להחרים את ערוץ 10 !!!!!!

kate85

New member
להחרים את ערוץ 10 !!!!!!

מצאו רייטינג? לא !!! מצאו חרא-ייטינג!!!! התביישו לכם ערוץ 10 אינני מאמינה כי הצופים בחרו בניראל.נקודה!!!!! ואני מקווה שהצופים לא ישכחו לכם זאת ויחרימו את ערוץ 10 המזייף תוצאות. האם יש אפשרות שנראה את התוצאות של הצופים בבית? מגעילים, אני מקווה שמה שבישלתם תוכלו אותה .

adigaline

New member
האהאהאהאהאייייייייי

תחרימי לבד מאמי כואב הלב הא? העיקר אותה אהבו באירופה!!!!!!!! ולא תאחרות! חבל שנטלי לא היתה שם

../images/Emo207.gif

איזה מוזר זה שלקהל ולשופטים היו את אותם הקולות.. חחח בהצלחה לניראל

ברררר

New member
זה לא נכון... הצופים הצביעו הכי

הרבה למימי ( 33%) אבל השופטים נתנו לה מקום 3 אצלם... אח"כ לניראל עם (28%) והשופטים נתנו לה מקום ראשון וזה שיכלל ביחד שהיא נצחה ואח"כ לנטלי עם (27%)... השופטים בחרו מקום שני.... קיצוררררררררררררררררררררררררר סתמייייייי

adigaline

New member
תקראי תכתבות בוואלה ונענע

הצופים הצביעו גם לניראל ואח"כ לנטלי ואח"כ למימי

nightfairy86

New member
במילה אחת: א-כ-ז-ב-ה ../images/Emo123.gif

גלית גוטמן התבלבלה עם האחוזים כי היא אמרה ש28% מהקהל בחר בניראל. בשביל לזכות היא צריכה מינמום של 33%. שיהיה. לדעתי ניראל לא יפה, ולא, זה לא מקנאה, למקרה שתהיתם. אני חושבת שהכי יפות שם הן שרון, נטלי ואליסיה. לאליסיה היה מגיע לזכות וחבל שזה לא מה שקרה. הגיע לה. ובנוסף לכל - לא היה איכפת לי שניראל ערבייה וזוכה. אני פשוט חושבת שבשביל לזכות במשהו את צריכה להיות קודם כל בנאדם. נכון - את צריכה להיות יפה, אבל גם לדעת להתנהג. ובמקום זה כל התוכנית היא רק קיללה, הרביצה, הייתה אלימה. מצטערת - לא הייתי רוצה שזאת ה"דוגמנית" שתייצג אותנו בחו"ל. שתוציא את התסכולים שלה במקום אחר. בגלל זה אהבתי את אליסיה - היא נראתה בנאדם טוב, עם כוונות טובות. ולכל אלה שאומרים פה מי צבועה ומי לא - בתכלס? אתם לא יודעים כלום. אם רק הייתם יודעים מה קוטעים בעריכה ומה משאירים לצופים בבית... הם לוקחים את כל ההשמצות, את כל הקללות, את כל מה שיביא רייטינג ומכניסים לפריים. מנסים להקצין את הכל. העניין הוא שבמקרה של ניראל - זה היה מוגזם. גם אם הציגו אותה בתור אלימה מלכתחילה - זה דברים שהיא אמרה. דברים שיצאו מהפה שלה. ורק על זה לא מגיעה לה לזכות. ושוב, לא בגלל שהיא ערבייה. בגלל שהיא לא יודעת מה להיות בנאדם. דרך ארץ קדמה לתורה!!

גמאני חושבת..

חשוב להיות בן אדם בכל זאת בעולם הזה של הדוגמנות עובדים עם אנשים שיכולים להעיף אותה..זה לא הדוגמניות יותר.. מישהו יותר מה קורה עם ויקטוריה?מה היא עושה היום?! עובדת איפשהו בכלל? מעניין

nightfairy86

New member
היה עליה כתבה בגיא פינס

אמרו שהיא הרוויחה השנה 100,000 ש"ח מצילומים וקמפיינים.

ImZ

New member
אני כל הזמן רואה אותה בצילומי אופנה

במגזינים שונים בארץ, וכמובן בקטלוגים. אין בזה בושה.

צודקת...

חוץ מזה היא מרובעת
, מחוצ'קנת, ונראית כאילו דחפו לה משהו מסריח מתחת לאף!!

POP LEX

New member
מה את מקשקשת,היא לא טעתה.

היו 5 מועמדות,אז לא צריך 33 אחוז. כי שתי המועמדות שהיו אחרונות גם קיבלו כמה אחוזים כל אחת,כך שעדיף שתלכי לישון,יא טיפשה!

ט ל ו ש1

New member
בקשר לזה שצריך להיות בן אדם

אני מסכימה. אני פשוט חושבת שהתקשורת הראתה אותה ככה, והיא בכלל ניסתה להראות את הדברים הכי מגעילים אצל כל הבנות. אני לא באמת יודעת את האופי שלה, אבל היא אמרה שהייתה לה פרידה קשה מהחבר שלה, אפשר להבין את המצבי רוח האלה..אבל שוב דרך התקשורת אי אפשר לראות אופי של בן אדם, ממש לא. גם אם אופי טוב יצא וגם אם אופי רע, זה לא אומר כלום.

למעלה