להוציא את האימו מחוץ לחוק

Devils Pet

New member
לא כל מה שמחוץ לחוק הוא נרדף.

אני בספק, גם אם אי פעם זה אכן יקרה, לא ינדו מהחברה אימואים. אני לא מוצא מאפיין בתרבות האימו שנרדף ופוגע באחרים.

MispIaced

New member
זה לא מה שהוביל אותם להיות אימואים?

(הקטע של ה"ינדו מהחברה אימואים")

Devils Pet

New member
אני חושב שלא.

בהתחלה הם ניו להיות אאוטסיידרים, אבל אני חושב שתמיד ידעו שמתישהו זה יכנס למיינסטרים (ואכן זה קרה) והם יהנו מההטבות של להיות בראש החברה. כמו בני נוער שמנסים להיות מרדניים, ושומעים מוזיקה מרדנית נגד הממסד ובלה בלה בלה ושאר חרא שרואים בסרטים אמריקאים זולים, אבל למעשה זה בדיוק מה שכל החברים שלהם עושים וזה התרבות שלהם ככה שהם חלק מחברה, אם לא "החברה". אגב, אימו (לפחות סצנת האימו והסטריוטיפים עליהם) היא במקור על משיכת צומי.

netahaa

New member
ומה בדבר המוזיקה?

זו הרי אחת הבעיות שיש למשרד החינוך בישראל ובכלל, בעולם. משרד החינוך לא מסכים שישמיעו מוזיקת פאנק וכו' כי זה משפיע על אלימות, וגורם להרס עצמי. וזו בדיוק הבעיה. תרבות האימו נתפסת כפגיעה עצמית יותר מאשר פוגעת באחרים. (בואו נפתח דיון מעניין לשם שינוי, בשביל המנהלת.) :)

Fall Out Liel

New member
אנחנו לא אינטילגנטים מספיק גם ככה?../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

p i g

New member
אני מבין לאן אתה חותר -

ואני אוהב את זה. כרגע, אימו הוא לא יותר מזרם -מאוד- פופולרי שמקבל גיבוי מלא מתעשיית המוסיקה, האופנה, כל מה שרץ. בניגוד לזרמים שנמצאים בשוליים, כמו פאנק, מי ש'נכנס לקטע' מקבל תכתיבים ישר לדם, ויכול לקנות את כל האביזרים הנלווים בכל חנות של קסטרו. ואם אני מבין את שאר הדברים, ברגע שיורידו את השאלטר על האימו, הנוער ימצא את עצמו בנקודה שבה הוא חייב ליצור בעצמו את כל העולם שעד עכשיו האכילו אותו בו בכפית. תוצאה: רדיקליזציה של ילדי אימו, שלנוכח המצב החדש צריכים לעשות דברים חדשים, כמו למשל, לחשוב. עימותים עם המשטרה, בריקדות וצמיגים שרופים בערים מרכזיות בכל העולם - האימו הופך למרד אמיתי נגד עולם המבוגרים ולא רק בדיחה רעה על חשבון עצמו. קטע טוב, בסה"כ. יאללה, שיוציאו אותו גם פה מהחוק.

phrizer

New member
דווקא אומרים שהטיפר סטיקרס מעלות מכירות..

יש כאלה שאפילו אומרים שזה הדבר הכי טוב שקרה לרוק מאז שהוא התחיל.. לדעתי אין סיכוי שזה ייתפוס בכל העולם וגם אם כן לא ייתחשבו במוזיקה אלא במראה, ועם זה אין לי כ"כ בעייה.

Fall Out Liel

New member
טחחח ממש. רק בישראל זה יעבוד ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

קודם כל, עזוב את זה שכרגע החינוך נמצא במקום נמוך בסדר עדיפויות של הממשלה, אנחנו ישראלים, עם החוצפה הישראלית, נראה לך שזה יעבור בשתיקה אם יוציאו חוק כזה? כבר משרד החינוך הכריז מלחמה ב"תופעה" ובינתיים לא קורה כלום, אני שומעת בבצפר שלי את המוזיקה שאני אוהבת, מתלבשת איך שבא לי [למרות שמחייבים חולצת בצפר אבל שמים בבוקר בכניסה ואז מורידים XD], ואף אחד לא אומר לי כלום [חוץ מהערסים והפרחות שקוראים לי פריקית ואני מחזירה להם שעדיף להיות פריק מאשר מטומטם]. זה דפוק, אנחנו מדינה דמוקרטית, אין סיכוי שזה יקרה- ואם כן, הם יצטרכו להילחם גם בתופעת הפקיציזם והערסיזם שמאיימת להשתלט על ארצנו הקטנטונת ולטמטם את כולם עם המזרחית ולעוור אותם מאוב הבלינג בלינג שלהם.

Stormtrooper

New member
אני מצטער שהעליתי את הנושא

אתם באמת מפספסים את הנקודה שלי בשנות אור

למעלה