להוריד מיד את פורום התמונות המזעזע!

להוריד מיד את פורום התמונות המזעזע!

כן, כן! להעיף אותו משם! א. זה לא "פורום"! זו גלריה של תמונות פורנוגרפיות! פורום נועד לאפשר דיונים ותקשורת בין משתמשים. הדבר היחיד שהדבר הזה מאפשר זה אוננות! איך
הסכימו לזה? מה קורה להם שם? ב. מכניסים שם ממש תועבה. מילא ארוטיקה קלה, שגם לזה אני מתנגד ללא מסך "מבוגרים-בלבד" - אבל להראות תמונות של... שפיך? מה אנחנו חיות? האם כל מה שאנחנו מחפשים בחיים זה סיפוקים מידיים? ג. רק אנחנו יכולים לכתוב נגד זה, כי אם סטרייט יכתוב נגד הפורום הזה, ישר יגידו שהוא הומופוב. אז אני גיי ואני אומר קבל עם ועדה: הפורום הזה מגעיל, הוא מבזה את הפורום "בנים-בלבד" והוא מבזה את הפורומים של תפוז בכללותם, ויש להעיף אותו ויפה שעה אחת קודם!" (ודרך אגב, באותה הזדמנות יש להעיף גם את פורום "תמונות חובבים", שהוא גם לא פורום, אלא גלריה פורנוגרפית שמתיימרת להביא תמונות שאנשים צילמו (את עצמם או את השכנה שמתקלחת? מה אם קצת פרטיות?)). אני מציע שכל מי שמתנגד שישרשר כאן הודעה. אם הנהלת תפוז יראו שההתנגדות באה מאיתנו, ולא מסטרייטים, הם יראו שהם מפספסים את קהל היעד ויורידו את הגועל-נפש הזה בהקדם! אני מציע שכל מי שמתנגד שישרשר כאן את שמו

זורבבל

New member
את דעתי כבר אמרתי

ורעיון שירשור ההתנגדות דווקא נחמד אז אני מצטרף. אגב, אם נצביע ברגליים הפורום יסגר מחוסר פעילות.

MARMELAD

New member
גם אני חושב שהפורומים לא מתאימים.

מצטער על חוסר הלויאליות למערכת - אבל זו דעתי. אני נורא אוהב את
.. ולכן זה עוד יותר עצוב לי שיש פורומים כאלו במערכת. נצח, אני שמח שפתחת את השרשור הזה. ואני מצטרף לבקשה - מי שחושב שיש להוריד את הפורומים האלו - להגיב.

גם את הממשלה אפשר להפיל

אבל הפורום הזה הוא אידיוטי, אפשר למצוא את כל שותי הזרע הזה בכמויות מסחריות ברשת, בשביל מה לעזאזל צריך פורום ? כדי לדבר על זה תוך כדי אוננות ? לפי דעתי לפני שמוחקים את החולירע, חייבים, וללא דיחוי להעיף את הפורום הזה לקטגוריה אחרת. ולגיא, בהמשך לאמור, המיקום הנוכחי לא תורם לפורום שלך, שבעיני הוא חמוד. תחי הממשלה ! יחי אריק שרון ! מנהיג חזק לעם חזק !

אביעד21

New member
להוריד להוריד ושוב להוריד

את האמת נצח-ישראל אמר את זה יותר טוב ממני אז הפעם אחסוך במילים, אך אצטרף למאבק.

לירוי25

New member
גם אותי זה דוחה אבל..

לא זוכר מי אמר אבל אמר נכון, האנשים שנכנסים לשם נכנסים עקב מכנה משותף שאולי הוא מוזר לנו אבל זו זכותם המלאה לקיים פורום בנדון. ב-IOL יש חדר של גילוי עריות, למה אותו לא מורידים? מודה שנכנסתי והתמונות לא ממש עשו לי משהו חוץ מבחילה, אבל זוהי זכותם של המשתתפים לקיים פורום בנושא המעניין אותם. אין קשר לנטיות המיניות בכדי להביע דעה, אבל כן, מה יקרה אם תקום צעקה מפורום של הורים למשל (ויש בערך 5 כאלה) שטוענים כי הילדים שלהם יכולים להכנס לכאן ולקבל רעיונות מוזרים וכיוצ"ב? מה אז נגיד להם? קצת חומר למחשבה בטרם המהפיכה.

MARMELAD

New member
צ´מע לירוי...

