להזיע קצת..

comet9

New member
נושא רלוונטי ביותר+נצלש

האמת שאני נורא משתדל לשמור על כושר. לפחות 3 פעמים בשבוע שיעור ספינינג ואחרי זה או לפני זה שיעור כוח. ולמען האמת אני נורא נהנה מזה. ממש כיף. וזה אך ורק בשביל עצמי. והנצל"ש שלי, ברגע זה אני יושב בלובי של מלון מג'יק סנרייז בקיבוץ אילות, עושה אירוע בערב לגולדסטאר, שחר חסון הסטנדאפיסט מנחה, אלי ומריאנו עושים מופע לאחר מכן, ונחשו מי ישב בשולחן עם שחר, עמירן, אלי ומריאנו? כן כן, עבדכם הנאמן. הם לא נתנו לי לאכול!!!!! משוגעים!!! וזהו. כיף כאן.

comet9

New member
ישבתי ועוד עדכון

בסטאנד אפ שהוא עשה הוא שם בדיחה שהעלתי במטוס. אני!!! בדיחה לשחר חסון!!

pardoi

New member
מזה מתאמנת...

מכורה...אני מתאמנת מגיל 12 וחצי...שזה עשר שנים..... עושה אירובי, לאחרונה גם חד"כ....אגב תוך כדי צבא התאמנתי (הייתי חוזרת יומיות) המ..ההפסקה היחידה שעשיתי הייתה כשעשיתי קורס פסיכומטרי ומתימטיקה אבל היה לי נורא קשה.... ולא עושה את זה בשביל אף אחד חוץ ממני

L y c a n

New member
לא ללכת לחדר כושר

"כי אפשר להתאמן בבית" זה תירוץ של עצלנים.. הכתוב, הינו כתב דעה.

בזמן שהחבר שלי בחדר כושר../images/Emo178.gif

אני שוכבת על המיטה בניחותא, וכותבת פה דרך הלפטופ
האמת שרציתי ללכת, וזה עסק די יקר לנוכח העובדה שחוסכת כל גרוש (עם חור, בלי חור- מה שיוצא
) וחשבתי להתחיל לעשות הליכות עם חברה, שבסוף ביטלה את העניין כי יש לה חדר כושר מהצבא- היא קציצה בקבע. החבר שלי הולך לחדר כושר, כי הוא השמין ואני עדיין נמשכת אליו בטירוף, כי הוא מדהים וזה מעבר למראה בהחלט, אבל זה לא בריא במיוחד כשהוא עבר בילדותו ניתוח שקשור ללב, אז למה סתם לקחת סיכונים ולכן הוא משתדל ללכת הרבה ולהפחית באכילת הדברים המשמינים ואני משתדלת לעודד אותו כמה שאפשר.

Cobe Anan

New member
אני לא סובל חדר כושר..

גם נמאס כבר מריצה, שחייה, שכיבות סמיכה, כפיפות בטן... אבל אין מצב שאני מזניח את הגוף, אז החלטתי שאני מתאמן במה שעושה לי כיף. אני חותר בקיאק, רוכב על אופניים בשטח ובעיר, וגם יוצא לי ללכת כמה קילומטרים ביום, במסגרת העבודה.. הכי כיף זה כשמתחזקים את הגוף ונהנים מזה על הדרך- או לפחות עושים מזה קצת כסף...‎:p

Dark Muse

New member
אני רץ 3 פעמים בשבוע

30 דקות, למרחק מסויים שאני מנסה לשפר (תאמת פעם אחרונה עשיתי 28:32!!) אני בדיאטה! למה? בשביל עצמי דבר ראשון, לא היה נחמד לי השומן. המכון כושר בשביל המסה זה גם בשביל הבריאות (אורתופד המליץ) וגם בשביל הרגשה טובה, גם כי זה כיף, ואחת התוספות שזה מושך עין.

למעלה