להזיע קצת..

Cobe Anan

New member
להזיע קצת..

אתם שומרים על כושר? איך? זה כיף, או שבשביל תוצאות צריך להזיע? האם אתם עושים כושר למען המין השני? ואם כן, אז אתם נותנים על זה דגש כשאתם לבד- כדי למשוך בני/ות זוג פוטנציאליים/ות, או כשאתם בקשר- כדי לפנק את המותק שלכם בגוף חטוב, אתלטי ומוצק?

pain is MY love

New member
מה לי ולכושר?

הכושר היחיד שאני עושה מסתכם בלעיסה.. אבל זה בעיקר כי אני עצלנית ומעשנת כבדה. פעם כן הייתי הולכת לחדר כושר ולמרות שבאמת האימון עושה מאוד נעים וכיף בלב ובנשמה אין להתחבא מהאמת- המטרה הייתה להרשים את בני המין השני...

אני הייתי מנוי לחדר כושר

ואחרי חודש וחצי עם ההתחזקות בתורה ותפיסה חדשה של החיים הפסקתי ללכת (וגם בגלל שפעמיים התחילו איתי בחורות נשואות השם ישמור) לדעתי זה מקום ריקני 90 אחוז מאלה שהולכים לשםבאים בשביל הבחורות ובחורות באות לשם חצי ערומות בגלל זה חבר שלי קורא לזה חדר ייצר עם כושר אין לי בעייה בן אדם שרוצה לשמור על הגוף שלו יכול לעשות ריצות ושכיבות שמיכה לא שאני נהיתי חרדי אלא פשוט אין לי שכר מזה לא פה ולא בעולם הבא אז אין טעם

זה נכון בחלקו, אולם..

יש אנשים שהולכים לחדר כושר דווקא מהסיבה שבבית לא יהיה להם כח לשכיבות שמיכה וריצות.. אלה אנשים שצריכים מסגרת ושעות קבועות כדי לעשות דברים מסויימים (אני נמצאת בין האנשים הללו בגלל זה אני מכירה את התופעה חחח) ולמי שבאמת מעוניין יש חדרי כושר עם שעות פעילות מיוחדות לבנים ולבנות בנפרד למי..

תראי זה הכל בראש

חדר כושר זה לא מסגרת אם יש לך כח ללכת התאמן בחדר כושר יהיה לך כח לעשות ריצות בטן ושמיכה

אז אני אומרת לך..

שאצלי זה לא ככה... אני נורא אוהבת לעשות ספורט.. אבל אני חייבת סיבה משהו שידחוף אותי. אם אין לי שעות קבועות או משהו קבוע אני יודעת שאני לא יעשה בבית. עצם העובדה שזה בחדר כושר וגם שאני משלמת על זה אז אני אלך.. ואני מאמינה שיש עוד אנשים כמוני ואני לא ככה לבדי..

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

אני שוקלת ברצינות להרשם לחדר כושר, כי ברור לי שאם יהיה לי מנוי אני אתאמן קבוע, מה שבבית אני לא מסוגלת להביא את עצמי לעשות. יש אנשים שצריכים מסגרת בשביל להתמיד.

יפה.. אז אני לא לבד ../images/Emo6.gif

יש עוד אנשים כמוני בישראל (למרות שכמוני יש רק אני
)

מסכים איתך

כל אחד והמניעים שלו לדעתי כל הבעיה בכושר זה לקום וללכת אם שילמתי על זה אולא זו לא תהיה החרב מעל הצוואר שלי לא המשקל שאני רוצה להוריד

../images/Emo41.gifמפתאום?!

אני הלכתי 5 שנים לחוג של מכות וממש לא ערומים שם... לא בנים ולא בנות.. אנשים דיי ערכיים הייתי אומרת... (זה גם סוג של כושר לא ?
) ואם כבר- יש מכוני כושר שזה נפרד... רק לנשים... לא חסר כאלה

מה זה כושר...??

אתם שומרים על כושר? איך? זה כיף, או שבשביל תוצאות צריך להזיע?
אני משתדלת לשמור על הגוף.. בלי ע הרע.
לא ממש עושה כושר כי אני עצלנית.. אבל כשיש לי זמן אני עושה הליכות שזה כיף :) <והנה הקשר לפורומנו מגיע:> האם אתם עושים כושר למען המין השני?
עושים איתו ביחד
ואם כן, אז אתם נותנים על זה דגש כשאתם לבד- כדי למשוך בני/ות זוג פוטנציאליים/ות, או כשאתם בקשר- כדי לפנק את המותק שלכם בגוף חטוב, אתלטי ומוצק?
חחחח יש לי אחלה גוף עכשיו

נועם m

New member
../images/Emo6.gif

כרגע אני ממש לא בכושר, למרות שאני אאלץ להתחיל עם זה בקרוב... הספורט היחיד שהצלחתי להתמיד בו היה אמנויות לחימה... כל השאר ממש לא עושה לי את זה. הייתה תקופה שהייתי רצה בערבים וכאלה, זה אכן נותן תחושה טובה באופן כללי, אבל תוך כדי הריצה הדבר היחיד שיכלתי לחשוב עליו הוא "אני שונאת לרוץ!!!"
אם יש משהו שאני לעולם לא אעשה למען המין השני, זה כושר
. מבחינת המראה שלי- אני נראית מספיק טוב גם בלי זה (עם כל הענווה המתבקשת, כמובן
), ולכן ספורט אצלי הוא נטו בשביל תחושה פיזית ופנימית טובה יותר, ולא כדי לחטב את הגוף.

Piren

New member
לא

לא כיף, לא צריך להזיע בשביל תוצאות, לא בשביל המין השני. כשמשעמם אפשר לעשות שכיבות שמיכה\בטן.

הממ לא ממש..

פעם הייתי רץ קצת ועד לפני כמה חודשים הייתי משחק לפחות שעתיים שלוש כדורסל פעמיים בשבוע.. אבל בזמן האחרון ממש לא.. אני פשוט מקפיד טיפה יותר על מה שאני אוכל.. ומשתדל ללכת הרבה ביום יום כשיוצא לי בעבודה וכאלה...

אני חולה על כושר..

ושינויים חיצוניים שאני עושה זה אך ורק למען עצמי.. מי שלא נוח לי עם המראה החיצוני שלי לא ראוי להיות חבר שלי.. נכון או לא? ואני חולה על כושר כמו שכתוב למעלה
(חברה של אלינור) אהה וחשבתי גם על שם
חופית =)

אמממ..

אני התחלתי כושר (זה השבוע השני).. בעיקר בשביל להפחית במשקל - ובתקווה שכך הביטחון העצמי יעלה.. ודברים יתחילו לזוז במישור הרומנטי :) תנו בכפיים ירדתי 2 קילו בשבוע :)

Zoharrr

New member
אוי ואבוי לי...

אני לא שומרת על כושר. מאז שהתחילו הלימודים הפסקתי לעשות כל סוג של פעילות גופנית. אני צכה להתחיל לקפוץ בחבל ולעשות כפיפות בטן... כשהייתי הולכת זה עשה לי הרגשה טובה,אבל שנאתי את זה. אנני לא עושה כושר למען המין השני,אני עושה למען עצמי כי בעייני אני לא נראית טוב. והמותק שלי לא רואה בגוף אתלטי ומוצב וחטוב "פינוק" אחרת הוא לא היה איתי מלכתחילה.

למעלה