא! ג. אם אתה לא מכיר את הנהג אז עדיף שתיסע "דן"!.
תיקון....
ב"ה ג. אם אתה לא מכיר את הנהג אז עדיף שתיסע "דן"!. = ג. אם אתה לא מכיר את הנהג אז עדיף שתיסע "דן" או "אגד" בעדיפות ראשונהוחברות פרטיות בעדיפות שניה ומוניות בעדיפות שלישית... .

oren*

New member
אני מעדיף מונית שירות על פני

לא ברור לי
מה כל כך מושך אנשים לנסוע איתם ולא לחכות עוד דקה לאוטובוס. בסך הכל אוטובוס לדעתי הרבה יותר נוח מכל מונית שירות. נו טוב, אבל משוגע אוטובוסים כמוני זו לא דוגמה.
אוטובוס - מינימום עצירות בדרך, עצירות לפי בחירה ללא תלות בתחנות, פחות המוני מאוטובוס (לטעמי). מאוד מרוצה משירותי מוניות השירות מהוד-השרון לפ"ת ובתוך ת"א, למרות שלפעמים הנהיגה שלהן מסוכנת וחסרת התחשבות בחוקי התנועה והנהגים מסביב (עקיפות, עצירות באמצע כביש, פניות חדות, הימנעות מאיתות ועוד...).

ליילנד

New member
אמרתי כבר פעם, לא../images/Emo35.gif

אוטובוס - מינימום עצירות בדרך, עצירות לפי בחירה ללא תלות בתחנות, פחות המוני מאוטובוס (לטעמי). מאוד מרוצה משירותי מוניות השירות מהוד-השרון לפ"ת ובתוך ת"א, למרות שלפעמים הנהיגה שלהן מסוכנת וחסרת התחשבות בחוקי התנועה והנהגים מסביב (עקיפות, עצירות באמצע כביש, פניות חדות, הימנעות מאיתות ועוד...).
אמרתי כבר פעם, לא

אני שונאת מוניות

ארזS

New member
אורן, רק תבדוק טוב טוב

אורן, רק תבדוק טוב טוב
אם אתה נוסע במונית שירות או עם חאפר. כי חאפר הוא פשוט גזלן. ואני בכלל לא בטוח שיש קו שירות חוקי מהוד השרון לפתח תקוה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה