להוציא את האימו מחוץ לחוק

Stormtrooper

New member
להוציא את האימו מחוץ לחוק

קבלו שאלה עניינית - במידה והמודל הרוסי יתפוס בכל העולם ויוציאו את האימו מחוץ לחוק, חברות מסחריות והתקשורת יתנערו מאימו לחלוטין ואנשים שנראים כמו חברים בתנועה ימצאו את עצמם נרדפים - איך זה ישפיע על החיים של כל אחד מכם והתנועה כולה? שלא תבינו לא נכון - אני חושב שזה יהיה נורא אם איזושהי ממשלה תקבל החלטה כזאת, אבל לדעתי זה יעשה המון טוב לאימו. נשמע את דעתכם, ואני ארחיב :)

MispIaced

New member
פעם אחרונה שבדקנו אנחנו לא ברוסיה.

אלא אם אתה גר בשאדוד, ואז אתה כן.

phrizer

New member
גילי ברסלרמן עוזרת להונגריה להשתלט על ישראל

אסור לתת לה לעשות את זה.

netahaa

New member
נמ

מבחינה מסחרית אין להם מניע לעשות את זה. אתה יודע כמה כסף הם מרוויחים בשנה מניטים? חח לזה התכוונת?

Devils Pet

New member
זיבן זיבן.

גאד, אל תשאל למה זה הזכיר לי. אסוציאציה לגפילטע.

פלאפאל

New member
חלאס.

אתה לא מצחיק. ואם לא הבחנת בדבר, גם לא עשינו מבחני איי קיו שהראו שאתה יותר אינטיליגנטי מאחרים פה.

פלאפאל

New member
אתה רציני?

על כל הודעה שנטע כותבת אתה דואג להשאיר תגובה שאמורה להוציא להראות שהיא טיפשה, וסתם מוציאה אותך סוציומט. "אוי באמת", אחלה תגובה כשאין לך מה להגיד. כמעט כמו "טוב". אם לא שמעת על זה קודם - אם חושבים שמישהו לא חכם במיוחד, שומרים את זה בבטן. גם כי זה לא נחמד להגיד את זה, וגם כי ברוב המוחץ של המקרים זה פשוט שהחושב חש את עצמו יותר מדי.

MispIaced

New member
אני לא באמת חושב שהיא מפגרת.

כנסי לוויקי, חפשי ציניות או משהו, לי אין כוח להתחיל עם זה שוב פעם.

netahaa

New member
היי, נחש מה?

בהודעה שכתבתי גם אני הייתי צינית. אני מציעה להפסיק את זה פה. טל, כבר כתבתי לך במסר על העניין, באמת לא אכפת לי מה הוא חושב עלי. נעים, להבא נסה להיות יותר ברור שההודעה שלך צינית. לא כולם מכירים אותך, ולא כולם מבינים שזו הייתה ציניות.

MispIaced

New member
אני יודע שהיית צינית

ואת יודעת שאני הייתי ציני, אז מה הבעיה
וטוב, אני אתחיל להשתמש ב|הציני| ו|סציני|.

למעלה