להוריד מיד את פורום התמונות המזעזע!

my self

New member
עוד לא חשבתי על הסוגיה

של איסור חוקי על פורנוגרפיה. אך שוב, לא כל המותר עפ"י החוק גם ראוי מבחינה אתית (ובמקרה של התנהגות של פוליטיקאים רווח הביטוי "כשר אבל מסריח"). בכל מקרה, גם אם לא כולן במצוקה, המסר של הפורנוגרפיה מזיק בפני עצמו (כפי שכתבתי בהודעה הקודמת), בהשפעתו על קהל צרכניו. אני מתייחס לתוכן הזה ככזה שלא ראוי שיופיע בתפוז, לא כל שכן במערכת הפורומים (הוא ממש מנוגד לעקרונותיה - תרבות דיון אל מול תרבות זיון).

MARMELAD

New member
Well Said

לי באופן אישי אין יותר מדי בעיה עם פורנוגרפיה. אני לא צרכן נלהב של המדיה אבל גם לי יש אתר או שניים.. לעת הצורך
. אבל זה בכלל לא משנה. פורומים, ע"פ מיטב הבנתי נועדו לדיון. פורומים שכל המטרה שלהם היא שרשור תמונות סקס הם לא פורומים אלא מחסנים לתמונות. אני חושב שצריך להוריד אותם מרשימת הפורומים, ולשים אותם כגלריות. איפה? איפה שלא יהיה, כאן, בתפוז, אבל לא באותה רשימה עם הפורומים שלנו. חבל לי שהפורומים האלה מופיעים באותה רשימה עם הפורומים שכבר קיימים. הם מורידים את הרמה. טל - דוגמא לפורום תמונות סקס - תמצאי בוואלה. יש שם כמה וכמה. אבל מה...? לא תמצאי קישור לזה בעמוד הראשי של וואלה. גם לא בעמוד הפורומים. אחרי שתחפשי, ותעברי בערך חמישה עמודים, תגיעי לשם. וזה טוב. ככה זה צריך להיות. מי שירצה למצוא אותם יצליח. אבל הם לא יופיעו על עמודים שמסומנים אצלי בפייבוריט.

טל קר

New member
זה בקשר לתמונות פורנו, אבל מה בנוגע

לתמונות חובבים? מדובר בגברים שמפרסמים תמונות של נשים. מי אמר שאותן נשים הסכימו? הרי או שמדובר בתמונות ממקום אחר (שזה סתם הפרת זכויות המונית) או תמונות מקוריות, ואז מי אמר שהאישה הסכימה? תחשוב על כל אלו שהצטלמו בעירום למען החבר, וכשהחבר נעשה לשעבר, פתאום התמונה מגיעה לאינטרנט. הרבה מהתמונות שם הם ללא טשטוש אמצעי זיהוי ומי יודע לכמה נשים התמונות האלה הולכות להרוס את החיים. ומרמלד, אם מגיעים לשם אחרי כמה דפים וזה לא ברשימת הפורום, ויש כמה כאלה, כנראה שזה מועדון ולא פורום. מועדון כל אחד יכול לפתוח, זה לא דורש את אישור ההנהלה, אתה יכול לפתוח בכל נושא, גם תחת הכותרת "הומואים הביתה" או "מתרוממים עם שפיך על הפרצוף" או "הזין שלי בעשר זויות" ויש איזה הצהרה של ההנהלה שהם מסירים ידם ואחריותם מהתכנים שעלולים להופיע בפורום. זה יותר משהו בסגנון של אתר פרטי.

MARMELAD

New member
המממ... מועדון את אומרת...?

טוב, את מבינה יותר ממני בזה... יכול מאוד להיות שזה היה מועדון, למרות שעל פניו הוא נראה לי ממש כמו פורום רגיל של וואלה. ופורום חובבים.... מה אני אגיד לך... בכל פעם שאני נכנס למחשב אני מגלה עוד סיבה למה הרעיון הזה לא נראה לי.. טוב, בואי לפורום מנהלים, הולכים לעשות שמיייח.

טל קר

New member
אני באמת אתפלא לשמוע, כאישה,

כמנהלת פורום פמיניזם ומעמד האישה, וכמי שראתה המון תגובות מחאה נגד הפורום ממגוון סיבות. תן לי בבקשה דוגמא למערכת פורטל ישראלית שבה יש קהילה של תמונת סקס.

כאילו שלא אומרים כבר..... ../images/Emo120.gif

הומופובים תורנים נכנסים דרך קבע, ולפעמים יש לנו אפילו "פינת ההומופוב". אנחנו נמצאים בעידן בו כל דעה (אמורה להיות) לגיטימית, ואף אחד (בטח בפורום הזה) לא יגיד שצריך לאסור פורנוגרפיה ככלל. יחד עם זאת, כשתפוז מחליטים להכליל פורנוגרפיה במסגרת הפורומים, הם צריכים לקחת בחשבון שזה ימשוך אנשים מסוימים, שכמכלול יציירו את התדמית של תפוז אחרת מאיך שהיא היתה קודם, מה שסביר שירתיע הרבה משתתפים אחרים (אני למשל לא כותב ב Walla/IOL בדיוק בגלל אותה תדמית שחלקה נובעת מפורנוגרפיה). לשם השוואה, נניח שהיו פותחים פורום "טרנספר". הקונספט הזה (לצערי) עדיין לא יצא אל מחוץ לחוק, מה שאומר שדעתם של אלו התומכים בטרנספר עדיין לגיטימית בדיוק כמו דעתי שלי. אבל אני בהחלט לא ארצה לכתוב במקום שנותן במה לדעות אלה, ואם מצאתי פורום שנוח לי בו, יש לי את מלוא הזכות להתנגד לשינוי שכזה.

my self

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo48.gif

פורום "תמונות חובבים" ופורום "בנים בלבד - תמונות" נסגרו! לחץ משתתפי הפורומים והמנהלים פעל.

בא לציון גואל

עכשיו צריך לדאוג שיסגרו את פורום "די לכיבוש" המשוקץ, שונא ישראל. קדימה יהודים, זה הזמן לחזור בתשובה, ולהשיב עטרה ליושנה.

MARMELAD

New member
אז כאמור שני הפורומים

ירדו. יותר נכון, ירדו מעמוד הפורומים. וכרגע חושבים על מיקום בשבילם. עדכון בהמשך, וסחת´ן על ההירתמות של כולם בעניין.

למעלה