להולכים בדרך...

בנות מעט רצינות

מדוע אתןלא רציניות מדוע אתן לא כותבות לענין מדוע אתןלא מספרות על החלימה .על השחזור. על תרגילי הערות שלכן כל הזמן מקרקרות כמו צרנגולות במיוחד את עיט, את תרנגולת ולא עיט

פתחנו גן חיות

דגים ,צרנגולות, עייטים. חמורים. מה קורה פה? תהיו רציניים אנחנו מנסים להגיע לאינסוף !!! מעברון יש לך עד מחר להגיש סיכום על תהליך השחזור שלך מודפס עם שוליים ועם ביבליוגרפיה ותוכן עינינים.

נשברתם?

קצת קנטרנות וזהו ישר חסימה כי קשה? קצת לא נחמד?מישו שלא כותב שירים? חשבתי שנכנסתי לפורום של לוחמים..........

ח ס ו מ ה

New member
אתה אומר שאני קשה?

מה נעלבת מהקטע של הדגים? אז סליחה לא התכוונתי לא רוצה לריב איתך... חשבתי שאנחנו מפתחים שיחה

ממש לא וחבל שלא יכולתי להעביר

אינטונציה.זה מה יש כשרק כותבים. ואני מחכה לשאלות שלך שיהיו יותר ממוקדות בקשר לראיה וכל השאר

ח ס ו מ ה

New member
יש לי מלא שאלות על ראיה

לא יודעת אם בכלל אפשר לענות על זה. א. אתה רואה כמו דון חואן ? ביצים מאירות? ב. אפשר לתקשר עם הישויות האלה? מה אומרים להם? ג. איך אפשר לראות? אני מבינה שזה תהליך ממושך וצריך לסתום חורים , את Zה כבר אמרו לי אבל האם יש משהו שאפשר לתרגל? טו ב זהו לבינתיים . תודה. לילה טוב.

לחסומה

כבר כתבתי שלא קראתי את דון חואן. ולאט לאט בפורום הבנתי דברים כמו לסתום חורים וכו'... כמעט כל התורות מדברות על אותו דבר. אפשר לתקשר עם הישויות אבל קשה מאוד עם אלה שמלוות אותך, כי אנחנו לא אוביקטיביים עם עצמנו. תמיד במדיטציות אנשים שישבו לידי ראו דברים ואני לא. חשבתי שמשהו בי לא בסדר. אחד השיעורים שלמדתי היה סיפור בהילינג. את הטיפול הזה לא עושים לכל מטופל ואים עושים אז לקראת סוף סידרת הטיפולים שזה טיפול רביעי או חמישי. כל שיעור המדריכה היתה מדגימה על תלמיד את השיעור,בשיעור הזה הדגימו עלי סיפור בהילינג מאפשר למטופל לחוות את הטיפול ולפתור בעייה. בטיפול המטפל רואה את מה שהמטופל רואה ומלווה אותו בדרך לפיתרון.בדר"כ זו בעיה שאנו סוחבים מהילדות או מגילגולים קודמים ואני לא מדבר על דמיון מודרך,פה המטופל מוביל.בהדגמה עלי הבנתי שתמיד ראיתי רק לא ידעתי לפרש את זה כראיה. ראיה יכולה לבוא בכמה דרכים: 1.ממש לראות 2.בתור הרגשה 3.משפטים שבאותו רגע עוברים לנו בראש או כל הדברים ביחד. יכול להיות ששכחתי משו. כל אחד צריך לראות מה קורה אצלו ולהתחיל ללמוד את השפה של הגוף שלו.

ח ס ו מ ה

New member
אבל מה כדאי לעשות?

איזה תרגילים כדאי לעישות? וחוץמזה רציתי לשאול אותך מה זה אומר בשבילך לראות?

אוי תודה על הציטוט

את ממש מגשימה משאלות אפשר לקרוא לך נסיכת המשאלות?(מהערצה כמובן)

למעלה