להוריד מיד את פורום התמונות המזעזע!
כן, כן! להעיף אותו משם! א. זה לא "פורום"! זו גלריה של תמונות פורנוגרפיות! פורום נועד לאפשר דיונים ותקשורת בין משתמשים. הדבר היחיד שהדבר הזה מאפשר זה אוננות! איך
הסכימו לזה? מה קורה להם שם? ב. מכניסים שם ממש תועבה. מילא ארוטיקה קלה, שגם לזה אני מתנגד ללא מסך "מבוגרים-בלבד" - אבל להראות תמונות של... שפיך? מה אנחנו חיות? האם כל מה שאנחנו מחפשים בחיים זה סיפוקים מידיים? ג. רק אנחנו יכולים לכתוב נגד זה, כי אם סטרייט יכתוב נגד הפורום הזה, ישר יגידו שהוא הומופוב. אז אני גיי ואני אומר קבל עם ועדה: הפורום הזה מגעיל, הוא מבזה את הפורום "בנים-בלבד" והוא מבזה את הפורומים של תפוז בכללותם, ויש להעיף אותו ויפה שעה אחת קודם!" (ודרך אגב, באותה הזדמנות יש להעיף גם את פורום "תמונות חובבים", שהוא גם לא פורום, אלא גלריה פורנוגרפית שמתיימרת להביא תמונות שאנשים צילמו (את עצמם או את השכנה שמתקלחת? מה אם קצת פרטיות?)). אני מציע שכל מי שמתנגד שישרשר כאן הודעה. אם הנהלת תפוז יראו שההתנגדות באה מאיתנו, ולא מסטרייטים, הם יראו שהם מפספסים את קהל היעד ויורידו את הגועל-נפש הזה בהקדם! אני מציע שכל מי שמתנגד שישרשר כאן את שמו
כן, כן! להעיף אותו משם! א. זה לא "פורום"! זו גלריה של תמונות פורנוגרפיות! פורום נועד לאפשר דיונים ותקשורת בין משתמשים. הדבר היחיד שהדבר הזה מאפשר זה אוננות! איך