כולנו מסכימים שמי שירצה לראות פורנו - יראה. ואנחנו גם מסכימים שזאת זכותו המלאה. אבל מה הייתה הבעייה? א. שאלו היו תמונות חובבים. שבכלל לא בטוח שיודעים שהתמונות שלהם נמצאים שם. ב. שכל פורום התמונות לא עונה על קריטריון של פורום אלא של גלריית תמונות. ג. ששם הפורום "בנים בלבד - תמונות" יוצר זיהוי בין הפורום הזה לפורום ההוא. וחבל. ד. שהימצאותם של שני פורומי הפורנו בעמוד הפורומים של תפוז מאפשר כניסה אליהם לכל אחד, גם אם הוא קטין, גם אם הוא לא יודע בדיוק לאן הוא נכנס. היו טענות על כך שילדים יכולים להיכנס לשם, ומצד שני אמרו גם בני נוער שאם ההורים שלהם יראו שיש כאלה פורומים במקום שהם גולשים הם יאסרו עליהם לגלוש לשם. ה. שהפורומים מוזילים את כל מערכת הפורומים. ויש הבדל בין פורום של הומואים לפורום של תמונות של הומואים בעירום. בעיניי, למשל יש כל מיני פורומים שלא הייתי נכנס אליהם בחיים. יש פורומים שאני לגמרי לא מסכים עם הלך הרוח בהם. אבל זה הרעיון בתפוז, שכל אחד מוצא מה שבא לו. הבעיה היא שכשמדובר בתמונות עירום זה קצת שונה. אם הגלריות האלו יוצבו במקום אחר במערכת, ויהיה עליהם פיקוח קפדני של שמירה על התכנים אני לא מאמין שלמישהו מאתנו תהיה בעייה איתם.

לירוי25

New member
מסכים איתך מרמלד

יש הרבה הגיון וחוכמה בדבריך, ועל פי נטע הבנתי שהורידו את הפורום. יחד עם זאת..לא יודע. איך היית מגיב לו היו פותחים פורום גילוי עריות למשל? אל תבין אותי לא נכון, שמחתי בשמחתך על הורדת הפורום, אבל שאלתי עוסקת באיפה אנחנו מותחים את הקו האדום? האם זה רק בתמונות או שמא גם בתכנים?

Zvikar

New member
לא צריק לקפוץ גבוה

חברה, האם יש צורך בצנזורה? מי שלא מעונין, שלא יכנס לפורם. באם אתם מעונינים לשנות את שם, או הסיווג של הפורם, זה סיפור אחר, אבל תרדו מנושא הצנזורה. מחר יבוא מישהו (לא מהקהילה) ויאמר מי צריך את הפורם הנוכחי? הפורם הוא איכס, חסר מוראליות, וכו. האם זה מה שאתם מעונינים? אני בספק. צביקה

my self

New member
?!

האם לא ברור לך ההבדל בין פורום דיונים לפורום שכל מה שיש בו הוא פורנוגרפיה זולה? (לא שיש פורנוגרפיה מכובדת). לא צנזורה אנחנו רוצים, אנחנו רוצים להסיר שני הפורומים האלה לאלתר ממערכת תפוז. הם מוזילים את הפורטל ואת מערכת הפורומים בפרט. והבדל בין סקס (דבר חיובי) לפורנוגרפיה (זילות האישה [והאיש במקרה של תמונות גברים], השפלתה, הפיכתה למוצר שכל מטרתו לספק את יצר הגבר וכו´ וכו´) מובן.

DJNYC

New member
תתפלאי לשמוע

אבל הנשים לא מרגישות מושפלות.. ותתפלאי לשמוע איזו הערצה יש לנשים האלו. פורנוגרפיה זה חלק מחופש הביטוי, בין אם יש לזה מקום בפורומים זה דיון אחר. אני בעד להעביר למקום אחר ואולי גם לשנות את השם, אבל אני לא חושב שצריך להוריד לגמרי ולו רק בשם חופש הביטוי. גם בפורומים אחרים (רבים אחרים) ישנם קהילות של תמונות סקס. לא?

my self

New member
תתפלאי?

דניאל, אני בן. חלק מהפורנוגרפיה מרצון האישה וחלק מתוך מצוקתה. בין כה ובין כה, המסר המתקבל הוא הפיכתה של האישה לאובייקט מיני באופן הבוטה ביותר. הרבה דברים במסגרת חופש הביטוי (למעשה כל ביטוי שהוא שאינו הסתה לאלימות), גם לקרוא לאלי "טפיל", למשל. אבל זהו בהחלט איננו קריטריון למה שאני מוצא ראוי ומה שאני מוצא לא ראוי. ואגב, יש שיטענו שהפורנוגרפיה מעודדת אלימות כלפי האישה, בהפיכתה אותה לחפץ שמטרתו סיפוק הגבר.

DJNYC

New member
מצטער על הטעות בזהות המינית.

יש שיטענו הרבה דברים, במין יש שניים, נכון הוא שצרכן סטרייט של סרט פורנוגרפי ירצה לראות נשים ולא גברים. אך כוכבות הפורנו לא כולן במצוקה.. רבות נהנות מתשומת הלב, מהכסף ומהפרסום ואף פותחות בעצמן חברות הפקה מבחירתן המלאה. יש מדינות שאוסרות מכירת פורנוגרפיה, באם ישראל יתקבל גם חוק כזה.. היית אומר שזה צעד קדימה או צעד אחורה?

למעלה